Πέθανε ο Ντιέγκο Μαραντόνα - Παγκόσμια συγκίνηση
- Γράφτηκε από τον SpoudaZO Team
- Κατηγορία Επικαιρότητα
Σοκ σε ολόκληρο τον κόσμο προκαλεί η είδηση ότι ο Ντιέγκο Μαραντόνα πέθανε από ανακοπή καρδιάς.
Την είδηση μετέδωσε πρώτο το πιο έγκυρο αθλητικό μέσο ενημέρωσης από την Αργεντινή και σε λίγα δευτερόλεπτα έκανε τον γύρο του κόσμου. Δεκάδες φίλαθλοι που λάτρευαν τον θεό του ποδοσφαίρου έσπευσαν να εκφράσουν τη θλίψη τους στο twitter.
Υπενθυμίζεται ότι στις 11 Νοεμβρίου, ο Ντιέγκο Μαραντόνα είχε υποβληθεί σε επιτυχημένη χειρουργική επέμβαση στο κεφάλι, μετά από εμφάνιση αιματώματος.
Ο γιατρός του ποδοσφαιρικού θρύλου, Λεοπόλντο Λούκ, είχε εμφανιστεί αισιόδοξος, λέγοντας: «Ο οργανισμός του Ντιέγκο τα πήγε πολύ καλά στην εγχείρηση. Τώρα πρέπει να τον παρακολουθήσουμε, αλλά είναι όλα ελεγχόμενα. Είναι μια επέμβαση ρουτίνας, δεν είναι περίπλοκη, αλλά δεν παύει να είναι μια εγχείρηση στο κεφάλι».
Ο 60χρονος άσσος νοσηλευόταν σε κλινική της Λα Πλάτα με προβλήματα αναιμίας, άγχους και κατάθλιψης και, ενώ η κατάσταση του έδειχνε να βελτιώνεται, ήρθαν τα αποτελέσματα της αξονικής, που τον οδήγησαν στο χειρουργείο.
Παρά το γεγονός ότι η χειρουργική επέμβαση ήταν επιτυχημένη, η κατάσταση της υγείας του χειροτέρευε. Δυστυχώς, απόψε έγινε γνωστό ότι η καρδιά του Ντιεγκίτο δεν άντεξε άλλο και τον πρόδωσε.
Ο Ντιέγκο Μαραντόνα, το θρυλικό 10ρι της Αργεντινής, κατέληξε σε ηλικία 60 ετών.
- Πηγή: https://www.cnn.gr/

SpoudaZO Team
Δημοσιεύουμε άρθρα που σε ενδιαφέρουν! Έχεις άποψη και αιχμηρή πένα; Γίνε αρθρογράφος με μια απλή εγγραφή στο site και δημοσίευσε τα δικά σου άρθρα και ανταποκρίσεις από τη σχολή σου και την πόλη που σπουδάζεις. Αναφέρουμε πάντα τις πηγές μας αλλά αν κρίνεις ότι το περιεχόμενο μας παραβιάζει πνευματικά δικαιώματα, επικοινώνησε μαζί μας. Θα απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν. Το SpoudaZO.gr δεν υιοθετεί και δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο των άρθρων και τις απόψεις των συγγραφέων τους
Σχετικά Άρθρα
-
Λουξ και ΑΕΚ πλάι-πλάι για μια ακόμα χρονιά!
-
Κλήρωση Champions League: Τα ζευγάρια στους 16
-
Κλήρωση Europa League: Με Αϊντχόφεν ο Ολυμπιακός στους "32" της διοργάνωσης
-
Η κλήρωση στα προκριματικά του Μουντιάλ 2022: Αυτοί είναι οι αντίπαλοι της Εθνικής
-
Europa League: Μονόδρομος η νίκη για τον ΠΑΟΚ με αντίπαλο την Ομόνοια
Τελευταία άρθρα από τον/την SpoudaZO Team
- Χαλαρό lockdown από 1η Φεβρουαρίου - Τι αλλάζει για σχολεία, φροντιστήρια, πρακτορεία ΟΠΑΠ,μετακινήσεις και ταξί
- Το Υπουργείο Παιδείας για τις Κατατακτήριες Εξετάσεις
- 7 εφικτοί στόχοι να θέσεις στον εαυτό σου για να είσαι πιο υγιής τη νέα χρονιά!
- Μεγάλο πλήγμα για τις φοιτητουπόλεις εάν συνεχιστεί η εξ αποστάσεως εκπαίδευση το 2021!
- ΑΠΘ: Πάνω από 100 καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση φοιτητριών – Αρνείται ο ένας καθηγητής!
Το SpoudaZO.gr δεν φέρει ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου, για τα σχόλια που φιλοξενεί μέσω της πλατφόρμας του facebook. Παρακαλούμε να σχολιάζεις με ευγένεια και σεβασμό προς τους συνομιλητές σου. Απόφυγε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Σε περίπτωση που θεωρείς πως θίγεσαι, για οποιονδήποτε λόγο, από κάποιο εξ’ αυτών, μπορείς να το αναφέρεις (report) απευθείας στο facebook πατώντας το "x" δεξιά και μετά "αναφορά" καθώς και να επικοινωνήσεις μαζί μας, μέσω της φόρμας επικοινωνίας, ώστε να προβούμε στις αρμόζουσες ενέργειες.