«Θαύμα των Χριστουγέννων η σωτηρία της κόρης μας»: Η συγκίνηση του πατέρα για την μεταμόσχευση
- Γράφτηκε από τον SpoudaZO Team
- Κατηγορία Επικαιρότητα
Συγκινημένος και χαρούμενος εμφανίστηκε ο πατέρας του 11 μηνών βρέφους που έπασχε από κίρρωση του ήπατος και σώθηκε χάρις την επιτυχή μεταμόσχευση τμήματος του οργάνου που έδωσε ο ίδιος στην κόρη του.
Ο πατέρας της χαρακτήρισε ως «θαύμα των Χριστουγέννων», η σωτηρία της κόρης του στη μεταμόσχευση που έγινε στο Τορίνο.
Η μικρή Μελίνα αναρρώνει στο νοσοκομείο ενώ ο πατέρας της, Γιάννης Παντελίδης, δηλώνει πως «είναι θα μπορούσες να σώσεις το παιδί σου».
«Ήταν το λιγότερο που μπορούσα να κάνω. Ήταν το θαύμα των Χριστουγέννων », είπε ο κ. Παντελίδης στο MEGA. «Είναι το καλύτερο δώρο που θα μπορούσαμε να έχουμε σαν γονείς: να σώσουμε την κόρη μας», συμπλήρωσε.
Η Μελίνα είχε ατρησία χοληφόρων και χρειαζόταν άμεσα μεταμόσχευση . «Κάναμε δύο χειρουργεία στην Ελλάδα, μία μέθοδος που δεν πέτυχε και φύγαμε στο εξωτερικό», είπε ο κ. Παντελίδης.
Η οικογένεια έμεινε στο Τορίνο για τέσσερις μήνες αφού πρώτα είχε διαπιστωθεί πως ο πατέρας ήταν συμβατός δότης. «Δόξα τω Θεό ήμασταν καλά στην υγεία μας και βοηθήσαμε τη μικρή», ανέφερε.
Η Μελίνα παραμένει στο νοσοκομείο και να πάρει εξιτήριο μέσα στην επόμενη εβδομάδα. Η οικογένεια θα μείνει στο Τορίνο για τρεις μήνες προκειμένου οι γιατροί να παρακολουθούν την υγεία του παιδιού και στη συνέχεια να επιστρέψουν στην Ελλάδα για να επανενωθούν με την άλλη κόρη της οικογένειας που είναι τριών ετών.
«Είναι αλλά δύσκολο έπρεπε να βρούμε δύναμη για να κάνουμε καλά τη μικρή. Ευχαριστούμε τους γιατρούς στην Ελλάδα και τους γιατρούς στο Τορίνο που μας έδωσαν το κοριτσάκι», κατέληξε.
- Πηγή: cnn
SpoudaZO Team
Δημοσιεύουμε άρθρα που σε ενδιαφέρουν! Έχεις άποψη και αιχμηρή πένα; Γίνε αρθρογράφος με μια απλή εγγραφή στο site και δημοσίευσε τα δικά σου άρθρα και ανταποκρίσεις από τη σχολή σου και την πόλη που σπουδάζεις. Αναφέρουμε πάντα τις πηγές μας αλλά αν κρίνεις ότι το περιεχόμενο μας παραβιάζει πνευματικά δικαιώματα, επικοινώνησε μαζί μας. Θα απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν. Το SpoudaZO.gr δεν υιοθετεί και δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο των άρθρων και τις απόψεις των συγγραφέων τους
Σχετικά Άρθρα
-
Εγκαίνια των νέων δωματίων της Φοιτητικής Εστίας του Πανεπιστημίου Πατρών στο Μεσολόγγι – Παρουσία της Υπουργού Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμου
-
Αλλαγή ώρας 2025: Πότε γυρίζουμε τα ρολόγια – Κερδίζουμε ή χάνουμε μια ώρα ύπνου;
-
Καιρός: Βροχές και καταιγίδες σήμερα – Από Τετάρτη δεύτερο κύμα κακοκαιρίας
-
Η Πολωνία μηδενίζει τον φόρο εισοδήματος για γονείς με δύο ή περισσότερα παιδιά
-
Πάτρα: Αναβάλλεται το Pink the City 2025 λόγω κακοκαιρίας – Πότε θα βαφτεί ροζ η πολη
Τελευταία άρθρα από τον/την SpoudaZO Team
- Για πρώτη φορά στην ιστορία εμφανίστηκαν κουνούπια στην Ισλανδία
- ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΑΚ. ΕΤΟΥΣ 2025-26
- “Αντίπαλοι για Καλό” Το μοναδικό YouTube project έρχεται στην Πάτρα!
- Εγκαίνια των νέων δωματίων της Φοιτητικής Εστίας του Πανεπιστημίου Πατρών στο Μεσολόγγι – Παρουσία της Υπουργού Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμου
- ΕΠΙΣΗΜΟ: Το Prison Break επιστρέφει με νέα σειρά!
Το SpoudaZO.gr δεν φέρει ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου, για τα σχόλια που φιλοξενεί μέσω της πλατφόρμας του facebook. Παρακαλούμε να σχολιάζεις με ευγένεια και σεβασμό προς τους συνομιλητές σου. Απόφυγε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Σε περίπτωση που θεωρείς πως θίγεσαι, για οποιονδήποτε λόγο, από κάποιο εξ’ αυτών, μπορείς να το αναφέρεις (report) απευθείας στο facebook πατώντας το "x" δεξιά και μετά "αναφορά" καθώς και να επικοινωνήσεις μαζί μας, μέσω της φόρμας επικοινωνίας, ώστε να προβούμε στις αρμόζουσες ενέργειες.