sedoni left all cities
sedoni right all cities

30 εφευρέσεις που θα σας φτιάξουν το κέφι

Κάθε μέρα βγαίνουν όλο και καινούργια γκάτζετ με στόχο να μας κάνουν τη ζωή πιο εύκολη. Ωστόσο είμαστε σίγουροι ότι αυτές τις εφευρέσεις δεν τις έχετε δει ποτέ. Για ρίξτε μια ματιά, το πιθανότερο είναι ότι θα θέλετε να τις αγοράσετε όλες. 

Υπάρχουν φορές που το βούτυρο δεν απλώνεται καθόλου εύκολα, ειδικά όταν το έχετε βγάλει μόλις από το ψυγείο. Η λύση; Το Stick-On Butter. Μοιάζει λίγο με την κόλλα που χρησιμοποιούσαμε στο δημοτικό αλλά περιέχει βούτυρο αντί για κόλλα. Με αυτό τον τρόπο δεν θα παιδευτείτε καθόλου. 

Είναι φοβερά εκνευριστικό να σας κλέβουν το σάντουιτς στη δουλειά ή στο σχολείο, ειδικά όταν το έχεις ετοιμάσει με πολλή φροντίδα το προηγούμενο βράδυ. Χάρη στο ειδικό όμως αυτό σακουλάκι κανείς δεν θα το πλησιάζει. Αντί για λουκέτο, που δεν είναι και πάντα σίγουρο, χρησιμοποιείτε τη μούχλα και είστε σίγουροι. 

Το ποτό στη δουλειά αποτελεί σίγουρα ταμπού. Αλλά τι κάνετε εάν δουλεύετε μέχρι αργά και δεν μπορείτε να πεταχτείτε στο μπαρ για ένα σφηνάκι; Η λύση: Η γραβάτα-φλασκί. Με μια ματιά μοιάζει όπως όλες οι γραβάτες. Εάν κοιτάξετε όμως καλύτερα θα δείτε ότι κρύβει πολύ έξυπνα ένα φλασκί στο οποίο μπορείτε εσείς άνετα να βάλετε το αγαπημένο σας ποτό. 

Μερικές φορές είναι πολύ δύσκολο να κόψετε την πίτσα σωστά. Τώρα όμως, χάρη στα ψαλίδια πίτσας, το κόψιμο έγινε παιχνιδάκι. Περιλαμβάνουν και σπάτουλα για να μπορείτε ταυτόχρονα να σερβίρετε. 

Μερικές φορές οι γυναίκες που έχουν μακριά μαλλιά δυσκολεύονται να φάνε και ειδικά όταν πρόκειται για σούπα. Τα μακριά μαλλιά έχουν την τάση να ακουμπάνε στο πιάτο, κάτι που δεν είναι καθόλου υγιεινό. Τώρα όμως ήρθε το Slurp Guard για να σας λύσει τα χέρια. Άραγε θα τολμήσει κανείς να το φορέσει σε εστιατόριο; 

Έχετε προσέξει ότι είναι σχεδόν αδύνατον να χρησιμοποιήσετε όλη την οδοντόπαστα που είναι μέσα στο σωληνάριο; Πάντα μένει αρκετή στο κάτω σημείο την οποία όσο και να προσπαθείτε δεν καταφέρνετε να βγάλετε. Τώρα πλέον μπορείτε! Με το σωληνάριο με τα δυο στόμια το πρόβλημα λύθηκε για πάντα. 

Όσο καλή όσφρηση κι εάν έχετε αποκλείεται να καταλάβετε εάν η φέτα του τοστ σας έχει ψηθεί όσο θα θέλατε. Άλλες φορές βγαίνει άψητη κι άλλες κάρβουνο. Η Γυάλινη Φρυγανιέρα ήρθε να λύσει το πρόβλημα. Οι φέτες σας ψήνονται ενώ εσείς παρακολουθείτε τη διαδικασία. 

Οι γυναίκες βάζουν τα κινητά τους στη τσάντα τους ενώ οι άντρες αναγκάζονται να τα βάζουν στην τσέπη τους. Κάθε φορά που έρχεται κάποιο μήνυμα ή ειδοποίηση είναι αναγκασμένοι να το ψάχνουν για να το βρουν. Τα παντελόνια Com-Jeans είναι εξοπλισμένα με μια ειδική τσέπη για κινητό. Μπορείτε ακόμη και να πληκτρολογήσετε χωρίς να το βγάλετε από την τσέπη! 

Η αλήθεια είναι ότι οι σκάλες πιάνουν πολύ χώρο μέσα στο σπίτι. Ωστόσο, τώρα με τα Συρτάρια-Σκαλιά η σκάλα σας γίνεται ένας τέλειος αποθηκευτικός χώρος που μπορείτε να αποθηκεύετε τα παπούτσια σας.

Το παγωτό χωνάκι είναι πολύ νόστιμο αλλά είσαι αναγκασμένος να το φας γρήγορα γιατί λειώνει και στάζει παντού. Τώρα όμως με τα χωνάκια που γυρίζουν και είναι εφοδιασμένα με μπαταρίες δεν έχετε να φοβηθείτε τίποτα καθώς γυρίζουν εκείνα για εσάς. 

Εάν βαρεθήκατε να βλέπετε συνέχεια γυμνά τα μήλα σας χαρίστε τους ένα πουλοβεράκι. Εκτός του ότι θα φαίνονται πιο όμορφα δεν θα χτυπηθούν όταν τα βάλετε στην τσάντα σας. 

Εάν θέλετε να κάνετε τη διαφορά δεν έχετε παρά να προσθέσετε χερούλι στο αγαπημένο σας αναψυκτικό που μπάινει παντού.

Γιατί να ξοδεύετε δεκάδες δολάρια κάθε χρόνο για ροκανίδι για το χάμστερ; Χρησιμοποιήστε τα χαρτιά που δεν θέλετε και αυτό το κλουβί με τον ενσωματωμένο καταστροφέα εγγράφων. Προσέξτε μόνο να μην βάζετε πολύ χαρτί μαζεμένο για να μην πνίξετε το καημένο το ζώο.

Θέλετε να κινήστε πιο γρήγορα; Ιδού η λύση: το Καροτσάκι-Πατίνι που σας παρέχει αρκετό χώρο στο πίσω μέρος για να βάζετε τα πόδια σας και να κάνετε πατίνι.

Θυμάστε τις βοηθητικές ρόδες που είχαμε στα ποδήλατα όταν είμαστε μικροί; Η συγκεκριμένη εταιρεία αποφάσισε να βάλει και βοηθητικές στα τακούνια για να μην πέφτουν και τσακίζονται οι αρχάριες και αυτές που "δεν το έχουν".

Υπάρχουν κάποιοι άντρες που πολύ αναστατώνονται ειδικά το καλοκαίρι βλέποντας όλα αυτά τα γυναικεία πόδια με τα σορτσάκια και τις κοντές φούστες. Εσείς δεν έχετε να φοβάστε τίποτα με το Τριχωτό Καλσόν που προστατεύει τις γυναίκες από τους ανώμαλους. Πρόκειται για ένα καλσόν που κάνει τα πόδια σας να μοιάζουν τριχωτά και αποτρέπει τους ανώμαλους.

Το πιγκ-πογκ είναι πολύ ευχάριστο αλλά δεν έχουν όλοι χώρο στο σπίτι τους για να βάλουν το τραπέζι. Η πόρτα Πινγκ-Πονγκ που σχεδίασε ο Tobias Franze, έρχεται να λύσει το πρόβλημα. Πρόκειται για μια πόρτα που μετατρέπεται σε τραπέζι και μπορείτε να παίξετε ακόμη κι εάν ζείτε σε ένα μικρό διαμέρισμα.

Όταν βρέχει και έχει και δυνατό αέρα αναγκάζεστε να κρατάτε την ομπρέλα χαμηλά και δεν βλέπετε που πάτε. Ευτυχώς υπάρχει η Goggles Umbrella, η οποία διαθέτει ένα μικρό παραθυράκι και μπορείτε να δείτε άνετα μπροστά σας.

Εάν φοβάστε πραγματικά τη βροχή σας έχουμε αυτό που χρειάζεστε: την Ολόσωμη Ομπρέλα η οποία προστατεύει όλο σας το σώμα από τη βροχή. Ίσως να έχετε κάποια δυσκολία να κυκλοφορήσετε στο δρόμο, ειδικά στο κέντρο, αλλά κάποια λύση θα βρείτε κι εσείς. Μην τα θέλετε κι όλα έτοιμα!

Υπάρχουν πολλοί που ισχυρίζονται ότι ο καφές και τα υφάσματα δεν κάνουν καλή παρέα. Θα σας αποδείξουμε ότι κάνουν λάθος. Σας παρουσιάζουμε το  Ironus το οποίο σχεδιάστηκε από το Art Lebedev Studio, και είναι ένα φλιτζάνι το οποίο μετατρέπεται σε σίδερο σιδερώματος. Προσέξτε μόνο μην σας χυθεί ο καφές στο λευκό πουκάμισο!

Υπάρχουν άνθρωποι που δεν ξέρουν το νούμερό τους εκτός κι εάν πάνε στον ράφτη τους. Αυτά είναι ξεπερασμένα πλέον χάρη στη Ζώνη-Μεζούρα. Πρόκειται για μια ζώνη που σας λέει ανά πάσα στιγμή τι νούμερο φοράτε και μπορείτε να ελέγχετε και το βάρος σας.

 

Το ποδόσφαιρο είναι υπέροχο άθλημα αλλά προϋποθέτει πολύ τρέξιμο από το ένα μέρος του γηπέδου στο άλλο. Με τις συγκεκριμένες καρέκλες ποδοσφαίρου μπορείτε να παίξετε το αγαπημένο σας σπορ ξεκούραστα και το τέρμα... μέσα στα πόδια σας

Γιατί θα πρέπει να έχετε μόνο εσείς ομπρέλα; Και το σκυλάκι σας δεν θέλει να βρέχεται! Ορίστε η τέλεια λύση, η Dogbrella είναι λουρί μαζί με ομπρέλα για βόλτες στη βροχή.

Βγάλτε τα πετάλια από το ποδήλατο κι έχετε το Fliz. Πρόκειται για γερμανική ιδέα. Είναι κάτι ανάμεσα σε τρέξιμο και ποδήλατο.

Πονάει η μέση σας; Βαρεθήκατε να σκύβετε συνέχεια για να μαζεύετε τα ψίχουλα; Φτάνει πια! Αγοράστε τις Παντόφλες-Σκουπάκι. Με αυτό τον τρόπο μπορείτε να μαζεύετε τα πάντα εύκολα και ξεκούραστα.

Βαρεθήκατε να βλέπετε αυτές τις άδειες γωνίες; Υπάρχει λύση: οι κορνίζες γωνίας θα ομορφύνουν το χώρο σας και εφαρμόζουν παντού.

Στα περισσότερα μωρά αρέσει το μπάνιο αλλά όταν έρχεται η ώρα για το λούσιμο τότε τα πράγματα αλλάζουν. Παρόλο που πολλά σαμπουάν μας υπόσχονται ότι είναι "χωρίς δάκρυα", πολλά μωράκια δεν θέλουν να αισθάνονται το νερό στο προσώπό τους. Η λύση είναι απλή και εύκολη με το νέο Μωρουδιακό Καπελάκι για το Ντους. Είναι φτιαγμένο από σιλικόνη και προστατεύει τα μάτια των μικρών παιδιών.

Ο χειρότερος εφιάλτης ενός γονιού είναι να χάσει το παιδί του μέσα στο πλήθος, Αυτά τα γάντια όμως έχουν μια ειδική τσεπούλα για τα μικρά χεράκια του παιδιού σας. Φορέστε τα και νιώστε ασφάλεια.

Εάν χωρίσατε πρόσφατα ή αισθάνεστε μόνοι αγοράστε το Μαξιλάρι Αγκαλίτσα. Είναι ένα μαξιλάρι σε σχήμα αγκαλιάς το οποίο παρόλο που δεν μπορεί να συγκριθεί με την πραγματική αγκαλιά μπορεί ωστόσο να σας δώσει μια αίσθηση ανακούφισης και παρηγοριάς. 

Σε πολλές πόλεις τα μπαλκόνια είναι πολύ στενά και δεν υπάρχει αρκετός χώρος για τις γλάστρες. Τώρα πια υπάρχει λύση: οι γλάστρες που μπαίνουν και αγκαλιάζουν το γείσο. Με αυτό τον τρόπο κερδίζετε  χώρο και ομορφαίνετε το χώρο.

SpoudaZO Team

Δημοσιεύουμε άρθρα που σε ενδιαφέρουν! Έχεις άποψη και αιχμηρή πένα; Γίνε αρθρογράφος με μια απλή εγγραφή στο site και δημοσίευσε τα δικά σου άρθρα και ανταποκρίσεις από τη σχολή σου και την πόλη που σπουδάζεις. Αναφέρουμε πάντα τις πηγές μας αλλά αν κρίνεις ότι το περιεχόμενο μας παραβιάζει πνευματικά δικαιώματα, επικοινώνησε μαζί μας. Θα απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν. Το SpoudaZO.gr δεν υιοθετεί και δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο των άρθρων και τις απόψεις των συγγραφέων τους

Το ​SpoudaZO.gr δεν φέρει ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου, ​για τα σχόλια που φιλοξενεί μέσω της πλατφόρμας του facebook. Παρακαλούμε να σχολιάζεις με ευγένεια και σεβασμό προς τους συνομιλητές σου. Απόφυγε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Σε περίπτωση που θεωρείς πως θίγεσαι, ​για οποιονδήποτε λόγο, από κάποιο εξ’ αυτών, ​μπορείς να το αναφέρεις (report) απευθείας στο facebook πατώντας το "x" δεξιά και μετά "αναφορά" καθώς και να επικοινωνήσεις ​μαζί μας, μέσω της φόρμας επικοινωνίας, ώστε να ​προβούμε στις αρμόζουσες ενέργειες.​