sedoni left all cities
sedoni right all cities

cityguide 728x150 city

Θέατρο Αντίμετρο

Το θέατρο Αντίμετρο βρίσκεται στην οδό Φαβιέρου 5 στην Πάτρα. Ξεκίνησε να λειτουργεί τον Σεπτέμβριο του 2011 από τον επαγγελματία ηθοποιό και σκηνοθέτη Γεράσιμο Ντάβαρη, απόφοιτο της Δραματικής Σχολής «Σύγχρονο Θέατρο Αθήνας Γιώργου Κιμούλη», ο οποίος έχει και την καλλιτεχνική διεύθυνση.

Η αγάπη του για το θέατρο και η πίστη του ότι ακόμη και σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς η τέχνη πρέπει να αντέχει, να ανθίζει και να συνεχίζει ακάθεκτη να επιτελεί το κοινωνικό αλλά και το εκπαιδευτικό της έργο, ήταν η κινητήριος δύναμη να γίνει το όνειρο πράξη. Με την πολύτιμη βοήθεια της ηθοποιού Μαρία Γκλαβά, ο Γεράσιμος Ντάβαρης συνεχίζει το ταξίδι και το θεατράκι του έχει αποκτήσει τους δικούς του πιστούς.

Η Θεατρική Ομάδα-Αστική μη κερδοσκοπική Εταιρεία «ΑΝΤΙΜΕΤΡΟ» δημιουργήθηκε τον Σεπτέμβριο του 2011 από επαγγελματίες ηθοποιούς και πλαισιώνεται από μουσικούς, θεατρολόγους, χορογράφους, σκηνογράφους και άλλους επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται γύρω από τις τέχνες και ζουν στην Πάτρα, με σκοπό τη διάδοση και καλλιέργεια κάθε μορφής τέχνης και ειδικότερα της τέχνης του θεάτρου και της θεατρικής αγωγής. Στεγάζεται σ’ έναν κατάλληλα διαμορφωμένο χώρο 200τ.μ. στην οδό Φαβιέρου 5 στην Πάτρα.

Κάθε χρόνο στο Αντίμετρο φιλοξενείται τουλάχιστον μια επαγγελματική θεατρική παραγωγή, σεμινάρια υποκριτικής για αρχάριους και εν ενεργεία ερασιτέχνες ηθοποιούς, παιδικό στέκι για τους μικρούς θεατές και φίλους καθώς και φιλοξενεί εκδηλώσεις και παραστάσεις από καλλιτεχνικές ομάδες.

Το Αντίμετρο είναι ένας χώρος θεάτρου, μουσικής και οποιασδήποτε άλλης μορφής τέχνης, που αγαπάει, σέβεται και προωθεί την πνευματική καλλιέργεια της πόλης. Αποτελεί έναν χώρο που φτιάχτηκε και συντηρείται από την αγάπη, το πάθος και το μεράκι των ανθρώπων που στηρίζουν το χώρο.

Προσκαλούμε όλους τους Πατρινούς μας φίλους της τέχνης να συμπορευθούμε και να συν-ταξιδέψουμε στον προορισμό του Θεάτρου μας, που δεν είναι άλλος από την ευχαρίστηση, την πνευματικότητα και τη λύτρωση της ανθρώπινης ψυχής μέσα από την τέχνη που αντιλαμβάνονται οι αισθήσεις μας.

Καλή θεατρική χρονιά!

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Θέατρο Αγορά Θέατρο ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ+ »