sedoni left all cities
sedoni right all cities

Γέφυρα Ρίου: Εκπτωτική κάρτα ΜΑΖΙ Σαββατοκύριακο για το καλοκαίρι

Κύριο Γέφυρα Ρίου: Εκπτωτική κάρτα ΜΑΖΙ Σαββατοκύριακο για το καλοκαίρι

Στο Ρίο-Αντίρριο η Γέφυρα, εταιρεία του δικτύου της VINCI Highways, προσφέρει για μία ακόμη χρονιά την καλοκαιρινή εκπτωτική κάρτα «ΜΑΖΙ Σαββατοκύριακο» και το αντίστοιχο πρόγραμμα e-Pass, συμβάλλοντας στην ενίσχυση της τουριστικής επισκεψιμότητας και της τοπικής επιχειρηματικότητας ενόψει των καλοκαιρινών διακοπών.

Πιο συγκεκριμένα, από το Σάββατο 1η Ιουλίου και για τα Σαββατοκύριακα του καλοκαιριού, ενεργοποιείται η εκπτωτική κάρτα μετ’ επιστροφής, η οποία θα κοστίζει €17,80 και προσφέρει τη δυνατότητα 2 διελεύσεων, με τη διέλευση της επιστροφής να πραγματοποιείται εντός 10 ωρών.

Η κάρτα θα είναι διαθέσιμη προς πώληση από όλες τις επανδρωμένες λωρίδες διοδίων και από το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών και απευθύνεται αποκλειστικά στα Ι.Χ. οχήματα (κατηγορία 2).

Αντίστοιχα, για τους κατόχους πομποδέκτη στο πρόγραμμα e-Pass Aller – Retour, θα ενεργοποιηθεί η 10ωρη επιστροφή για τα Σαββατοκύριακα του καλοκαιριού, με το συνολικό κόστος των 2 διελεύσεων να είναι στα €14 και φυσικά προσφέροντας όλα τα πλεονεκτήματα της χρήσης των ηλεκτρονικών λωρίδων e-Pass: Εύκολα και σύντομα περάσματα, χωρίς στάση και αναμονή, με φόρτιση και παρακολούθηση του λογαριασμού μέσω της online υπηρεσίας κλπ.

Τόσο για την κάρτα, όσο και για τον πομποδέκτη, σε περίπτωση που η διέλευση της επιστροφής ξεπεράσει το χρονικό περιθώριο των 10 ωρών, ισχύουν οι κανονικές χρεώσεις τιμοκαταλόγου απλών διελεύσεων.

Για τις υπόλοιπες ημέρες της εβδομάδας, ισχύουν κανονικά η 4ωρη κάρτα μετ’ επιστροφής και η 4ωρη επιστροφή με τη χρήση του πομποδέκτη Aller – Retour.

Επίσης, από το Σάββατο, 1η Ιουλίου, και για τα Σαββατόβραδα της καλοκαιρινής περιόδου, η Γέφυρα θα φωταγωγείται, προσφέροντας ένα φαντασμαγορικό θέαμα στην καρδιά της τουριστικής περιόδου.

Εκ μέρους της παραχωρησιούχου εταιρείας, ο διευθύνων σύμβουλος της Γέφυρας, Πάνος Λούκας, δήλωσε: «Ως εταιρεία της VINCI Highways, εργαζόμαστε για να προσφέρουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στους χρήστες της Γέφυρας και να συμβάλλουμε στο μέτρο που μας αναλογεί στην τουριστική προβολή της περιοχής και την ανάπτυξη των τοπικών οικονομιών στις δύο πλευρές του Στενού. Η κάρτα και το e-Pass Aller-Retour μαζί με άλλα ειδικά σχεδιασμένα προϊόντα της ΓΕΦΥΡΑ, όπως το eργασία-pass που απευθύνεται στους
καθημερινούς χρήστες της Γέφυρας προσφέροντας σημαντικότατες εκπτώσεις, αποτελούν έμπρακτη απόδειξη της δέσμευσής μας να συνδράμουμε προς αυτή την κατεύθυνση. Ταυτόχρονα η φωταγωγημένη Γέφυρα προσδίδει μαγεία στο βραδινό τοπίο, ενώνοντας τις 2 περιοχές».

SpoudaZO Team

Δημοσιεύουμε άρθρα που σε ενδιαφέρουν! Έχεις άποψη και αιχμηρή πένα; Γίνε αρθρογράφος με μια απλή εγγραφή στο site και δημοσίευσε τα δικά σου άρθρα και ανταποκρίσεις από τη σχολή σου και την πόλη που σπουδάζεις. Αναφέρουμε πάντα τις πηγές μας αλλά αν κρίνεις ότι το περιεχόμενο μας παραβιάζει πνευματικά δικαιώματα, επικοινώνησε μαζί μας. Θα απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν. Το SpoudaZO.gr δεν υιοθετεί και δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο των άρθρων και τις απόψεις των συγγραφέων τους

Το ​SpoudaZO.gr δεν φέρει ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου, ​για τα σχόλια που φιλοξενεί μέσω της πλατφόρμας του facebook. Παρακαλούμε να σχολιάζεις με ευγένεια και σεβασμό προς τους συνομιλητές σου. Απόφυγε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Σε περίπτωση που θεωρείς πως θίγεσαι, ​για οποιονδήποτε λόγο, από κάποιο εξ’ αυτών, ​μπορείς να το αναφέρεις (report) απευθείας στο facebook πατώντας το "x" δεξιά και μετά "αναφορά" καθώς και να επικοινωνήσεις ​μαζί μας, μέσω της φόρμας επικοινωνίας, ώστε να ​προβούμε στις αρμόζουσες ενέργειες.​