Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

5 διασκεδαστικά online παιχνίδια για να παίξεις με την παρέα σου

Κύριο 5 διασκεδαστικά online παιχνίδια για να παίξεις με την παρέα σου

Από τα ξημερώματα του Σαββάτου (07/11) έχει τεθεί σε ισχύ ένα δεύτερο γενικευμένο lockdown στην Ελλάδα και από ότι φαίνεται, για τρεις εβδομάδες, θα περάσουμε αρκετό χρόνο στο σπίτι. Θα κάνουμε (πάλι) αρκετό καιρό για να δούμε τους φίλους μας, όμως, δε σημαίνει ότι θα χάσουμε την επαφή μας και δε θα διασκεδάσουμε. Για αυτό σου έχουμε μερικά online παιχνίδια για να παίξεις με την παρέα σου.

Από επιτραπέζια μέχρι κανονικά online βιντεοπαιχνίδια που θα σου χαρίσουν ωραίες και ξέγνοιαστες στιγμές με την παρέα σου. Το μόνο που θα χρειαστείς είναι όρεξη, έναν υπολογιστή/ λάπτοπ/ τάμπλετ και σύνδεση στο ίντερνετ. 

1. Ζωγράφισέ Το!

Όλοι έχουμε προφίλ στο Facebook. Αυτό είναι το μόνο που χρειάζεσαι, καθώς, μέσα στο γνωστό μέσο κοινωνικής δικτύωσης μπορείς να βρεις μία εφαρμογή γεμάτη με παιχνίδι. Πρόκειται για το dod Games. Ανάμεσα στην πλειάδα των παιχνιδιών που έχει, ένα ξεχωρίζει. Ειδικά, αν παίξεις με την παρέα σου. Το “Ζωγράσιτέ Το!” Θα σε κάνει να γελάσεις, να νευριάσεις, να βάλεις τη φαντασία σου να δουλέψει και θα περάσεις απλά υπέροχα.

Το παιχνίδι σου δίνει λέξεις ή φράσεις για να ζωγραφίσεις και οι υπόλοιποι μαντεύουν να βρουν τι είναι αυτό που ζωγράφισες. Αυτός που το βρει πρώτος κερδίζει τους περισσότερους πόντους.

2. Among Us

Το νέο βιντεοπαιχνίδι που έχει γίνει το απόλυτο talk-of-the-town. Άνθρωποι από όλο τον κόσμο έχουν μπει στον μαγικό κόσμο του παιχνιδιού. Μία μίξη του “Νύχτα στο Παλέρμο” και “Κλέφτες και Αστυνόμου” που θα σε καθηλώσει. 

 

Οι παίκτες γίνονται μέλη ενός πληρώματος και ένας ανάμεσά τους είναι ο προδότης. Αυτός πρέπει, κρυφά, να χαλάσει την αποστολή τους και να “σκοτώσει” τους υπόλοιπους. Τα υπόλοιπα μέλη πρέπει, ταυτόχρονα με τις διάφορες αποστολές τους, να ανακαλύψουν τον προδότη.

3. Παιχνίδια με λέξεις

Σου αρέσει να βρίσκεις λέξεις και να σπας το κεφάλι σου για να λύσεις γρίφους με λέξεις; Σου έχουμε τις καλύτερες προτάσεις.

Σε αυτά τα παιχνίδια μπορείς να παίξεις είτε μόνος σου, είτε με την παρέα σου. Βέβαια, με την παρέα σου το παιχνίδι θα έχει περισσότερη πλάκα και θα περάσεις λίγο καλύτερα από το να παίζεις μόνος σου.

Ένα από τα πιο γνωστά παιχνίδια που μπορείς να βρεις online είναι το Scrabble, αλλά και δύο διαφορετικές εκδοχές του παιχνιδιού αυτού, το Words with Friends και το World Blitz, στο Facebook.

4. Fortnite

Ένα από τα online βιντεοπαιχνίδια που κερδίζει όλο και μεγαλύτερο φανατικό κοινό. Πρόκειται για ένα παιχνίδι για όλη την οικογένεια που σου προσφέρει (πέρα από τη θέληση να βγεις νικητής) αρκετές περιπέτειες και αποστολές για να διασκεδάσεις. Τα γραφικά, ο σχεδιασμός των χαρακτήρων, το εύκολα κατανοητό gameplay είναι μερικά από τα στοιχεία που το καθιστούν το απόλυτο παιχνίδι για να παίξεις με την παρέα σου.

 

5. Jackbox Games

Ένα από τα απόλυτα παιχνίδια για την παρέα. Μάλιστα, το παιχνίδι κατά τη διάρκεια της πανδημίας έχει αυξήσει κατά πολύ τους ενεργούς χρήστες του.

Διάφορα παιχνίδια με έντονο και βασικό στοιχείο την pop κουλτούρα που θα σε κάνουν να διασκεδάσεις και να νιώσεις λες και είσαι στο ίδιο δωμάτιο με την παρέα σου. Από rap μάχες, μέχρι παιχνίδια γνώσεων το Jackbox Games έχει κάτι για όλους.

 
SpoudaZO Team

Δημοσιεύουμε άρθρα που σε ενδιαφέρουν! Έχεις άποψη και αιχμηρή πένα; Γίνε αρθρογράφος με μια απλή εγγραφή στο site και δημοσίευσε τα δικά σου άρθρα και ανταποκρίσεις από τη σχολή σου και την πόλη που σπουδάζεις. Αναφέρουμε πάντα τις πηγές μας αλλά αν κρίνεις ότι το περιεχόμενο μας παραβιάζει πνευματικά δικαιώματα, επικοινώνησε μαζί μας. Θα απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν. Το SpoudaZO.gr δεν υιοθετεί και δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο των άρθρων και τις απόψεις των συγγραφέων τους

Το ​SpoudaZO.gr δεν φέρει ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου, ​για τα σχόλια που φιλοξενεί μέσω της πλατφόρμας του facebook. Παρακαλούμε να σχολιάζεις με ευγένεια και σεβασμό προς τους συνομιλητές σου. Απόφυγε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Σε περίπτωση που θεωρείς πως θίγεσαι, ​για οποιονδήποτε λόγο, από κάποιο εξ’ αυτών, ​μπορείς να το αναφέρεις (report) απευθείας στο facebook πατώντας το "x" δεξιά και μετά "αναφορά" καθώς και να επικοινωνήσεις ​μαζί μας, μέσω της φόρμας επικοινωνίας, ώστε να ​προβούμε στις αρμόζουσες ενέργειες.​

Copyright © SpoudaZO.gr