sedoni left all cities
sedoni right all cities

Πατρινό Καρναβάλι 2023: Εντυπωσιακή η πρώτη ποδαράτη παρέλαση μετά από 3 χρόνια

Κύριο Πατρινό Καρναβάλι 2023: Εντυπωσιακή η πρώτη ποδαράτη παρέλαση μετά από 3 χρόνια

Το Πατρινό Καρναβάλι 2023 ήρθε για να υπενθυμίσει σε όλους πόσο όμορφη μπορεί να είναι η ζωή όταν είναι γεμάτη κέφι, χορό και χρώματα. Η πρώτη ποδαράτη παρέλαση το βράδυ του Σαββάτου (25.2.2023) ήταν άκρως εντυπωσιακή και το γλέντι στην Πάτρα συνεχίζεται μέχρι το πρωί.

Όλη η Πάτρα χορεύει, καθώς χιλιάδες καρναβαλιστές έχουν ξεχυθεί, σκορπώντας κέφι και χρώμα στους δρόμους, λίγες ώρες προτού ξημερώσει η τελευταία Κυριακή της Αποκριάς και του Πατρινού Καρναβαλιού. Σημειώνεται ότι η σαββατιάτικη παρέλαση λέγεται και ποδαράτη, επειδή συμμετέχουν τα μέλη των γκρουπ με τις στολές τους.

Ένα φαντασμαγορικό θέαμα ξετυλίχθηκε στην οδό Κορίνθου και στην πλατεία Γεωργίου Α’ με τους φωτισμούς, τη γρήγορη ροή, τα χρώματα και το κέφι να δίνουν λάμψη και μεγαλοπρέπεια στη νύχτα του τελευταίου Σαββάτου του Πατρινού Καρναβαλιού.

Το απόγευμα τα άρματα έκαναν και την πρώτη παρέλασή τους, την οποία θα επαναλάβουν και αύριο Κυριακή στη μεγάλη παρέλαση του Πατρινού Καρναβαλιού, την πρώτη του μεγέθους της μετά από 3 χρόνια!

patra_karnavali_in_2502-9-2048x1393.webp

patra_karnavali_in_2502-12-2048x1393.webp

SpoudaZO Team

Δημοσιεύουμε άρθρα που σε ενδιαφέρουν! Έχεις άποψη και αιχμηρή πένα; Γίνε αρθρογράφος με μια απλή εγγραφή στο site και δημοσίευσε τα δικά σου άρθρα και ανταποκρίσεις από τη σχολή σου και την πόλη που σπουδάζεις. Αναφέρουμε πάντα τις πηγές μας αλλά αν κρίνεις ότι το περιεχόμενο μας παραβιάζει πνευματικά δικαιώματα, επικοινώνησε μαζί μας. Θα απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν. Το SpoudaZO.gr δεν υιοθετεί και δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο των άρθρων και τις απόψεις των συγγραφέων τους

Το ​SpoudaZO.gr δεν φέρει ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου, ​για τα σχόλια που φιλοξενεί μέσω της πλατφόρμας του facebook. Παρακαλούμε να σχολιάζεις με ευγένεια και σεβασμό προς τους συνομιλητές σου. Απόφυγε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Σε περίπτωση που θεωρείς πως θίγεσαι, ​για οποιονδήποτε λόγο, από κάποιο εξ’ αυτών, ​μπορείς να το αναφέρεις (report) απευθείας στο facebook πατώντας το "x" δεξιά και μετά "αναφορά" καθώς και να επικοινωνήσεις ​μαζί μας, μέσω της φόρμας επικοινωνίας, ώστε να ​προβούμε στις αρμόζουσες ενέργειες.​