sedoni left all cities
sedoni right all cities

Ζούσε σε Internet cafe για... 10 χρόνια!

Η κοπέλα που είχε φύγει από το σπίτι της και ζούσε σε Internet cafe για... 10 χρόνια!

Μία περίεργη είδηση που απασχολεί τις τελευταίες ημέρες media στην Ασία αλλά και σε όλο τον κόσμο αφορά μία 24χρονη κοπέλα, η οποία φαίνεται πως, τα τελευταία... 10 χρόνια (!), ζούσε αποκλειστικά σε... Internet cafe!

Η κοπέλα είχε φύγει από το σπίτι της στην επαρχία Τσετσιάνγκ της Κίνας στα 14, μετά από διαφωνία με τους γονείς της και... από τότε δεν επέστρεψε ποτέ. Έτσι, φαίνεται πως περνούσε τις ημέρες της σε Internet cafe, παίζοντας μεταξύ άλλων το first-person shooter game CrossFire, ενώ ζούσε αλλά και κοιμόταν εκεί. Η κοπέλα δεν εργαζόταν (παρά μόνο περιστασιακά) και ζούσε από την ελεημοσύνη των άλλων.

Εντοπίστηκε από την αστυνομία καθώς διέθετε ψεύτικη ταυτότητα σε έναν έλεγχο ρουτίνας και μετά από έρευνα βρέθηκε ποια είναι... Συμφώνησε, μάλιστα, να δει τους γονείς της, μετά από 10 χρόνια, με τους ανθρώπους να σημειώνουν ότι είχαν χάσει την ελπίδα τους να τη βρουν και ότι πλέον δεν θα την ξαναεπιπλήξουν ποτέ.

cafe_girl_2_0

Τι να σχολιάσει κανείς σε μία τέτοια ιστορία...

SpoudaZO Team

Δημοσιεύουμε άρθρα που σε ενδιαφέρουν! Έχεις άποψη και αιχμηρή πένα; Γίνε αρθρογράφος με μια απλή εγγραφή στο site και δημοσίευσε τα δικά σου άρθρα και ανταποκρίσεις από τη σχολή σου και την πόλη που σπουδάζεις. Αναφέρουμε πάντα τις πηγές μας αλλά αν κρίνεις ότι το περιεχόμενο μας παραβιάζει πνευματικά δικαιώματα, επικοινώνησε μαζί μας. Θα απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν. Το SpoudaZO.gr δεν υιοθετεί και δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο των άρθρων και τις απόψεις των συγγραφέων τους

Το ​SpoudaZO.gr δεν φέρει ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου, ​για τα σχόλια που φιλοξενεί μέσω της πλατφόρμας του facebook. Παρακαλούμε να σχολιάζεις με ευγένεια και σεβασμό προς τους συνομιλητές σου. Απόφυγε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Σε περίπτωση που θεωρείς πως θίγεσαι, ​για οποιονδήποτε λόγο, από κάποιο εξ’ αυτών, ​μπορείς να το αναφέρεις (report) απευθείας στο facebook πατώντας το "x" δεξιά και μετά "αναφορά" καθώς και να επικοινωνήσεις ​μαζί μας, μέσω της φόρμας επικοινωνίας, ώστε να ​προβούμε στις αρμόζουσες ενέργειες.​