sedoni left all cities
sedoni right all cities

Πανελλήνιος διαγωνισμός για το καλύτερο καρναβαλικό comics εφήβων 2022 για το Πατρινό Καρναβάλι

Κύριο Πανελλήνιος διαγωνισμός για το καλύτερο καρναβαλικό comics εφήβων 2022 για το Πατρινό Καρναβάλι

Η ΚΕΔΗΠ Καρναβάλι Πάτρας προκήρυξε πανελλήνιο διαγωνισμό Comics με τίτλο: «Ανάδειξη του καλύτερου καρναβαλικού comics Εφήβων 2022 για το Πατρινό Καρναβάλι»

Ως διάρκεια διεξαγωγής του Διαγωνισμού ορίζεται το χρονικό διάστημα από την 10η Ιανουαρίου 2022 έως και την 11η Φεβρουαρίου 2022.

Οι αναλυτικές προκηρύξεις των διαγωνισμών είναι αναρτημένες στην επίσημη σελίδα της ΚΕΔΗΠ www.carnivalpatras.gr στο πλαίσιο Νέα/Εταιρικοί Διαγωνισμοί. Η υποβολή των συμμετοχών θα γίνεται αποκλειστικά και μόνο μέσω ψηφιακής αποστολής με email, wetransfer, dropbox link κτλ στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. . Δικαίωμα συμμετοχής στο Διαγωνισμό έχουν όλοι οι έφηβοι  της Ελλάδας από 11 έως και 17 ετών εφόσον καταθέσουν την πρόταση τους εντός της χρονικής προθεσμίας. Κάθε συμμετοχή θα πρέπει να είναι πρωτότυπο έργο των ιδίων των διαγωνιζόμενων και δεν θα πρέπει να έχει δημοσιευθεί στο διαδίκτυο ή οπουδήποτε αλλού.

Οι τρεις νικητές που θα επιλέξει η κριτική επιτροπή του διαγωνισμού, θα λάβουν τιμητικές διακρίσεις –βραβεία. Το πρώτο επιλεχθέν comics θα αποτελέσει το καλύτερο καρναβαλικό comics εφήβων του 2022 για το Πατρινό Καρναβάλι και θα λάβει ως βραβείο τα  2 τεύχη του συλλεκτικού comics «Ο Κρυμμένος Θησαυρός των εντόμων» του Πατρινού δημιουργού comics Γιώργου Μελισσαρόπουλου). Στον δεύτερο και τρίτο νικητή θα δοθούν αναμνηστικά δώρα από το πωλητήριο της Κ.Ε.ΔΗ.Π. Καρναβάλι Πάτρας.

Όλα τα έργα των συμμετεχόντων θα παρουσιαστούν ψηφιακά στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΕΔΗΠ – Καρναβάλι Πάτρας carnivalpatras.gr σε έκθεση online, ξεκινώντας την περίοδο του καρναβαλιού. Όλα τα έργα θα παραμείνουν εκεί όσο υπάρχει η σελίδα, ως καταγραφή.

Η τριμελής κριτική επιτροπή του διαγωνισμού αποτελείται από τους Γιώργο Μελισσαρόπουλο (σκιτσογράφο/animator, με συνεργασίες σε Ελλάδα και εξωτερικό, www.meliss.gr), Άκη Μελάχρη (σκιτσογράφο/animator, βασικός συνεργάτης των εκδόσεων ΑΓΚΥΡΑ, www.toonmel.com) και Νικόλα Στεφαδούρο (σκιτσογράφο, με εμπειρία στη διδασκαλία και πλήθος συνεργασιών, www.stefadouros.gr).

Η ΚΕΔΗΠ – Καρναβάλι Πάτρας εύχεται καλή επιτυχία στους συμμετέχοντες.

SpoudaZO Team

Δημοσιεύουμε άρθρα που σε ενδιαφέρουν! Έχεις άποψη και αιχμηρή πένα; Γίνε αρθρογράφος με μια απλή εγγραφή στο site και δημοσίευσε τα δικά σου άρθρα και ανταποκρίσεις από τη σχολή σου και την πόλη που σπουδάζεις. Αναφέρουμε πάντα τις πηγές μας αλλά αν κρίνεις ότι το περιεχόμενο μας παραβιάζει πνευματικά δικαιώματα, επικοινώνησε μαζί μας. Θα απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν. Το SpoudaZO.gr δεν υιοθετεί και δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο των άρθρων και τις απόψεις των συγγραφέων τους

Σχετικά Άρθρα

Τελευταία άρθρα από τον/την SpoudaZO Team

Το ​SpoudaZO.gr δεν φέρει ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου, ​για τα σχόλια που φιλοξενεί μέσω της πλατφόρμας του facebook. Παρακαλούμε να σχολιάζεις με ευγένεια και σεβασμό προς τους συνομιλητές σου. Απόφυγε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Σε περίπτωση που θεωρείς πως θίγεσαι, ​για οποιονδήποτε λόγο, από κάποιο εξ’ αυτών, ​μπορείς να το αναφέρεις (report) απευθείας στο facebook πατώντας το "x" δεξιά και μετά "αναφορά" καθώς και να επικοινωνήσεις ​μαζί μας, μέσω της φόρμας επικοινωνίας, ώστε να ​προβούμε στις αρμόζουσες ενέργειες.​