Θεσσαλονίκη: Πάρτι διασποράς κορονοϊού από φοιτήτρια
- Γράφτηκε από τον SpoudaZO Team
- Κατηγορία Φοιτητικά Νέα
Συναγερμός έχει σημάνει στη Θεσσαλονίκη για κρούσματα κορονοϊού που εντοπίστηκαν μετά από μεγάλο πάρτι.
Οπως ανέφερε το Open TV, το πάρτι έγινε σε πολυτελή βίλα και είχε ως διοργανωτή φοιτήτρια που είναι γόνος πλούσιας οικογένειας.
Η φοιτήτρια γιόρτασε μ' αυτόν τον τρόπο τον επαναπατρισμό της από το Λονδίνο ενώ, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, δεν μπήκε σε καραντίνα ως όφειλε. Επέστρεψε, μάλιστα, όπως έγινε γνωστό, οδικώς από τη Βουλγαρία.
Σύμφωνα με τη δημόσια τηλεόραση, τη φοιτήτρια υποδέχθηκαν 12 άτομα, στα οποία γίνεται τώρα ιχνηλάτηση προκειμένου να διαπιστωθεί εάν υπάρχει και άλλο κρούσμα του ιού. Eπτά από τα τεστ από αυτά έχουν βγει αρνητικά.
Λίγες ημέρες μετά το πάρτι η φοιτήτρια απέκτησε ύποπτα συμπτώματα και μετά από τεστ που έκανε διαπιστώθηκε ότι είναι θετική στο ιό. Αμεσα ειδοποιήθηκαν οι προσκεκλημένοι πολλοί εκ των οποίων διαγνώστηκαν επίσης θετικοί.
Έχει δοθεί εντολή από τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας Νίκο Χαρδαλιά για το πώς θα αντιμετωπιστεί η κατάσταση αλλά η ανησυχία για το πόσο έχει διασπαρεί ο ιός είναι διάχυτη.
Η ιχνηλάτιση, όπως γίνεται εύκολα κατανοητό, διευρύνεται σε μεγάλο κύκλο ανθρώπων.
- Πηγή: www.news247.gr
SpoudaZO Team
Δημοσιεύουμε άρθρα που σε ενδιαφέρουν! Έχεις άποψη και αιχμηρή πένα; Γίνε αρθρογράφος με μια απλή εγγραφή στο site και δημοσίευσε τα δικά σου άρθρα και ανταποκρίσεις από τη σχολή σου και την πόλη που σπουδάζεις. Αναφέρουμε πάντα τις πηγές μας αλλά αν κρίνεις ότι το περιεχόμενο μας παραβιάζει πνευματικά δικαιώματα, επικοινώνησε μαζί μας. Θα απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν. Το SpoudaZO.gr δεν υιοθετεί και δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο των άρθρων και τις απόψεις των συγγραφέων τους
Σχετικά Άρθρα
-
Υποτροφία έως 10.000€ από το Πανεπιστήμιο Πατρών για μεταπτυχιακά στη Νεοελληνική Φιλολογία
-
6 υποτροφίες για διδακτορικές (ακαδ. έτος 2026-2027) από το Μορφωτικό Ίδρυμα Ευθυμίου Χριστόπουλου — αιτήσεις έως 30/11/2026
-
NASA Space Apps Challenge 2026
-
29ο Forum Ανάπτυξης: Η Περιφέρεια δεν μπορεί να παραμένει θεατής του μέλλοντός της!
-
Πανεπιστήμιο Πατρών: Διακρίσεις σε 7 θεματικές κατατάξεις ShanghaiRankings (GRAS) 2026
Τελευταία άρθρα από τον/την SpoudaZO Team
- Υποτροφία έως 10.000€ από το Πανεπιστήμιο Πατρών για μεταπτυχιακά στη Νεοελληνική Φιλολογία
- Νέοι όροι για δωρεάν σίτιση στα ΑΕΙ: ποιοι αποκλείονται από 1/1/2027 και πόσο θα κοστίζει το σιτηρέσιο
- Νέες φοιτητικές εστίες σε όλη την Ελλάδα: θα φιλοξενήσουν πάνω από 8.500 φοιτητές
- Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων: 25 απινιδωτές σε κτήρια του ιδρύματος
- Πανεπιστήμιο Πατρών: Σίτιση για όλους τους φοιτητές με 2 ευρώ την ημέρα — Καλύφθηκαν όλα τα αιτήματα στέγασης
Το SpoudaZO.gr δεν φέρει ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου, για τα σχόλια που φιλοξενεί μέσω της πλατφόρμας του facebook. Παρακαλούμε να σχολιάζεις με ευγένεια και σεβασμό προς τους συνομιλητές σου. Απόφυγε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Σε περίπτωση που θεωρείς πως θίγεσαι, για οποιονδήποτε λόγο, από κάποιο εξ’ αυτών, μπορείς να το αναφέρεις (report) απευθείας στο facebook πατώντας το "x" δεξιά και μετά "αναφορά" καθώς και να επικοινωνήσεις μαζί μας, μέσω της φόρμας επικοινωνίας, ώστε να προβούμε στις αρμόζουσες ενέργειες.