sedoni left all cities
sedoni right all cities

Το Netflix ανεβάζει από σήμερα τις τιμές του στην Ελλάδα!

Το περιμέναμε; Όχι. Θα γίνει; Ναι, και μάλιστα από σήμερα.

Η δημοφιλής πλατφόρμα που μας έχει κρατήσει παρέα για πάρα πολλές ώρες και πάρα πολλά βράδια αξημέρωτα, ανακοίνωση αύξηση τιμών σε κάποια χώρες, και μαντέψτε, η Ελλάδα είναι μία από αυτές. Γιατί αλίμονο…

Ειδικότερα, όπως διαβάζουμε στο News247, το Netflix θα αυξήσει τη μηνιαία συνδρομή σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική. Για να πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά και να μην χάνουμε την ψυχραιμία μας, πρόκειται για μια μικρή αύξηση που δεν αφορά το βασικό προσφερόμενο πακέτο και η οποία σχετίζεται με την παράλληλη αύξηση της παραγωγής σειρών και ταινιών, αλλά και με τη συνολικότερη βελτίωση του περιεχομένουπαγκοσμίως.

Επί της ουσίας, η τιμή του basic πακέτου δε θα αλλάξει, παραμένοντας στα 7,99 ευρώ. Το standard πακέτο θα αυξηθεί από 9,99 σε 10,99 και το premium πακέτο θα αυξηθεί σε 13,99 από 11,99.

Οι αλλαγές θα εφαρμοστούν στα υπάρχοντα εγγεγραμμένα μέλη εντός των επόμενων εβδομάδων και σε όλα τα νέα μέλη άμεσα. Τα υπάρχοντα μέλη θα ενημερωθούν με e-mail καθώς και μέσα από την εφαρμογή του Netflix πριν οι νέες τιμές εφαρμοστούν σε αυτούς.

Σημειώνεται, πως στις χώρες που γίνονται οι αλλαγές δεν περιλαμβάνονται το Ηνωμένο Βασίλειο, η Γερμανία, η Αυστρία και το Λίχτενσταϊν καθώς σε αυτά τα κράτη οι τιμές αυξήθηκαν πρόσφατα για τα standard και premium πακέτα αλλά παρέμειναν οι ίδιες για το βασικό πακέτο.

Τονίζεται, επίσης, πως στα τρία παρεχόμενα προγράμματα παραμένουν ως έχουν οι επιλογές για τις οθόνες που μπορεί να έχει στη διάθεσή του ο χρήστης για ταυτόχρονη θέαση, κοινώς μία οθόνη για το Basic Streaming (SD), 2 οθόνες για το Standard Streaming (HD) και 4 για το Premium Streaming (HD+Ultra HD).

Πάντως, δεν γίνεται να μην αναφέρουμε πως είναι η πρώτη φορά που έχουμε αύξηση τιμών στην πλατφόρμα και δη στην χώρα μας, γεγονός αναμενόμενο για κάποιους και παράλογο για κάποιους άλλους. Ανήκουμε στη δεύτερη κατηγορία, όχι γιατί είμαστε τίποτα τσιγκούνηδες, αλλά γιατί το περιεχόμενο στην Ελλάδα δεν έχει καμία σχέση με εκείνο του εξωτερικού.

Απουσιάζουν πολλές σεζόν από σειρές, λείπουν ταινίες και γενικά κάποια στιγμή αυτό πρέπει να βελτιωθεί, εφόσον επέρχεται αύξηση.

Όπως και να ‘χει, το Netflix παραμένει η πιο οικονομική πλατφόρμα συγκριτικά με τους δυνατούς ανταγωνιστές του, δηλαδή το HBO και το Hulu.

SpoudaZO Team

Δημοσιεύουμε άρθρα που σε ενδιαφέρουν! Έχεις άποψη και αιχμηρή πένα; Γίνε αρθρογράφος με μια απλή εγγραφή στο site και δημοσίευσε τα δικά σου άρθρα και ανταποκρίσεις από τη σχολή σου και την πόλη που σπουδάζεις. Αναφέρουμε πάντα τις πηγές μας αλλά αν κρίνεις ότι το περιεχόμενο μας παραβιάζει πνευματικά δικαιώματα, επικοινώνησε μαζί μας. Θα απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν. Το SpoudaZO.gr δεν υιοθετεί και δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο των άρθρων και τις απόψεις των συγγραφέων τους

Το ​SpoudaZO.gr δεν φέρει ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου, ​για τα σχόλια που φιλοξενεί μέσω της πλατφόρμας του facebook. Παρακαλούμε να σχολιάζεις με ευγένεια και σεβασμό προς τους συνομιλητές σου. Απόφυγε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Σε περίπτωση που θεωρείς πως θίγεσαι, ​για οποιονδήποτε λόγο, από κάποιο εξ’ αυτών, ​μπορείς να το αναφέρεις (report) απευθείας στο facebook πατώντας το "x" δεξιά και μετά "αναφορά" καθώς και να επικοινωνήσεις ​μαζί μας, μέσω της φόρμας επικοινωνίας, ώστε να ​προβούμε στις αρμόζουσες ενέργειες.​