Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τι πρέπει να ξέρουν οι πρωτοετείς για το Φοιτητικό Στεγαστικό Επίδομα 1000€

Κύριο Τι πρέπει να ξέρουν οι πρωτοετείς για το Φοιτητικό Στεγαστικό Επίδομα 1000€

 Το Φοιτητικό Στεγαστικό Επίδομα ή αλλιώς φοιτητικό επίδομα χιλίων ευρώ (1000€) είναι το επίδομα που καταβάλλεται σε όσους φοιτητές σπουδάζουν σε ΑΕΙ (Πανεπιστήμιο - πρώην ΤΕΙ), σε Ανώτατη Εκκλησιαστική Ακαδημία και πλέον στους Σπουδαστές των Δημοσίων ΙΕΚ και διαμένουν σε άλλη πόλη από αυτή της κυρίας κατοικίας των γονιών τους και για όσα χρόνια διαρκούν οι σπουδές (σύμφωνα με τον κανονισμό λειτουργίας του Τμήματος).

Προς ενημέρωση των πρωτοετών τονίζεται πως το φοιτητικό στεγαστικό επίδομα δεν έχει καμία σχέση με το φοιτητικό επίδομα ΙΚΥ / Υποτροφίες ΕΚΟ.

Επίσης τα «Φοιτητικά Νέα» ενημερώνουν τους Πρωτοετείς Φοιτητές ότι οι Αιτήσεις για την παροχή του Φοιτητικού Στεγαστικού Επιδόματος ύψους 1000 ευρώ ξεκινούν κάθε ακαδημαϊκό έτος με ηλεκτρονική Αίτηση από 1 έως 30 Ιουνίου και υπάρχει η πιθανότητα εντός του μηνός Σεπτεμβρίου το σύστημα να επιτρέψει εκ νέου την υποβολή αιτήσεων στους ενδιαφερόμενους - δικαιούχους που δεν υπέβαλλαν αίτηση στην κανονική προθεσμία. 

SpoudaZO Team

Δημοσιεύουμε άρθρα που σε ενδιαφέρουν! Έχεις άποψη και αιχμηρή πένα; Γίνε αρθρογράφος με μια απλή εγγραφή στο site και δημοσίευσε τα δικά σου άρθρα και ανταποκρίσεις από τη σχολή σου και την πόλη που σπουδάζεις. Αναφέρουμε πάντα τις πηγές μας αλλά αν κρίνεις ότι το περιεχόμενο μας παραβιάζει πνευματικά δικαιώματα, επικοινώνησε μαζί μας. Θα απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν. Το SpoudaZO.gr δεν υιοθετεί και δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο των άρθρων και τις απόψεις των συγγραφέων τους

Το ​SpoudaZO.gr δεν φέρει ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου, ​για τα σχόλια που φιλοξενεί μέσω της πλατφόρμας του facebook. Παρακαλούμε να σχολιάζεις με ευγένεια και σεβασμό προς τους συνομιλητές σου. Απόφυγε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Σε περίπτωση που θεωρείς πως θίγεσαι, ​για οποιονδήποτε λόγο, από κάποιο εξ’ αυτών, ​μπορείς να το αναφέρεις (report) απευθείας στο facebook πατώντας το "x" δεξιά και μετά "αναφορά" καθώς και να επικοινωνήσεις ​μαζί μας, μέσω της φόρμας επικοινωνίας, ώστε να ​προβούμε στις αρμόζουσες ενέργειες.​

Copyright © SpoudaZO.gr