sedoni left all cities
sedoni right all cities

Πατρινό Καρναβάλι: Μαζικές αφίξεις από σήμερα -Επιστρατεύθηκαν 200 λεωφορεία ΚΤΕΛ από όλη την Ελλάδα

Κύριο Πατρινό Καρναβάλι: Μαζικές αφίξεις από σήμερα -Επιστρατεύθηκαν 200 λεωφορεία ΚΤΕΛ από όλη την Ελλάδα

Ξεκίνησαν ήδη από χθες οι μαζικές αφίξεις επισκεπτών για το Καρναβάλι της Πάτρας, με το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Αχαΐας να προγραμματίζει δεκάδες δρομολόγια σε καθημερινή βάση, από τον Κεντρικό Σταθμό της Αθήνας και άλλες μεγάλες πόλεις της Ελλάδας.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Αχαΐας, Ανδρέα Μανωλόπουλο, που μίλησε στον Peloponnisos FM 104,1 (εκπομπή «Πρωινός Τύπος», έχουν προγραμματιστεί περίπου 200 αναχωρήσεις λεωφορείων από την πρωτεύουσα, με τα περισσότερα δρομολόγια αύριο Παρασκευή, οπότε θα κορυφωθεί η έξοδος των εκδρομέων, για την καρναβαλική Πάτρα.

 
 

Με ΚΤΕΛ από όλη την Ελλάδα στο Πατρινό καρναβάλι

Το ΚΤΕΛ έχει προετοιμαστεί για την μεταφορά τουλάχιστον 20.000 επισκεπτών από μέρη με τα οποία και συνδέεται ως υπεραστικός συγκοινωνιακός φορέας, ιδιαιτέρως από την Θεσσαλονίκη, όπου φέτος καταγράφεται, για πρώτη φορά, μεγάλο ενδιαφέρον, όπως αναφέρει το pelop.gr

Ο αριθμός των επισκεπτών, αναμένεται να ξεπεράσει ακόμα και αυτούς του 2019, με τις αφίξεις τους να έχουν ξεκινήσει από τις αρχές της εβδομάδας, κυρίως νεαρός κόσμος, αλλά από σήμερα αναμένεται σταδιακή αύξηση μέχρι και αύριο, όπου στο ΚΤΕΛ Κηφισού θα αναχωρούν λεωφορεία με προορισμό την Πάτρα, ανά πέντε λεπτά.

«Φέτος οι αφίξεις αναμένεται να είναι αυξημένες κατά 20% σε σχέση με το 2019. Υπολογίζουμε ότι θα μεταφέρουμε στην Πάτρα, από την Πέμπτη μέχρι και το Σάββατο, 20.000 επιβάτες. Οι επισκέπτες δεν είναι μόνο από την Αθήνα, θα έρθουν από το Βόλο, τη Λαμία τη Λάρισα, τη Θεσσαλονίκη, την Κοζάνη, τον Πύργο αλλά και άλλες πόλεις της Πελοποννήσου» τόνισε ο πρόεδρος του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Αχαΐας, Ανδρέας Μανωλόπουλος.

Να σημειωθεί ότι το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Αχαΐας πήρε έγκριση από τον Δήμο Πατρέων, για να χρησιμοποιεί και τον προβλήτα Αγίου Νικολάου για να σταθμεύει λεωφορεία που θα αποβιβάζουν επιβάτες στον Σταθμό της Οθωνος Αμαλίας, ώστε να μην δημιουργείται συνωστισμός και κυκλοφοριακό έμφραγμα.

SpoudaZO Team

Δημοσιεύουμε άρθρα που σε ενδιαφέρουν! Έχεις άποψη και αιχμηρή πένα; Γίνε αρθρογράφος με μια απλή εγγραφή στο site και δημοσίευσε τα δικά σου άρθρα και ανταποκρίσεις από τη σχολή σου και την πόλη που σπουδάζεις. Αναφέρουμε πάντα τις πηγές μας αλλά αν κρίνεις ότι το περιεχόμενο μας παραβιάζει πνευματικά δικαιώματα, επικοινώνησε μαζί μας. Θα απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν. Το SpoudaZO.gr δεν υιοθετεί και δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο των άρθρων και τις απόψεις των συγγραφέων τους

Το ​SpoudaZO.gr δεν φέρει ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου, ​για τα σχόλια που φιλοξενεί μέσω της πλατφόρμας του facebook. Παρακαλούμε να σχολιάζεις με ευγένεια και σεβασμό προς τους συνομιλητές σου. Απόφυγε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Σε περίπτωση που θεωρείς πως θίγεσαι, ​για οποιονδήποτε λόγο, από κάποιο εξ’ αυτών, ​μπορείς να το αναφέρεις (report) απευθείας στο facebook πατώντας το "x" δεξιά και μετά "αναφορά" καθώς και να επικοινωνήσεις ​μαζί μας, μέσω της φόρμας επικοινωνίας, ώστε να ​προβούμε στις αρμόζουσες ενέργειες.​