Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Υποτροφίες ιδρύματος Ωνάση 2020-2021

Κύριο Υποτροφίες ιδρύματος Ωνάση 2020-2021

Το ίδρυμα Ωνάση απο το 1978 απελευθερώνει δυνάμεις , έχοντας προσφέρει περισσότερες απο 7,000 υποτροφίες

Γνωρίζουμε καλά τι σημαίνει να δίνεις ευκαιρίες στους νέους. Ο Αριστοτέλης Ωνάσης ξεκίνησε νεότατος, έχοντας στις αποσκευές του ένα όραμα και κατέκτησε τον κόσμο. Γι’ αυτό από το 1978 απελευθερώνουμε δυνάμεις, έχοντας προσφέρει περισσότερες από 7.000 ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ και συνεχίζουμε. Οι αιτήσεις του Προγράμματος Υποτροφιών του Ιδρύματος Ωνάση για το ακαδημαϊκό έτος 2020-21, ξεκίνησαν.

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων λήγει στις 28 Φεβρουαρίου 2020. Δεν γίνονται δεκτές αιτήσεις μετά τη λήξη της προθεσμίας υποβολής. Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν μετά τις 15 Ιουλίου 2020, μέσω της ιστοσελίδας του Ιδρύματος.

ΑΙΤΗΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΩΝΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ 2020-21

Οι υποψήφιοι παρακαλούνται να διαβάσουν προσεκτικά το κείμενο της ανακοίνωσης υποτροφιών που αναφέρει τους όρους και προϋποθέσεις χορήγησης υποτροφίας και τις διαθέσιμες ειδικεύσεις και επίπεδα σπουδών πριν τη συμπλήρωση και υποβολή της ηλεκτρονικής αίτησης.

Για περαιτέρω πληροφορίες για τα προγράμματα υποτροφιών παρακαλούμε να ανατρέξετε στον Κανονισμό Υποτροφιών και τις Συχνές Ερωτήσεις ή να επικοινωνήσετε με το Τμήμα Υποτροφιών μέσω e-mail στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή μέσω τηλεφώνου στο 210 37 13 054, - 055, -056, -057.

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ & ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ: 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2020

ΑΙΤΗΣΗ & ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

SpoudaZO Team

Δημοσιεύουμε άρθρα που σε ενδιαφέρουν! Έχεις άποψη και αιχμηρή πένα; Γίνε αρθρογράφος με μια απλή εγγραφή στο site και δημοσίευσε τα δικά σου άρθρα και ανταποκρίσεις από τη σχολή σου και την πόλη που σπουδάζεις. Αναφέρουμε πάντα τις πηγές μας αλλά αν κρίνεις ότι το περιεχόμενο μας παραβιάζει πνευματικά δικαιώματα, επικοινώνησε μαζί μας. Θα απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν. Το SpoudaZO.gr δεν υιοθετεί και δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο των άρθρων και τις απόψεις των συγγραφέων τους

Το ​SpoudaZO.gr δεν φέρει ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου, ​για τα σχόλια που φιλοξενεί μέσω της πλατφόρμας του facebook. Παρακαλούμε να σχολιάζεις με ευγένεια και σεβασμό προς τους συνομιλητές σου. Απόφυγε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Σε περίπτωση που θεωρείς πως θίγεσαι, ​για οποιονδήποτε λόγο, από κάποιο εξ’ αυτών, ​μπορείς να το αναφέρεις (report) απευθείας στο facebook πατώντας το "x" δεξιά και μετά "αναφορά" καθώς και να επικοινωνήσεις ​μαζί μας, μέσω της φόρμας επικοινωνίας, ώστε να ​προβούμε στις αρμόζουσες ενέργειες.​

Copyright © SpoudaZO.gr