Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αναμένεται μείωση στην τιμή των mobile data από τις ελληνικές εταιρείες κινητής τηλεφωνίας

Κύριο Αναμένεται μείωση στην τιμή των mobile data από τις ελληνικές εταιρείες κινητής τηλεφωνίας

Τα πιο ακριβά mobile data στην Ευρώπη πληρώνουμε στην Ελλάδα σύμφωνα με έρευνα της Cable.co.uk. Ανάμεσα σε 230 χώρες παγκοσμίως η χώρα μας είναι η 7η ακριβότερη με 28,93 ευρώ ανα Gibagyte (GB).

Αυτό ίσως αλλάξει το επόμενο χρονικό διάστημα και φαίνεται ότι θα υπάρξουν μειώσεις στην τιμή των mobile data στην Ελλάδα μιας και σύμφωνα με κυβερνητικά στελέχη “οι συζητήσεις είναι προχωρημένες σε αυτό το επίπεδο και θα περιμένετε νεότερα σε λίγες ημέρες». Αυτό σημαίνει ότι δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο μείωσης των τιμών για τη χρήση δεδομένων από τις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας.

Από την κυβέρνηση παραδέχονται ότι “η Ελλάδα εμφανίζεται ψηλά στη συνολική ευρωπαϊκή κατάταξη, πρέπει να πέσουν γιατί είναι ζήτημα δημοκρατίας, πρόσβασης, και επιτάχυνσης της πορείας της χώρας.”

Οι πάροχοι κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα (COSMOTE, Vodafone και WIND) εμφανίζονται διατεθειμένοι να συζητήσουν το ενδεχόμενο μείωσης των τιμών στα mobile data. Για ότι νεότερο θα σας κρατάμε ενήμερους.

SpoudaZO Team

Δημοσιεύουμε άρθρα που σε ενδιαφέρουν! Έχεις άποψη και αιχμηρή πένα; Γίνε αρθρογράφος με μια απλή εγγραφή στο site και δημοσίευσε τα δικά σου άρθρα και ανταποκρίσεις από τη σχολή σου και την πόλη που σπουδάζεις. Αναφέρουμε πάντα τις πηγές μας αλλά αν κρίνεις ότι το περιεχόμενο μας παραβιάζει πνευματικά δικαιώματα, επικοινώνησε μαζί μας. Θα απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν. Το SpoudaZO.gr δεν υιοθετεί και δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο των άρθρων και τις απόψεις των συγγραφέων τους

Σχετικά Άρθρα

Τελευταία άρθρα από τον/την SpoudaZO Team

Το ​SpoudaZO.gr δεν φέρει ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου, ​για τα σχόλια που φιλοξενεί μέσω της πλατφόρμας του facebook. Παρακαλούμε να σχολιάζεις με ευγένεια και σεβασμό προς τους συνομιλητές σου. Απόφυγε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Σε περίπτωση που θεωρείς πως θίγεσαι, ​για οποιονδήποτε λόγο, από κάποιο εξ’ αυτών, ​μπορείς να το αναφέρεις (report) απευθείας στο facebook πατώντας το "x" δεξιά και μετά "αναφορά" καθώς και να επικοινωνήσεις ​μαζί μας, μέσω της φόρμας επικοινωνίας, ώστε να ​προβούμε στις αρμόζουσες ενέργειες.​

Copyright © SpoudaZO.gr