sedoni left all cities
sedoni right all cities
Καλωσήρθες επισκέπτη

Η Πάτρα στους Διεθνείς Παιδικούς Αγώνες Πόλεων στο Μεξικό

Κύριο Η Πάτρα στους Διεθνείς Παιδικούς Αγώνες Πόλεων στο Μεξικό

Σύσκεψη με θέμα την αποστολή της ομάδας της Πάτρας, στους Διεθνείς Παιδικούς Αγώνες Πόλεων, που θα διεξαχθούν στην πόλη Λεόν του Μεξικού από τις 16 μέχρι τις 20 Ιουλίου 2024, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 3 Ιουλίου στην Αίθουσα «Αλέκα Σιούλη» του Παμπελοποννησιακού Σταδίου. Στη σύσκεψη πήραν μέρος οι Αντιδήμαρχοι Διοίκησης, Οικονομικών και Εξυπηρέτησης Πολιτών Διονύσης Πλέσσας και Αθλητισμού, Περιβάλλοντος και Πρασίνου Τάκης Πετρόπουλος, υπηρεσιακά στελέχη, προπονητές, αθλητές και γονείς αθλητών.

Η αποστολή της Πάτρας, θα αποτελείται από 8 αθλητές Τάε Κβον Ντο εκ των οποίων 4 κορίτσια και 4 αγόρια. Επικεφαλής της αποστολής κι εκπρόσωπος της πόλης θα είναι ο Αντιδήμαρχος Διονύσης Πλέσσας, αρχηγός αποστολής θα είναι ο Γιώργος Σταυρόπουλος και προπονητές ο Μιχάλης Κωτσόπουλος και η Λένα Λόη.

Ο Αντιδήμαρχος Διονύσης Πλέσσας επισήμανε κατά τη διάρκεια της σύσκεψης «τον εναλλακτικό χαρακτήρα των Διεθνών Παιδικών Αγώνων Πόλεων, καθώς μεγαλύτερη αξία δεν έχει η νίκη αλλά η συμμετοχή και η προσπάθεια και το γεγονός ότι  φέρνουν κοντά νέους με διαφορετική εθνικότητα, φυλή, κουλτούρα, ήθη και έθιμα συμβάλλοντας έτσι στην καταπολέμηση του ρατσισμού και του φασισμού κι ενισχύοντας τη φιλία και τη συνεργασία των λαών και την Παγκόσμια Ειρήνη».

Ο Αντιδήμαρχος Τάκης Πετρόπουλος αφού αναφέρθηκε στην ιστορία των αγώνων, στον εμπνευστή και ιδρυτή τους Μεθόδιο Κλέμενς και στην ιδιαίτερη σημασία τους, προέτρεψε τους αθλητές «να απολαύσουν το ταξίδι και τη μοναδική εμπειρία που θα τους προσφέρει η συμμετοχή τους στους Αγώνες και ευχήθηκε καλό ταξίδι».

Παράλληλα, ευχαρίστησε «τους εργαζόμενους του Τμήματος Άθλησης, Πολιτισμού και Νέας Γενιάς για την προετοιμασία και οργάνωση της αποστολής, κι εύχεται καλή επιτυχία στους αθλητές μας και κυρίως να γυρίσουν με όμορφες και χρήσιμες εμπειρίες από τη συμμετοχή στους Διεθνείς αυτούς αγώνες και τον συμβολισμό που έχουν».

SpoudaZO Team

Δημοσιεύουμε άρθρα που σε ενδιαφέρουν! Έχεις άποψη και αιχμηρή πένα; Γίνε αρθρογράφος με μια απλή εγγραφή στο site και δημοσίευσε τα δικά σου άρθρα και ανταποκρίσεις από τη σχολή σου και την πόλη που σπουδάζεις. Αναφέρουμε πάντα τις πηγές μας αλλά αν κρίνεις ότι το περιεχόμενο μας παραβιάζει πνευματικά δικαιώματα, επικοινώνησε μαζί μας. Θα απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν. Το SpoudaZO.gr δεν υιοθετεί και δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο των άρθρων και τις απόψεις των συγγραφέων τους

Το ​SpoudaZO.gr δεν φέρει ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου, ​για τα σχόλια που φιλοξενεί μέσω της πλατφόρμας του facebook. Παρακαλούμε να σχολιάζεις με ευγένεια και σεβασμό προς τους συνομιλητές σου. Απόφυγε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Σε περίπτωση που θεωρείς πως θίγεσαι, ​για οποιονδήποτε λόγο, από κάποιο εξ’ αυτών, ​μπορείς να το αναφέρεις (report) απευθείας στο facebook πατώντας το "x" δεξιά και μετά "αναφορά" καθώς και να επικοινωνήσεις ​μαζί μας, μέσω της φόρμας επικοινωνίας, ώστε να ​προβούμε στις αρμόζουσες ενέργειες.​