sedoni left all cities
sedoni right all cities
Καλωσήρθες επισκέπτη

Σύλληψη γυμναστή: «Κατέβασε την μπλούζα της 8χρονης κόρης μου ψάχνοντας για γρατζουνιά», ανέφερε πατέρας

Κύριο Σύλληψη γυμναστή: «Κατέβασε την μπλούζα της 8χρονης κόρης μου ψάχνοντας για γρατζουνιά», ανέφερε πατέρας

Εννιά ένορκες καταθέσεις από γονείς για την υπόθεση

Αύριο αναμένεται να απολογηθεί ο κατηγορούμενος για σεξουαλική παρενόχληση γυμναστής, μετά τις καταγγελίες που ήρθαν χθες στο φως της δημοσιότητας. 

«Στο μικρό μου παιδί, ηλικίας 8 ετών ο γυμναστής κατέβασε την μπλούζα ενώ η 13χρονη αδερφή της είπε ότι την γαργαλούσε», ανέφερε ένας πατέρας που μίλησε στην ΕΡΤ για την υπόθεση των κατηγοριών εις βάρος του γυμναστή με 9 ένορκες καταθέσεις γονέων.  

«Κατέβασε την μπλούζα της 8χρονης κόρης μου ψάχνοντας για γρατζουνιά. Την κάθισε στα γόνατά του. Βέβαια δεν υπήρχε γρατζουνιά», είπε ο πατέρας των μαθητριών στην ΕΡΤ. Ο πατέρας, που είναι από τους βασικούς καταγγέλλοντες γονείς στο σχολείο του Ασπροπύργου, ανέφερε ότι την ώρα του διαλείμματος ο γυμναστής ζήτησε από την κόρη του να καθίσει στα γόνατά του και κατέβασε την μπλούζα της «από πάνω προς τα κάτω για να δει μια γρατζουνιά, που δεν υπήρχε».

Η άλλη κόρη του, 13 χρονών, που πηγαίνει επίσης στο ίδιο σχολείο, μίλησε για γαργάλημα κάτω από το στήθος προς την κοιλιά, πρόσθεσε ο πατέρας.  Σύμφωνα με το 13χρονο κορίτσι ο γυμναστής έλεγε στα παιδιά να προσέχουν τα προσωπικά τους αντικείμενα εάν οι γονείς τους είναι χωρισμένοι «γιατί μπορεί να βάλουν μέσα στις τσάντες τους ναρκωτικά».

Το ιστορικό της υπόθεσης με τον κατηγορούμενο για σεξουαλική παρενόχληση γυμναστή 

Υπενθυμίζεται πως ποινική δίωξη για κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια κατά συρροή από εκπαιδευτικό, ασκήθηκε στον γυμναστή που συνελήφθη νωρίτερα σήμερα για σεξουαλική παρενόχληση. 

Σύμφωνα με τις καταγγελίες, ο 30χρονος καθηγητής φυσικής αγωγής, παρενοχλούσε σεξουαλικά μαθητές σε δημοτικό σχολείο στον Ασπρόπυργο. Η γνωστοποίηση της υπόθεσης προκάλεσε παράλληλα και την παρέμβαση του υπουργείου Παιδείας, το οποίο διέταξε ένορκη διοικητική εξέταση για την υπόθεση. 

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κατηγορούμενος, προσκόμισε γνωμάτευση με την οποία δηλώνει ότι έχει αναπηρία, υποστηρίζοντας ότι λόγω αυτού δεν μπορεί να προβεί σε τέτοιες πράξεις. 

 
 
 
 
 
 
 

Τέλος σύμφωνα με τον πατέρα που μίλησε στην ΕΡΤ πρόκειται για καινούριο καθηγητή στο συγκεκριμένο σχολείο. 

SpoudaZO Team

Δημοσιεύουμε άρθρα που σε ενδιαφέρουν! Έχεις άποψη και αιχμηρή πένα; Γίνε αρθρογράφος με μια απλή εγγραφή στο site και δημοσίευσε τα δικά σου άρθρα και ανταποκρίσεις από τη σχολή σου και την πόλη που σπουδάζεις. Αναφέρουμε πάντα τις πηγές μας αλλά αν κρίνεις ότι το περιεχόμενο μας παραβιάζει πνευματικά δικαιώματα, επικοινώνησε μαζί μας. Θα απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν. Το SpoudaZO.gr δεν υιοθετεί και δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο των άρθρων και τις απόψεις των συγγραφέων τους

Το ​SpoudaZO.gr δεν φέρει ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου, ​για τα σχόλια που φιλοξενεί μέσω της πλατφόρμας του facebook. Παρακαλούμε να σχολιάζεις με ευγένεια και σεβασμό προς τους συνομιλητές σου. Απόφυγε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Σε περίπτωση που θεωρείς πως θίγεσαι, ​για οποιονδήποτε λόγο, από κάποιο εξ’ αυτών, ​μπορείς να το αναφέρεις (report) απευθείας στο facebook πατώντας το "x" δεξιά και μετά "αναφορά" καθώς και να επικοινωνήσεις ​μαζί μας, μέσω της φόρμας επικοινωνίας, ώστε να ​προβούμε στις αρμόζουσες ενέργειες.​