Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Στου one-night stand τα άδυτα,6 πράγματα που μάλλον δε γνώριζες μέχρι σήμερα!

Κύριο Στου one-night stand τα άδυτα,6 πράγματα που μάλλον δε γνώριζες μέχρι σήμερα!

Παιδιά μου, τι άποψη έχετε για τα one-night stands; Μη βιαστείτε να μου πείτε ότι δεν ξέρετε εσείς από αυτά, γιατί κατά πάσα πιθανότητα ψεύδεστε. Αν δεν τα προτιμάει κανείς, τότε πώς εξηγείτε ότι το 70% έχει κάνει έστω και μία φορά; 7 στους 10, ρε σεις είστε πολλοί! Άντρες και γυναίκες, σήμερα περισσότερο από ποτέ, μπαίνουν στον πειρασμό να περάσουν μια καυτή νύχτα με κάποιον/α που μόλις γνώρισαν και μπράβο τους. Δεν είναι κατακριτέο, φτάνει να έχουν κάνει ξεκάθαρες τις προθέσεις τους από την αρχή (το τονίζω αυτό).

Σίγουρα βέβαια, υπάρχουν διάφοροι λόγοι για να αναζητήσει κανείς την περιπέτεια της μιας βραδιάς, αλλά ο βασικότερος είναι ότι δε θέλει δεσμεύσεις και σοβαρές σχέσεις. Το θέμα είναι ότι γύρω από τα one-night stands απλώνεται ένα πέπλο μυστηρίου καθώς λίγοι είναι αυτοί που θα μπουν στη διαδικασία να συζητήσουν επ’ αυτού, πόσο μάλλον να μάθεις πικάντικα facts που το πιο πιθανό είναι να μην είχες ιδέα μέχρι τώρα.

Αυτά είναι μερικά πράγματα που δεν ήξερες για το one-night stand:

1 | Φυσικά έχει παιχτεί και σχέση μετά

Για άλλα ξεκινήσατε, σε άλλα καταλήξατε. Είναι μεγάλος μύθος ότι μετά από μία τέτοια βραδιά δεν μπορεί να προκύψει με τίποτα σχέση. Τρελό ή μη, σύμφωνα με σχετική έρευνα κάτι παραπάνω από το 25% των one night stands κατέληξε σε μακροχρόνια σχέση. Οκ, καταλαβαίνω ότι η αρχική ιδέα είναι να μην μπλέξεις σε πιο σοβαρά πράγματα και να κρατήσεις μόνο την απόλαυση από τη γνωριμία με τον άλλον, αλλά πρόσεξε, γιατί θα σου προκύψει καμία σχεσούλα από εκεί που δεν το περιμένεις.

2 | Συνήθως οι γυναίκες είναι αυτές που το μετανιώνουν την επόμενη μέρα

Μία γυναίκα είναι πιθανότερο να μετανιώσει που το έκανε ή να αισθανθεί άσχημα ψυχολογικά. Έρευνες δείχνουν ότι οι γυναίκες που ξυπνάνε το επόμενο πρωί από ένα one-night stand νιώθουν ότι τις χρησιμοποίησαν, ότι δεν το ήθελαν πραγματικά ή ότι είχαν μειωμένες αναστολές επειδή είχαν πιει. Ο ενθουσιασμός και η απόλαυση της στιγμής λοιπόν, την επομένη κάνει φτερά, ειδικά αν δεν ήταν συνειδητή η απόφαση.

3 | Ποιος είπε ότι δεν υπάρχουν συναισθήματα;

Ακόμη ένας μεγάλος μύθος γύρω από το θέμα, είναι πως και οι δύο πλευρές κατά τη διάρκεια της πράξης, δε νιώθουν τίποτα. Υποτίθεται δηλαδή, ότι δύο άγνωστοι μεταξύ τους άνθρωποι, που δεν έχουν οικειότητα, ούτε και προσδοκίες, εκείνη τη στιγμή είναι τελείως αδιάφοροι. Τι λέτε ρε σεις;; Και η κ@υλ@ συναίσθημα είναι. Όπως και ο ενθουσιασμός, η ένταση, η απόλαυση και η ηδονή, μιας και όλα αυτά θα τα βιώσεις και με το παραπάνω.

4 | Το σεξ ή θα είναι τέλειο ή χάλια

Μέση κατάσταση δεν παίζει. Εδώ που τα λέμε, καμία πρώτη φορά δεν είναι τόσο καλή ή τουλάχιστον όπως την περιμέναμε. Υπάρχει άγχος, αμηχανία και άγνοια σχετικά με το τι αρέσει στον άλλο, που συνήθως η πρώτη επαφή είναι η χειρότερη ενός ζευγαριού. Το ίδιο ισχύει λοιπόν και για το σεξ με έναν/μία άγνωστο/η: κανείς δεν ξέρει αν θα είναι φοβερό ή η χειρότερη απόφαση που πήρες ποτέ σου.

5 | Γυναίκες με μεγάλα οπίσθια το προτιμούν περισσότερο

Όσο ζει κανείς, μαθαίνει. Το ήξερες λοιπόν ότι οι γυναίκες που έχουν πλούσια τα πίσω ελέη, είναι πιο πιθανό να μπουν στη διαδικασία του one-night stand; Σε παρακαλώ, μη με ρωτήσεις πώς γίνεται αυτό. Κάποιος τρελός αποφάσισε να κάνει έρευνα και από αυτούς που ρώτησε, κατέληξε σ’ αυτό το συμπέρασμα προφανώς. Είναι λοιπόν και θέμα ανατομικό από ό,τι βλέπεις.

6 | Οι άντρες που το κάνουν είναι κατά βάση ναρκισσιστές

Νάρκισσος είναι ο άνθρωπος που φέρεται εγωκεντρικά και τον νοιάζει μονάχα η πάρτη του. Σύμφωνα με έρευνα που δημοσιεύθηκε στο Social Psychological & Personality Science, οι άντρες που συνηθίζουν να κάνουν one-night stand, στο μεγαλύτερο ποσοστό τους, είναι ναρκισσιστές. Πηγαίνουν με γυναίκες για μόνο μία βραδιά, ώστε να επιβεβαιώσουν τον ανδρισμό τους και στη συνέχεια καυχιούνται για τα κατορθώματά τους δεξιά κι αριστερά. Πέρα από νάρκισσοι, είναι και σεξιστές, χειριστικοί και εξαναγκαστικοί. Όλα τα καλά έχουν!

SpoudaZO Team

Δημοσιεύουμε άρθρα που σε ενδιαφέρουν! Έχεις άποψη και αιχμηρή πένα; Γίνε αρθρογράφος με μια απλή εγγραφή στο site και δημοσίευσε τα δικά σου άρθρα και ανταποκρίσεις από τη σχολή σου και την πόλη που σπουδάζεις. Αναφέρουμε πάντα τις πηγές μας αλλά αν κρίνεις ότι το περιεχόμενο μας παραβιάζει πνευματικά δικαιώματα, επικοινώνησε μαζί μας. Θα απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν. Το SpoudaZO.gr δεν υιοθετεί και δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο των άρθρων και τις απόψεις των συγγραφέων τους

Το ​SpoudaZO.gr δεν φέρει ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου, ​για τα σχόλια που φιλοξενεί μέσω της πλατφόρμας του facebook. Παρακαλούμε να σχολιάζεις με ευγένεια και σεβασμό προς τους συνομιλητές σου. Απόφυγε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Σε περίπτωση που θεωρείς πως θίγεσαι, ​για οποιονδήποτε λόγο, από κάποιο εξ’ αυτών, ​μπορείς να το αναφέρεις (report) απευθείας στο facebook πατώντας το "x" δεξιά και μετά "αναφορά" καθώς και να επικοινωνήσεις ​μαζί μας, μέσω της φόρμας επικοινωνίας, ώστε να ​προβούμε στις αρμόζουσες ενέργειες.​

Copyright © SpoudaZO.gr