Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Απιστία: Τα τρία ζώδια που έχουν εύκολο το… «κέρατο»

Κύριο Απιστία: Τα τρία ζώδια που έχουν εύκολο το… «κέρατο»

Πες μου το ζώδιό σου να σου πω πόσο πιστός είσαι… Υπάρχουν τρία ζώδια που έχουν λίγο πιο εύκολη την απιστία, συγκριτικά με τους υπόλοιπους εκπροσώπους του ζωδιακού κύκλου και αυτά είναι: Δίδυμοι, Σκορπιοί και Τοξότες.

Δίδυμοι

Οι Δίδυμοι είναι πάντα το κέντρο του ενδιαφέροντος, τους αρέσει να βγαίνουν, να γνωρίζουν συνεχώς νέα άτομα και εύκολα πιάνουν κουβέντα με αγνώστους και γύρω παρέες. Είναι πιθανόν να ενθουσιαστούν ξαφνικά και να γίνουν άπιστοι πάνω στον παρορμητισμό τους. Γενικότερα κινούνται σαν “αέρας” ωστόσο όταν ερωτεύονται πραγματικά είναι πάρα πολύ δοτικοί ίσως και πιστοί.

Σκορπιός

Ο Σκορπιός κυβερνάται από το πάθος το οποίο θέλει να βρίσκεται συνέχεια στην ζωή του. Επίσης στους Σκορπιούς αρέσουν οι κρυφές καταστάσεις και οι προκλήσεις. Όταν μία σχέση αρχίσει να βαλτώνει ο Σκορπιός θα γίνει άνετα άπιστος και είναι πιθανόν να μην το μάθεις και ποτέ γιατί ξέρει να “κρύβεται”.

 

Την ίδια ώρα οι Σκορπιοί είναι κτητικοί και ζηλιάρηδες και σε καμία περίπτωση δεν συγχωρούν την απιστία από τον σύντροφό τους.

Τοξότης

Οι Τοξότες μπορεί να είναι ερωτευμένοι και πλήρως αφοσιωμένοι το ένα λεπτό και το άλλο να χάνουν το ενδιαφέρον τους και να εστιάζουν σε κάποιο νέο αμόρε. Γενικά, πηγαίνουν από το ένα άκρο στο άλλο και δεν θεωρούνται οι πιο πιστοί από τα ζώδια. Για τον λόγο αυτό οι σχέσεις με τους Τοξότες είναι… δύσκολες.

SpoudaZO Team

Δημοσιεύουμε άρθρα που σε ενδιαφέρουν! Έχεις άποψη και αιχμηρή πένα; Γίνε αρθρογράφος με μια απλή εγγραφή στο site και δημοσίευσε τα δικά σου άρθρα και ανταποκρίσεις από τη σχολή σου και την πόλη που σπουδάζεις. Αναφέρουμε πάντα τις πηγές μας αλλά αν κρίνεις ότι το περιεχόμενο μας παραβιάζει πνευματικά δικαιώματα, επικοινώνησε μαζί μας. Θα απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν. Το SpoudaZO.gr δεν υιοθετεί και δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο των άρθρων και τις απόψεις των συγγραφέων τους

Το ​SpoudaZO.gr δεν φέρει ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου, ​για τα σχόλια που φιλοξενεί μέσω της πλατφόρμας του facebook. Παρακαλούμε να σχολιάζεις με ευγένεια και σεβασμό προς τους συνομιλητές σου. Απόφυγε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Σε περίπτωση που θεωρείς πως θίγεσαι, ​για οποιονδήποτε λόγο, από κάποιο εξ’ αυτών, ​μπορείς να το αναφέρεις (report) απευθείας στο facebook πατώντας το "x" δεξιά και μετά "αναφορά" καθώς και να επικοινωνήσεις ​μαζί μας, μέσω της φόρμας επικοινωνίας, ώστε να ​προβούμε στις αρμόζουσες ενέργειες.​

Copyright © SpoudaZO.gr