Νέα μεταπτυχιακά στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου
- Γράφτηκε από τον SpoudaZO Team
- Κατηγορία Φοιτητικά Νέα
Τη λειτουργία νέων προγραμμάτων μεταπτυχιακών σπουδών για το ακαδημαϊκό έτος 2016 - 2017 έχει ανακοινώσει το Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Διεθνών Σχέσεων του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου και οι αιτήσεις κατατίθενται έως τις 30 Ιουνίου.
Πρόκειται για τα μεταπτυχιακά: «Διακυβέρνηση και Δημόσιες Πολιτικές» (σε συνεργασία με το Rutgers University in Newark - School of Public Affairs and Administration) με κατευθύνσεις: α. Διακυβέρνηση, β. Δημόσιες Πολιτικές. «Παγκόσμια Πολιτική Οικονομία» (κοινό με το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου Κύπρου - σε συνεργασία με το American University in the Emirates (AUE) και το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών (ΕΒΕΑ)) με κατευθύνσεις: α. Διεθνής Επιχειρηματικότητα, β. Διεθνής Ασφάλεια, γ. Διεθνής Ανάπτυξη. «Μεσογειακές Σπουδές» (στην αγγλική γλώσσα, σε συνεργασία με τα Πανεπιστήμια της Μπολόνια (Ιταλία), Inalco (Γαλλία), Yaşar (Τουρκία), Νεάπολις Πάφου (Κύπρος) και το Olympia Summer Academy (Ελλάδα)) και τέλος «Παγκόσμιες Προκλήσεις και Συστήματα Αναλύσεων» [Global Risks (Uncertainties), Politics and Analytics].
Η διάρκειά τους είναι 12 μήνες, τα μαθήματα γίνονται σε μη εργάσιμες ημέρες και ώρες. Θα υπάρξει σύνδεση με την αγορά εργασίας και χαμηλά δίδακτρα.
Η επιλογή των φοιτητών γίνεται με αξιολόγηση του φακέλου υποψηφιότητας (βαθμός πτυχίου, βαθμολογία σε προπτυχιακά μαθήματα σχετικά με το κάθε Π.Μ.Σ., τυχόν ερευνητική δραστηριότητα) και συνέντευξη. Για λεπτομέρειες: http://pedis.uop.gr, γραμματεία ΠΜΣ (Αριστοτέλους 1 και Λ. Αθηνών, 20132, Κόρινθος, 27410 40040, 40045, 40058, e‐mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.).
- Πηγή: eleftheriaonline.gr

SpoudaZO Team
Δημοσιεύουμε άρθρα που σε ενδιαφέρουν! Έχεις άποψη και αιχμηρή πένα; Γίνε αρθρογράφος με μια απλή εγγραφή στο site και δημοσίευσε τα δικά σου άρθρα και ανταποκρίσεις από τη σχολή σου και την πόλη που σπουδάζεις. Αναφέρουμε πάντα τις πηγές μας αλλά αν κρίνεις ότι το περιεχόμενο μας παραβιάζει πνευματικά δικαιώματα, επικοινώνησε μαζί μας. Θα απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν. Το SpoudaZO.gr δεν υιοθετεί και δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο των άρθρων και τις απόψεις των συγγραφέων τους
Σχετικά Άρθρα
-
Σε ένα μήνα όλα θα είναι UP - Το Welcome to UP 2025, «ανεβάζει» σε άλλη διάσταση τη φοιτητική εμπειρία
-
Το Πανεπιστήμιο Πατρών αναπτύσσει ψηφιακή πλατφόρμα καταγραφής ευάλωτων ομάδων και εμποδιζόμενων ατόμων. Υπογραφή μνημονίου συνεργασίας με τα αρμόδια Υπουργεία και την ΚΕΔΕ
-
ΑΕΙ: διεθνοποίηση ή αποψίλωση;
-
Δεκαπέντε νέες σχολές στα μη κρατικά ΑΕΙ
-
Εγγραφή πρωτοετών φοιτητών ακαδ. έτους 2025-2026
Τελευταία άρθρα από τον/την SpoudaZO Team
- Σε ένα μήνα όλα θα είναι UP - Το Welcome to UP 2025, «ανεβάζει» σε άλλη διάσταση τη φοιτητική εμπειρία
- Το Πανεπιστήμιο Πατρών αναπτύσσει ψηφιακή πλατφόρμα καταγραφής ευάλωτων ομάδων και εμποδιζόμενων ατόμων. Υπογραφή μνημονίου συνεργασίας με τα αρμόδια Υπουργεία και την ΚΕΔΕ
- Γαλλία: Κατέρρευσε η κυβέρνηση Μπαϊρού – Δεν εξασφάλισε ψήφο εμπιστοσύνης
- Η Ελλάδα με τον Γιάννη αρχηγό έτοιμη για την «κούπα»!
- Αλλαγή ώρας: Πότε γυρίζουμε τα ρολόγια μία ώρα πίσω
Το SpoudaZO.gr δεν φέρει ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου, για τα σχόλια που φιλοξενεί μέσω της πλατφόρμας του facebook. Παρακαλούμε να σχολιάζεις με ευγένεια και σεβασμό προς τους συνομιλητές σου. Απόφυγε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Σε περίπτωση που θεωρείς πως θίγεσαι, για οποιονδήποτε λόγο, από κάποιο εξ’ αυτών, μπορείς να το αναφέρεις (report) απευθείας στο facebook πατώντας το "x" δεξιά και μετά "αναφορά" καθώς και να επικοινωνήσεις μαζί μας, μέσω της φόρμας επικοινωνίας, ώστε να προβούμε στις αρμόζουσες ενέργειες.