Blue Hackathon 2019: 5-6 Απριλίου στο Επιστημονικό Πάρκο Πατρών
- Γράφτηκε από τον SpoudaZO Team
- Κατηγορία Επικαιρότητα
Το Επιστημονικό Πάρκο Πατρών με την υποστήριξη του Blue Innovation Hub διοργανώνει το Blue Hackathon για την ανάπτυξη ιδεών στους τομείς της Γαλάζιας Ανάπτυξης.
Το Blue Hackathon θα πραγματοποιηθεί 5-6 Απριλίου 2019 στο συνεδριακό χώρο του Επιστημονικού Πάρκου Πατρών (Σταδίου, Τ.Κ. 26504, Ρίο), στο πλαίσιο υλοποίησης του συγχρηματοδοτούμενου από την Ευρωπαϊκή Ένωση έργου Blue_Boost (Πρόγραμμα Interreg ADRION).
Στο Blue Hackathon μπορούν να συμμετέχουν νέες και νέοι, φοιτητές, νέες ομάδες – startup επιχειρήσεις ή και γενικότερα όσοι ενδιαφέρονται να αναπτύξουν πιλοτικές εφαρμογές στους τομείς της Γαλάζιας Ανάπτυξης.
Οι συμμετέχοντες θα αναζητήσουν καινοτόμες λύσεις, σε δυο προκλήσεις στους τομείς της Γαλάζιας Ανάπτυξης, όπως υδατοκαλλιέργεια, αλιεία, παράκτιος και θαλάσσιος τουρισμός, κ.α., οι οποίες θα βελτιώσουν υφιστάμενες υπηρεσίες και θα προτείνουν νέες στους ανωτέρω τομείς.
Περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές εδώ.
- Πηγή: startupper.gr
SpoudaZO Team
Δημοσιεύουμε άρθρα που σε ενδιαφέρουν! Έχεις άποψη και αιχμηρή πένα; Γίνε αρθρογράφος με μια απλή εγγραφή στο site και δημοσίευσε τα δικά σου άρθρα και ανταποκρίσεις από τη σχολή σου και την πόλη που σπουδάζεις. Αναφέρουμε πάντα τις πηγές μας αλλά αν κρίνεις ότι το περιεχόμενο μας παραβιάζει πνευματικά δικαιώματα, επικοινώνησε μαζί μας. Θα απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν. Το SpoudaZO.gr δεν υιοθετεί και δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο των άρθρων και τις απόψεις των συγγραφέων τους
Σχετικά Άρθρα
-
Για πρώτη φορά στην ιστορία εμφανίστηκαν κουνούπια στην Ισλανδία
-
“Αντίπαλοι για Καλό” Το μοναδικό YouTube project έρχεται στην Πάτρα!
-
Ο CEO της OpenAI ανακοίνωσε ότι το ChatGPT θα επιτρέπει περιεχόμενο για ενήλικους
-
Μπιλ Γκέιτς: «Η Τεχνητή Νοημοσύνη μπορεί να αντικαταστήσει ακόμη και τους γιατρούς και τους εκπαιδευτικούς!
-
Όλα δείχνουν ότι έρχονται νέα για το GTA VI!
Τελευταία άρθρα από τον/την SpoudaZO Team
- Χανιά: Παραδόθηκε ο 23χρονος δράστης που σκότωσε τον 52χρονο στο γλέντι στην Κίσσαμο
- Τι νομίζεις ότι φταίει όταν δεν νιώθεις καλά, αλλά δεν ξέρεις ακριβώς γιατί;
- Ληστεία $102 εκατομμυρίων στο Λούβρο - δύο δράστες συνελήφθησαν ενώ προσπαθούσαν να διαφύγουν
- Πανεπιστήμιο Πατρών: Σε εξέλιξη το νέο μεγάλο φοιτητικό εστιατόριο στο Ρίο
- Για πρώτη φορά στην ιστορία εμφανίστηκαν κουνούπια στην Ισλανδία
Το SpoudaZO.gr δεν φέρει ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου, για τα σχόλια που φιλοξενεί μέσω της πλατφόρμας του facebook. Παρακαλούμε να σχολιάζεις με ευγένεια και σεβασμό προς τους συνομιλητές σου. Απόφυγε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Σε περίπτωση που θεωρείς πως θίγεσαι, για οποιονδήποτε λόγο, από κάποιο εξ’ αυτών, μπορείς να το αναφέρεις (report) απευθείας στο facebook πατώντας το "x" δεξιά και μετά "αναφορά" καθώς και να επικοινωνήσεις μαζί μας, μέσω της φόρμας επικοινωνίας, ώστε να προβούμε στις αρμόζουσες ενέργειες.