Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πάτρα: Όλα έτοιμα για την εκκίνηση του 13ου P.I.C.K Patras

Κύριο Πάτρα: Όλα έτοιμα για την εκκίνηση του 13ου P.I.C.K Patras

Έτοιμο να πατήσει… γκάζι είναι το 13ο PICK ΛΟΥΞ COLA Plus ή Light που θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 18-19 Σεπτεμβρίου στο ιστορικό κέντρο της Πάτρας όπου και φέτος θα μετατραπεί σε πίστα φιλοξενίας του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Το φετινό PICK PATRAS  Πάτρας που τελεί υπό την αιγίδα της ΓΓΑ και του ΕΟΤ, διοργανώνουν ο  Αυτοκινητιστικός  Όμιλος  Πατρών (Α.Ο.Π.)  και η Λέσχη Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Νέων (ΛΕ.Μ.Α.Ν.) σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.

Το Διεθνές Σιρκουί Πάτρας, κλείνει φέτος 13 χρόνια συνεχούς και αδιάλειπτης παρουσίας ως ένα από τα κορυφαία γεγονότα στο είδος του στη Ελλάδα και το εξωτερικό. Οι διοργανωτές και όλοι οι φορείς που μετέχουν στο PICK,  επιδιώκουν να ανταπεξέλθουν στις υψηλές απαιτήσεις που έχουν καλλιεργηθεί από τα προηγούμενα χρόνια.

Και αυτή την σεζόν το ενδιαφέρον  για συμμετοχή είναι αυξημένο από τους οδηγούς αποδεικνύοντας πως το επίπεδο των αγώνων παραμένει σε υψηλό επίπεδο.

Το 13ο PICK ΛΟΥΞ COLA Plus ‘n Light, θα διεξαχθεί με βάση τις τρέχουσες οδηγίες της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού για τη διεξαγωγή αγωνιστικών δραστηριοτήτων, καθώς και με βάση το Υγειονομικό Πρωτόκολλο της Ομοσπονδίας Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδος (Ο.Μ.Α.Ε.).

Η  διοργάνωση θα έχει και φέτος φιλανθρωπικό χαρακτήρα, καθώς την Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί  το 2ο  Loux Charity Ε-  Race, με τη συμμετοχή γνωστών προσωπικοτήτων από το χώρο του αθλητισμού και της σόουμπιζ και ένα σημαντικό ποσό θα διατεθεί στον τοπικό οργανισμό « Κιβωτός της Αγάπης», ως κίνηση ανιδιοτελούς προσφοράς και αλληλεγγύης.

Μεγάλος χορηγός του αγώνα είναι  η ΛΟΥΞ COLA Plus ή Light και χορηγοί η ΕΚΟ και η SUPER FAST FERRIES. Επίσης χορηγός εκκίνησης τα S/M ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟΣ και χορηγός πίστας η ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ.

SpoudaZO Team

Δημοσιεύουμε άρθρα που σε ενδιαφέρουν! Έχεις άποψη και αιχμηρή πένα; Γίνε αρθρογράφος με μια απλή εγγραφή στο site και δημοσίευσε τα δικά σου άρθρα και ανταποκρίσεις από τη σχολή σου και την πόλη που σπουδάζεις. Αναφέρουμε πάντα τις πηγές μας αλλά αν κρίνεις ότι το περιεχόμενο μας παραβιάζει πνευματικά δικαιώματα, επικοινώνησε μαζί μας. Θα απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν. Το SpoudaZO.gr δεν υιοθετεί και δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο των άρθρων και τις απόψεις των συγγραφέων τους

Το ​SpoudaZO.gr δεν φέρει ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου, ​για τα σχόλια που φιλοξενεί μέσω της πλατφόρμας του facebook. Παρακαλούμε να σχολιάζεις με ευγένεια και σεβασμό προς τους συνομιλητές σου. Απόφυγε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Σε περίπτωση που θεωρείς πως θίγεσαι, ​για οποιονδήποτε λόγο, από κάποιο εξ’ αυτών, ​μπορείς να το αναφέρεις (report) απευθείας στο facebook πατώντας το "x" δεξιά και μετά "αναφορά" καθώς και να επικοινωνήσεις ​μαζί μας, μέσω της φόρμας επικοινωνίας, ώστε να ​προβούμε στις αρμόζουσες ενέργειες.​

Copyright © SpoudaZO.gr