Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

3 λόγοι που ενώ σου στέλνει μηνύματα δε σου προτείνει να συναντηθείτε

Η πικρή αλήθεια είναι αυτή.

Μου έχει συμβεί, κάθισα και το σκέφτηκα, διάβασα και κάτι αρθράκια με έρευνες και συμβουλές και κατέληξα ότι αυτοί οι 3 λόγοι κρύβουν μεγάλες αλήθειες!

Το κάνει για να τονώσει την αυτοπεποίθησή του

Τι αμφιβάλεις; Τα social media είναι μία μορφή επιβεβαίωσης και φυσικά τόνωσης της αυτοπεποίθησης και του εγωισμού μας.

Δεν είχε εξαρχής σκοπό να συναντηθείτε 

Κοινώς καυλαντίζει το αγόρι. Τώρα που οδηγεί αυτό, μόνο αυτοί καταλαβαίνουν. Ίσως συνδέεται άμεσα με τον πρώτο λόγο.

Έχει ήδη σχέση

Kαι που να το ξέρεις εσύ αυτό εάν είναι κρυψίνους στο Facebook. Όσο stalking και να κάνεις ή ακόμα και να σου έχει πει ότι δεν ισχύει είναι ένας πάρα πολύ πιθανός λόγος και δε θα είναι ούτε ο πρώτος αλλά ούτε και ο τελευταίος που το κάνει για να ΤΟΝΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ ΤΟΥ.

Άρα που καταλήγουμε; Εάν μιλάς με έναν τέτοιο τύπο απλά κοψτο γιατί δεν αξίζει. Πρότεινε 2-3 φορές να βγείτε και αν βρει δικαιολογία για να μη βγείτε, τότε άστον να πάει και πήγαινε για άλλα!

SpoudaZO Team

Δημοσιεύουμε άρθρα που σε ενδιαφέρουν! Έχεις άποψη και αιχμηρή πένα; Γίνε αρθρογράφος με μια απλή εγγραφή στο site και δημοσίευσε τα δικά σου άρθρα και ανταποκρίσεις από τη σχολή σου και την πόλη που σπουδάζεις. Αναφέρουμε πάντα τις πηγές μας αλλά αν κρίνεις ότι το περιεχόμενο μας παραβιάζει πνευματικά δικαιώματα, επικοινώνησε μαζί μας. Θα απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν. Το SpoudaZO.gr δεν υιοθετεί και δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο των άρθρων και τις απόψεις των συγγραφέων τους

Το ​SpoudaZO.gr δεν φέρει ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου, ​για τα σχόλια που φιλοξενεί μέσω της πλατφόρμας του facebook. Παρακαλούμε να σχολιάζεις με ευγένεια και σεβασμό προς τους συνομιλητές σου. Απόφυγε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Σε περίπτωση που θεωρείς πως θίγεσαι, ​για οποιονδήποτε λόγο, από κάποιο εξ’ αυτών, ​μπορείς να το αναφέρεις (report) απευθείας στο facebook πατώντας το "x" δεξιά και μετά "αναφορά" καθώς και να επικοινωνήσεις ​μαζί μας, μέσω της φόρμας επικοινωνίας, ώστε να ​προβούμε στις αρμόζουσες ενέργειες.​

Copyright © SpoudaZO.gr