Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Νέοι «ύποπτοι» φάκελοι εντοπίστηκαν σε Πανεπιστήμια

Κύριο Νέοι «ύποπτοι» φάκελοι εντοπίστηκαν σε Πανεπιστήμια

Η μαζική αποστολή σε πανεπιστημιακά ιδρύματα και σχολές τριτοβάθμιας εκπαίδευσης της χώρας «ύποπτων» φακέλων έχει προκαλέσει ανησυχία ενώ δύο νέα περιστατικά ήρθαν να προστεθούν σε αυτά που εξετάζουν οι αρχές. Μετά τον θόρυβο που δημιουργήθηκε, σήμερα το πρωί, ειδοποιήθηκε η ασφάλεια της Λαμίας από το τοπικό ΤΕΙ για να παραλάβει δύο «ύποπτα» πακέτα.  

Όπως μετέδωσε το ΑΠΕ-ΜΠΕ, το πρωί της Παρασκευής έφτασε με τα ΕΛΤΑ νέος «ύποπτος» φάκελος, αυτή τη φορά στην Πρυτανεία του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Ο φάκελος ήταν από την Ινδία και έγραφε στα αγγλικά αντιπρύτανης, χωρίς να κατονομάζεται ο παραλήπτης.

Αμέσως, ενημερώθηκε η αστυνομία και σε λίγη ώρα αναμένεται να παραλάβει την ύποπτη αλληλογραφία η ΕΜΑΚ, όπως προβλέπεται σε τέτοιες περιπτώσεις. Για προληπτικούς λόγους τρεις υπάλληλοι που ήρθαν σε επαφή με τον φάκελο θα υποβληθούν σε εξετάσεις στο νοσοκομείο, ενώ ο φάκελος θα αποσταλεί στον «Δημόκριτο».

Στο μεταξύ και ο πρύτανης του ΤΕΙ της Λαμίας ήταν μεταξύ των αποδεκτών ύποπτων δεμάτων που αποστέλλονται στα εκπαιδευτικά ιδρύματα. Είναι χαρακτηριστικό ότι δύο τέτοια πακέτα έφτασαν στις 28 Δεκεμβρίου στο ΤΕΙ Λαμίας, τα οποία άνοιξαν οι υπάλληλοι του ιδρύματος και περιελάμβαναν διαφημιστικό υλικό.

Στην αρχή δεν τους προξένησε κάποια ιδιαίτερη εντύπωση, αλλά μετά τον θόρυβο που δημιουργήθηκε το τελευταίο διάστημα σήμερα, λίγο πριν τις 9 σήμερα το πρωί, ειδοποίησαν την Ασφάλεια της Λαμίας.

Ήδη, στο ΤΕΙ Λαμίας βρίσκονται αστυνομικοί και πυροσβέστες για να παραλάβουν τους φακέλους, προκειμένου να εξεταστούν από τις αρμόδιες αρχές.

Φάκελος, ο οποίος κρίθηκε ύποπτος, εντοπίστηκε σήμερα το πρωί και στο ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας, στην Πάτρα. Αμέσως μετά ειδοποιήθηκαν οι αρχές και ήδη η αστυνομία έλαβε μέτρα έξω από το εκπαιδευτικό ίδρυμα.

Ύποπτος φάκελος εντοπίστηκε σε ιδιωτικό κολέγιο της Θεσσαλονίκης, όπου μετέβη ειδικό κλιμάκιο της ΕΜΑΚ για την παραλαβή του. 

Τελευταίο κρούσμα, ο εντοπισμός «ύποπτου» φακέλου και στο Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης στη Μόρια.

SpoudaZO Team

Δημοσιεύουμε άρθρα που σε ενδιαφέρουν! Έχεις άποψη και αιχμηρή πένα; Γίνε αρθρογράφος με μια απλή εγγραφή στο site και δημοσίευσε τα δικά σου άρθρα και ανταποκρίσεις από τη σχολή σου και την πόλη που σπουδάζεις. Αναφέρουμε πάντα τις πηγές μας αλλά αν κρίνεις ότι το περιεχόμενο μας παραβιάζει πνευματικά δικαιώματα, επικοινώνησε μαζί μας. Θα απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν. Το SpoudaZO.gr δεν υιοθετεί και δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο των άρθρων και τις απόψεις των συγγραφέων τους

Το ​SpoudaZO.gr δεν φέρει ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου, ​για τα σχόλια που φιλοξενεί μέσω της πλατφόρμας του facebook. Παρακαλούμε να σχολιάζεις με ευγένεια και σεβασμό προς τους συνομιλητές σου. Απόφυγε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Σε περίπτωση που θεωρείς πως θίγεσαι, ​για οποιονδήποτε λόγο, από κάποιο εξ’ αυτών, ​μπορείς να το αναφέρεις (report) απευθείας στο facebook πατώντας το "x" δεξιά και μετά "αναφορά" καθώς και να επικοινωνήσεις ​μαζί μας, μέσω της φόρμας επικοινωνίας, ώστε να ​προβούμε στις αρμόζουσες ενέργειες.​

Copyright © SpoudaZO.gr