sedoni left all cities
sedoni right all cities

EuroBasket 2022, Ελλάδα - Ιταλία 85-81: Αντετοκούνμπο - Ντόρσεϊ λαμπροί την οδηγούν

Κύριο EuroBasket 2022, Ελλάδα - Ιταλία 85-81: Αντετοκούνμπο - Ντόρσεϊ λαμπροί την οδηγούν

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν, ως συνήθως, ασταμάτητος και οι Ντόρσεϊ - Αγραβάνης τον υποστήριξαν άψογα, για να πάρει η Εθνική την νίκη (85-81) επί της Ιταλίας και να κάνει το 2-0 στο δρόμο προς το 5/5 στη φάση των ομίλων του EuroBasket 2022.

Το ματς με την Κροατία ήταν μία απαιτητική πρεμιέρα στο EuroBasket 2022, όμως ο αγώνας με την Ιταλία ήταν η πρώτη επίδειξη δύναμης της Εθνικής στη διοργάνωση. Η Ελλάδα επικράτησε με 85-81 της οικοδέσποινας του Γ' ομίλου, με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να κάνει ξανά πράγματα και θαύματα και τους Τάιλερ Ντόρσεϊ - Δημήτρη Αγραβάνη να τον ακολουθούν.

Στο 2-0 το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα πριν από τους αγώνες με Μεγάλη Βρετανία, Ουκρανία και Εσθονία, στους οποίους η λογική λέει πως θα γίνει το 3/3 για να κλείσει την πορεία της πριν από τα νοκάουτ με 100%. Στα πολύ θετικά της βραδιάς η επανεμφάνιση του Γιώργου Παπαγιάννη, που πήρε για πρώτη φορά λεπτά συμμετοχής μετά από το φινάλε της περσινής σεζόν.

Υπέροχη ατμόσφαιρα από τους Ιταλούς που αποθέωσαν τον Greek Freak πριν από το ματς, αρκετοί ήταν οι Έλληνες στο Μεντιολάνουμ Φόρουμ που "μυρίζει" vintage, αυθεντικό, όμορφο μπάσκετ αυτές τις ημέρες. Επόμενος αντίπαλος της Εθνικής η Μεγάλη Βρετανία, τη Δευτέρα (5/9) στις 18:00, καθώς την Κυριακή (4/9) άπαντες θα απολαύσουν το ρεπό που τόσο χρειάζονται.

SpoudaZO Team

Δημοσιεύουμε άρθρα που σε ενδιαφέρουν! Έχεις άποψη και αιχμηρή πένα; Γίνε αρθρογράφος με μια απλή εγγραφή στο site και δημοσίευσε τα δικά σου άρθρα και ανταποκρίσεις από τη σχολή σου και την πόλη που σπουδάζεις. Αναφέρουμε πάντα τις πηγές μας αλλά αν κρίνεις ότι το περιεχόμενο μας παραβιάζει πνευματικά δικαιώματα, επικοινώνησε μαζί μας. Θα απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν. Το SpoudaZO.gr δεν υιοθετεί και δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο των άρθρων και τις απόψεις των συγγραφέων τους

Το ​SpoudaZO.gr δεν φέρει ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου, ​για τα σχόλια που φιλοξενεί μέσω της πλατφόρμας του facebook. Παρακαλούμε να σχολιάζεις με ευγένεια και σεβασμό προς τους συνομιλητές σου. Απόφυγε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Σε περίπτωση που θεωρείς πως θίγεσαι, ​για οποιονδήποτε λόγο, από κάποιο εξ’ αυτών, ​μπορείς να το αναφέρεις (report) απευθείας στο facebook πατώντας το "x" δεξιά και μετά "αναφορά" καθώς και να επικοινωνήσεις ​μαζί μας, μέσω της φόρμας επικοινωνίας, ώστε να ​προβούμε στις αρμόζουσες ενέργειες.​