Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Φοιτητική ζωή: 10 περίεργοι τρόποι για να διαβάσεις!

Η φοιτητική ζωή περιλαμβάνει το διάβασμα, ασχέτως αν πολλοί νομίζαμε στην αρχή πως είναι απλά μια μακρινή ιδέα.

Η φοιτητική ζωή ξεκινά σαν όνειρο, αλλά κάποια στιγμή προσγειωνόμαστε στη σκληρή πραγματικότητα και τα κεφάλια «μπαίνουν» μέσα και η ώρα για διάβασμα δεν αργεί.

Αντί να φυσάς και να ξεφυσάς, τσέκαρε αυτούς τους περίεργους τρόπους για να διαβάσεις και ίσως η διάθεση σου αλλάξει: 

1.Κάνε στον εαυτό σου δωράκια για να συνεχίσεις να διαβάζεις! Είναι ένας τρόπος επιβράβευσης απλά πρόσεχε μην το παρακάνεις.

2.Διάβασε μόνος σου. Πολλοί επιλέγουν να διαβάσουν σε ομάδες, αλλά ίσως πρέπει να καθίσεις μόνος σου για να συγκεντρωθείς καλύτερα.

3.Διάβασε στο κρεβάτι σου. Ξεκούραση και διάβασμα, ταυτόχρονα!

4.Διάλεξε ένα μέρος στο οποίο δεν έχεις ξαναπάει και ξεκίνα να διαβάζεις. Προφανώς, δεν εννοούμε κάποιο νυχτερινό μαγαζί…

5.Συνδύασε το διάβασμα με κάποιες καταστάσεις. Χρησιμοποίησε κάποιες μεταφορές και ίσως μπορέσεις να θυμηθείς κάποια πράγματα καλύτερα. 

6.Η τεχνολογία μπορεί να σε βοηθήσει να έχεις καλύτερη εικόνα.

7.Κατά τη διάρκεια του διαβάσματος, γράφε! Μπορείς με αυτόν τον τρόπο να κατανοήσεις ή να θυμάσαι καλύτερα αυτά που μαθαίνεις.

8.Διάβασε μετά το μάθημα που παρακολούθησες!

9.Κάνε γυμναστική και διάβασε. Πολλοί παίρνουν τα βιβλία τους στο γυμναστήριο, ανεβαίνουν στο διάδρομο και απλά περπατούν διαβάζοντας.

10.Περπάτα και διάβαζε μέσα στο σπίτι. Απλά πρόσεχε μη χτυπήσεις. Επίσης διάβαζε δυνατά για να ακούς τον εαυτό σου.

SpoudaZO Team

Δημοσιεύουμε άρθρα που σε ενδιαφέρουν! Έχεις άποψη και αιχμηρή πένα; Γίνε αρθρογράφος με μια απλή εγγραφή στο site και δημοσίευσε τα δικά σου άρθρα και ανταποκρίσεις από τη σχολή σου και την πόλη που σπουδάζεις. Αναφέρουμε πάντα τις πηγές μας αλλά αν κρίνεις ότι το περιεχόμενο μας παραβιάζει πνευματικά δικαιώματα, επικοινώνησε μαζί μας. Θα απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν. Το SpoudaZO.gr δεν υιοθετεί και δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο των άρθρων και τις απόψεις των συγγραφέων τους

Το ​SpoudaZO.gr δεν φέρει ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου, ​για τα σχόλια που φιλοξενεί μέσω της πλατφόρμας του facebook. Παρακαλούμε να σχολιάζεις με ευγένεια και σεβασμό προς τους συνομιλητές σου. Απόφυγε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Σε περίπτωση που θεωρείς πως θίγεσαι, ​για οποιονδήποτε λόγο, από κάποιο εξ’ αυτών, ​μπορείς να το αναφέρεις (report) απευθείας στο facebook πατώντας το "x" δεξιά και μετά "αναφορά" καθώς και να επικοινωνήσεις ​μαζί μας, μέσω της φόρμας επικοινωνίας, ώστε να ​προβούμε στις αρμόζουσες ενέργειες.​

Copyright © SpoudaZO.gr