sedoni left all cities
sedoni right all cities

Βραβεία Bafta 2024: O θρίαμβος του Λάνθιμου, η λαμπερή Έμμα Στόουν, οι σικ εμφανίσεις & οι νικητές

Κύριο Βραβεία Bafta 2024: O θρίαμβος του Λάνθιμου, η λαμπερή Έμμα Στόουν, οι σικ εμφανίσεις & οι νικητές

Μία βραδιά γεμάτη λάμψη, κομψότητα και φυσικά πολλούς νικητές και ηττημένους ήταν η αποψινή (18/2) για όσους βρέθηκαν στη βραδιά απονομής των βραβείων Bafta. 

Ανάμεσα στους μεγάλους νικητές της βραδιάς ο Γιώργος Λάνθιμος με την ταινία του Poor Things, με την πρωταγωνίστριά του Έμμα Στόουν να κατακτά το βραβείο για τον πρώτο γυναικείο ρόλο.

Η διάσημη ηθοποιός, την ώρα που παρέλαβε το βραβείο της παραδέχτηκε ότι νιώθει δέος για την ομάδα που βρέθηκε πίσω από τη σουρεαλιστική κωμωδία του Poor things ενώ ευχαρίστησε τον coach της στην βρετανική διάλεκτο ο οποίος όπως είπε, δεν έβαλε τα γέλια όταν η ίδια είπε το νερό με αμερικανική και όχι βρετανική προφορά.

Θρίαμβος όμως ήταν για την ταινία Οπενχάιμερ του Κρίστοφερ Νόλαν αφού κατάφερε να κατακτήσει επτά βραβεία BAFTA, ανάμεσά τους και το βραβείο της καλύτερης ταινίας αλλά και της σκηνοθεσίας.

Το βραβείο του καλύτερου ηθοποιού κατέκτησε ο Κίλιαν Μέρφι ο οποίος υποδύεται στην παραπάνω ταινία τον «πατέρα της ατομικής βόμβας». Το Οπενχάιμερ κατέκτησε όμως και το βραβείο του καλύτερου ηθοποιού Β' ρόλου που παρέλαβε ο Robert Downey Jr.

«Έχουμε ένα χώρο για να συζητήσουμε και να αναρωτηθούμε και να διερευνήσουμε αυτή την πολυπλοκότητα και είναι προνόμιο να είμαι μέρος αυτής της κοινότητας μαζί με όλους εσάς» είπε ο Μέρφι στη νικητήρια ομιλία του ενώπιον όλων. Δείτε παρακάτω:

Λαμπερές εμφανίσεις

Από τις εμφανίσεις που τράβηξαν πάνω τους τα φωτογραφικά φλας ήταν αυτή του πρίγκιπα Γουίλιαμ ο οποίος δεν συνοδευόταν φυσικά από τη σύζυγό του Κέιτ Μίντλετον μιας και συνεχίζεται η περίοδος ανάρρωσής της. Ο πρίγκιπας κάθισε ακριβώς δίπλα στην Κέιτ Μπλάνσετ η οποία τον χαιρέτησε εγκάρδια, όπως εγκάρδια ήταν και η συνάντησή του με τον Ντέιβιντ Μπέκαμ.

Από τις ξεχωριστές εμφανίσεις της βραδιάς, μεταξύ άλλων αυτές της Ναόμι Κάμπελ που φωτογραφήθηκε με την Rosamund Pike attend στο κόκκινο χαλί, του Χιου Γκραντ με τη σύζυγό του Anna Elisabet Eberstein και πολλών ακόμα κυριών που έβαλαν τα δυνατά τους για να ξεχωρίσουν με τις εμφανίσεις τους πάνω στο κόκκινο χαλί.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες:

SpoudaZO Team

Δημοσιεύουμε άρθρα που σε ενδιαφέρουν! Έχεις άποψη και αιχμηρή πένα; Γίνε αρθρογράφος με μια απλή εγγραφή στο site και δημοσίευσε τα δικά σου άρθρα και ανταποκρίσεις από τη σχολή σου και την πόλη που σπουδάζεις. Αναφέρουμε πάντα τις πηγές μας αλλά αν κρίνεις ότι το περιεχόμενο μας παραβιάζει πνευματικά δικαιώματα, επικοινώνησε μαζί μας. Θα απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν. Το SpoudaZO.gr δεν υιοθετεί και δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο των άρθρων και τις απόψεις των συγγραφέων τους

Το ​SpoudaZO.gr δεν φέρει ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου, ​για τα σχόλια που φιλοξενεί μέσω της πλατφόρμας του facebook. Παρακαλούμε να σχολιάζεις με ευγένεια και σεβασμό προς τους συνομιλητές σου. Απόφυγε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Σε περίπτωση που θεωρείς πως θίγεσαι, ​για οποιονδήποτε λόγο, από κάποιο εξ’ αυτών, ​μπορείς να το αναφέρεις (report) απευθείας στο facebook πατώντας το "x" δεξιά και μετά "αναφορά" καθώς και να επικοινωνήσεις ​μαζί μας, μέσω της φόρμας επικοινωνίας, ώστε να ​προβούμε στις αρμόζουσες ενέργειες.​