sedoni left all cities
sedoni right all cities

Τριήμερο Αγίου Πνεύματος: Για πού ετοιμάζονται οι πατρινοί- Τα νησιά και τα ταξίδια στο εξωτερικό

Κύριο Τριήμερο Αγίου Πνεύματος: Για πού ετοιμάζονται οι πατρινοί- Τα νησιά και τα ταξίδια στο εξωτερικό

Ταξίδια στο εξωτερικό, Ιταλία και Ισραήλ κυρίως βλέπουμε να γίνονται αρκετά μέσα στον Ιούνιο, μετά το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος

Βαλίτσες για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος ετοιμάζουν οι πατρινοί που βρίσκουν την ευκαιρία να αφήσουν για λίγο την πόλη και να κάνουν ίσως και τις πρώτες τους βουτιές.

Πρώτοι σε προτίμηση, όπως φαίνεται, είναι προορισμοί του εσωτερικού, ωστόσο δεν είναι λίγοι κι εκείνοι που ετοιμάζουν μέσα στον Ιούνιο ταξίδι στο εξωτερικό.

Όπως αναφέρει μιλώντας στο thebest.gr o Άγγελος Γεωργαντάς του ταξιδιωτικού γραφείο “Georgadas travel”, «η πληρότητα στα ταξιδιωτικά γραφεία μπορεί να φτιάνει ακόμα το 100%. Οι περισσότεροι επιλέγουν νησιά του εσωτερικού όπως Φολέγανδρο, Σκόπελο αλλά και το Κυπαρίσσι.  Από εξωτερικό επιλέγεται η Δαλματία.  

Ταξίδια στο εξωτερικό, Ιταλία και Ισραήλ κυρίως βλέπουμε να γίνονται αρκετά μέσα στον Ιούνιο, μετά το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος.

Φαίνεται πώς όλο και περισσότεροι εκδρομείς προτιμούν να ταξιδεύουν με ταξιδιωτικά πρακτορεία καθώς έτσι εξασφαλίζουν πιο οικονομικό πακέτο σε σχέση με αυτό θα έπρεπε να πληρώσουν αν ταξίδευαν μεμονωμένα. Για να πάει για παράδειγμα κάποιος τρεις μέρες στη Φολέγανδρο έχοντας κλείσει μόνος του εισιτήριο, έχοντας πάρει όχημα μαζί και έχοντας κλείσει και κατάλυμα θα χρειαστεί 500 ευρώ. Με ένα πρακτορεία το πράγματα είναι πιο εύκολα.

Στον κλάδο μας σε σχέση με πέρσι η ζήτηση μπορεί ακόμα και να έχει διπλασιαστεί. Ο οργανωμένος εσωτερικός και εξωτερικός τουρισμός έχει αυξηθεί και μάλιστα οι Έλληνες προτιμούν τα ταξιδιωτικά πρακτορεία.

Όπως αναφέρει και η  Άντα Κεραμιδά της Superfast & Blue Star Ferries,  «φαίνεται ότι πολλοί κινούνται στο εσωτερικό και στα νησιά για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, ταξίδια στο εξωτερικό προγραμματίζουν αργότερα μέσα στο καλοκαίριί».

Πολλά ακτοπλοϊκά εισιτήρια κόβονται και από νέα παιδιά που πάνε να εργαστούν για σαιζόν σε κάποιο νησί».

SpoudaZO Team

Δημοσιεύουμε άρθρα που σε ενδιαφέρουν! Έχεις άποψη και αιχμηρή πένα; Γίνε αρθρογράφος με μια απλή εγγραφή στο site και δημοσίευσε τα δικά σου άρθρα και ανταποκρίσεις από τη σχολή σου και την πόλη που σπουδάζεις. Αναφέρουμε πάντα τις πηγές μας αλλά αν κρίνεις ότι το περιεχόμενο μας παραβιάζει πνευματικά δικαιώματα, επικοινώνησε μαζί μας. Θα απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν. Το SpoudaZO.gr δεν υιοθετεί και δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο των άρθρων και τις απόψεις των συγγραφέων τους

Το ​SpoudaZO.gr δεν φέρει ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου, ​για τα σχόλια που φιλοξενεί μέσω της πλατφόρμας του facebook. Παρακαλούμε να σχολιάζεις με ευγένεια και σεβασμό προς τους συνομιλητές σου. Απόφυγε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Σε περίπτωση που θεωρείς πως θίγεσαι, ​για οποιονδήποτε λόγο, από κάποιο εξ’ αυτών, ​μπορείς να το αναφέρεις (report) απευθείας στο facebook πατώντας το "x" δεξιά και μετά "αναφορά" καθώς και να επικοινωνήσεις ​μαζί μας, μέσω της φόρμας επικοινωνίας, ώστε να ​προβούμε στις αρμόζουσες ενέργειες.​