ΑΠΘ: Φοιτήτρια πήρε πτυχίο με απόλυτο 10 - Το πρώτο στην ιστορία της ΣΘΕ
- Γράφτηκε από τον SpoudaZO Team
- Κατηγορία Φοιτητικά Νέα
Το πρώτο απόλυτο 10 της ΣΘΕ κατάφερε φοιτήτρια μαθηματικός. Στις 22/7, στην τελετή ορκωμοσίας του Τμήματος Μαθηματικών, η απόφοιτος Ελένη Χατζηδημητρίου έλαβε βαθμό πτυχίου δέκα (10), το πρώτο 10 της Σχολής σε όλα τα χρόνια λειτουργία της.
Στην φωτογραφία η απόφοιτος, με τον πρύτανη του Α.Π.Θ., την Κοσμητόρισσα της ΣΘΕ και τον Πρόεδρο του Τμήματος Μαθηματικών.
Η Σχολή Θετικών Επιστημών αποτελεί τη συνέχεια της Φυσικομαθηματικής Σχολής, η οποία ιδρύθηκε μαζί με το Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης το έτος 1925. Η λειτουργία της ξεκίνησε ουσιαστικά το ακαδημαϊκό έτος 1927-28, ενώ το 1982 μετονομάσθηκε σε Σχολή Θετικών Επιστημών και απέκτησε νέα διοικητική δομή. Τα Τμήματα: Τμήμα Μαθηματικών, Τμήμα Χημείας, Τμήμα Φυσικής, Τμήμα Βιολογίας, Τμήμα Γεωλογίας, Τμήμα Πληροφορικής.
- Πηγή: https://www.neolaia.gr/
SpoudaZO Team
Δημοσιεύουμε άρθρα που σε ενδιαφέρουν! Έχεις άποψη και αιχμηρή πένα; Γίνε αρθρογράφος με μια απλή εγγραφή στο site και δημοσίευσε τα δικά σου άρθρα και ανταποκρίσεις από τη σχολή σου και την πόλη που σπουδάζεις. Αναφέρουμε πάντα τις πηγές μας αλλά αν κρίνεις ότι το περιεχόμενο μας παραβιάζει πνευματικά δικαιώματα, επικοινώνησε μαζί μας. Θα απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν. Το SpoudaZO.gr δεν υιοθετεί και δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο των άρθρων και τις απόψεις των συγγραφέων τους
Σχετικά Άρθρα
-
Πάνω από 5,8 εκατ.€ για υποδομές σε Πανεπιστήμιο Πατρών και Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων
-
Ίδρυμα Ωνάση: Ανακοινώθηκαν 112 νέες υποτροφίες
-
Σε εξέλιξη το σχέδιο βελτίωσης των δομών φοιτητικής στέγης
-
Βάσεις 2026: Αύριο μετά τις 11:00 οι ανακοινώσεις
-
Βάσεις εισαγωγής 2026: Ο Πίνακας με την εκτίμηση μορίων για κάθε σχολή
Τελευταία άρθρα από τον/την SpoudaZO Team
- Ηλεκτρονική απάτη: Οι κινήσεις που πρέπει να κάνετε αμέσως αν σας κλέψουν χρήματα ή προσωπικά στοιχεία
- Χίντον προτείνει «μητρικά ένστικτα» στην AI για να αποτραπεί ο κίνδυνος εξαφάνισης
- Πρωτοφανές «Ελ Νίνιο»: οι επιστήμονες προειδοποιούν για ρεκόρ θερμοκρασίας και ακραία φαινόμενα
- ΣτΕ, νέες προσφυγές και φοιτητές: Τι αλλάζει για τα μη κρατικά πανεπιστήμια
- Εξατομικευμένο mRNA εμβόλιο μειώνει τον κίνδυνο επανεμφάνισης του μελανώματος
Το SpoudaZO.gr δεν φέρει ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου, για τα σχόλια που φιλοξενεί μέσω της πλατφόρμας του facebook. Παρακαλούμε να σχολιάζεις με ευγένεια και σεβασμό προς τους συνομιλητές σου. Απόφυγε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Σε περίπτωση που θεωρείς πως θίγεσαι, για οποιονδήποτε λόγο, από κάποιο εξ’ αυτών, μπορείς να το αναφέρεις (report) απευθείας στο facebook πατώντας το "x" δεξιά και μετά "αναφορά" καθώς και να επικοινωνήσεις μαζί μας, μέσω της φόρμας επικοινωνίας, ώστε να προβούμε στις αρμόζουσες ενέργειες.