sedoni left all cities
sedoni right all cities

Το Netflix της Ισπανίας και της Αργεντίνης φέρνει το Rebelde Way, θέλουμε κι εμείς!

Κύριο Το Netflix της Ισπανίας και της Αργεντίνης φέρνει το Rebelde Way, θέλουμε κι εμείς!

Πολύ ασχοληθήκαμε με τo La Casa de Papel και το ELITE, ώρα να επιστρέψουμε στις παλιές καλές συνήθειες που μας μεγάλωσαν, μας έθρεψαν και φρόντισαν οι αρχές των 00s να είναι μια αξέχαστη εποχή. Βασικά, πολύ πληθυντικό χρησιμοποιώ και δε θα ‘πρεπε. Γιατί βλέπετε, με το που μάθαμε τα υπέροχα νέα για την προσθήκη του Rebelde Way στο πρόγραμμα του Netflix και κλάψαμε, ουρλιάξαμε, λυσσάξαμε από τη χαρά μας, την ίδια στιγμή ξενερώσαμε κιόλας όταν καταλάβαμε ότι την τιμή για Netflix & chill με τις «Ανυπότακτες Καρδιές» θα έχουν μόνο Αργεντίνοι και Ισπανοί… 

 

Ότι τι;; Βαριούνται να βάλουν υπότιτλους;; Ας πάρουν τα μεταγλωτισμένα από την ΕΡΤ έστω.

Μια σειρά που παίχτηκε σε τόσες και τόσες χώρες, χώρισε παιδάκια σε team Πάμπλο-Μαρίζα και team Μία-Μανουέλ (αλήθεια, πού κατατάσσατε τον εαυτό σας;), γέμισε πόσα άλμπουμ με κάρτες κι αυτοκόλλητα, βγαίνει το Netflix να μας πει ότι θα κάνει χώρο για αυτό στην πλατφόρμα του, για δύο μόνο χώρεςΔεν τη χωράει ο νους τέτοια αδικία.

Προς το παρόν όμως, θα το καταπιούμε και θα αναμείνουμε μέχρι να καταλάβει το Netflix το έγκλημα που διαπράττει και να μας κάνει τη χάρη κάποια στιγμή στο μέλλον.

Μέχρι τότε, ξέρουμε σίγουρα ότι οι «Ανυπότακτες Καρδιές» που έκαναν πρεμιέρα πριν από 17 χρόνια στην αργεντίνικη τηλεόραση και τελείωσαν το 2004, έχοντας προβάλλει 318 επεισόδια, θα κάνουν ένα δυνατό comeback μέσω της streaming πλατφόρμας στις 9 Δεκεμβρίου σε Αργεντινή και Ισπανία.

Ενώ σύμφωνα με περσινά δημοσιεύματα, τα οποία αναβίωσαν τώρα με την παραπάνω είδηση, το Netflix έχει αγοράσει τα δικαιώματα της σειράς, με σκοπό να δημιουργήσει 20 ολοκαίνουργια επεισόδιαμε νέο κασταλλά τους ίδιους χαρακτήρες. Πράγμα που σημαίνει, αγόρια, ότι Μία Κολούτσι θα υπάρξει, αλλά δε θα την υποδυθεί η Λουιζιάνα Λοπιλάτο. Μάλιστα, τα εν λόγω νέα δεν αποτελούν φημολογίες, καθώς έχουν επιβεβαιωθεί από τον ίδιο τον παραγωγό, Κρις Μορένα.

Τώρα δεν ξέρω αν εμείς χαιρόμαστε ή κλαίμε, αλλά σίγουρα κάνουμε αίτημα να φέρουν και στα μέρη μας τις «Ανυπότακτες Καρδιές» που μας μεγάλωσαν!

 

 

SpoudaZO Team

Δημοσιεύουμε άρθρα που σε ενδιαφέρουν! Έχεις άποψη και αιχμηρή πένα; Γίνε αρθρογράφος με μια απλή εγγραφή στο site και δημοσίευσε τα δικά σου άρθρα και ανταποκρίσεις από τη σχολή σου και την πόλη που σπουδάζεις. Αναφέρουμε πάντα τις πηγές μας αλλά αν κρίνεις ότι το περιεχόμενο μας παραβιάζει πνευματικά δικαιώματα, επικοινώνησε μαζί μας. Θα απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν. Το SpoudaZO.gr δεν υιοθετεί και δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο των άρθρων και τις απόψεις των συγγραφέων τους

Το ​SpoudaZO.gr δεν φέρει ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου, ​για τα σχόλια που φιλοξενεί μέσω της πλατφόρμας του facebook. Παρακαλούμε να σχολιάζεις με ευγένεια και σεβασμό προς τους συνομιλητές σου. Απόφυγε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Σε περίπτωση που θεωρείς πως θίγεσαι, ​για οποιονδήποτε λόγο, από κάποιο εξ’ αυτών, ​μπορείς να το αναφέρεις (report) απευθείας στο facebook πατώντας το "x" δεξιά και μετά "αναφορά" καθώς και να επικοινωνήσεις ​μαζί μας, μέσω της φόρμας επικοινωνίας, ώστε να ​προβούμε στις αρμόζουσες ενέργειες.​