sedoni left all cities
sedoni right all cities

Το TEDxPatras 2023 είναι εδώ!

Κύριο Το TEDxPatras 2023 είναι εδώ!

BRIDGING WITHIN: Αυτοί είναι οι πρώτοι ομιλητές του TEDxPatras 2023

Κορυφαίοι ομιλητές έρχονται στην Πάτρα το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου

Το TEDxPatras 2023 επιστρέφει δυναμικά για άλλη μια χρονιά, με θέμα “Bridging Within”, το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο Πανεπιστημίου Πατρών και μας καλεί για μια ουσιαστική δράση. Η φετινή διοργάνωση μάς προτρέπει να τολμήσουμε να προχωρήσουμε πέρα από τη ζώνη ασφαλείας μας και να εξερευνήσουμε αχαρτογράφητα πεδία, αναλύοντας τον περίπλοκο ιστό των συνδέσεων που μας περιβάλλει.

Δώδεκα κορυφαίοι ομιλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό, μερικοί εκ των οποίων οι Martin Kohering, Φύλλις Γαβριηλίδου, Elisabeth Calbari, Vasilis “BILOS” Manthopoulos και Ola Labib θα ανέβουν τη σκηνή του TEDxPatras 2023 και θα μας βοηθήσουν να αποκωδικοποιήσουμε τα συναισθήματά μας και να εξελιχθούμε, να ανανεώσουμε τη νοοτροπία μας, να κατανοήσουμε την αξία των κοινοτήτων γύρω μας και να μυηθούμε στην τέχνη του graffiti.

Ας γνωρίσουμε καλύτερα τους πρώτους ομιλητές που έχουν ανακοινωθεί μέχρι στιγμής και μείνετε συντονισμένοι για τις επόμενες ενημερώσεις!

MARTIN KOHERING
Global Director of Impact, Forum for the Future


Ο Martin Koehring είναι Global Director of Impact στο διεθνές μη κερδοσκοπικό οργανισμό Forum for the Future και ηγείται της ομάδας Global Impact, η οποία δραστηριοποιείται σε τέσσερις γεωγραφικές περιοχές, σε συνεργασία με επιχειρήσεις, κυβερνήσεις και την κοινωνία των πολιτών. O Martin θα μιλήσει, το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου, στη σκηνή του TEDxPatras, για τις έξι διαστάσεις - προσωπική, κοινωνική, πολιτική, οικονομική, οργανωτική και οικολογική - ανάπλασης της νοοτροπίας μας.

ΦΥΛΛΙΣ ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΟΥ
Writer, Strategic Optimist, Founder of Growth Academy

Η Φύλλις Γαβριηλίδου είναι συνδημιουργός του ανεξάρτητου ελληνόφωνου podcast προσωπικής ανάπτυξης “The Brain Hacking Academy” και Ιδρύτρια του community προσωπικής ανάπτυξης και αυτογνωσίας “Growth Academy”. Δημιουργός και συντάκτρια του newsletter “Φυλλισοφίες”, καθώς και συγγραφέας του βιβλίου «Τα Μυστικά της Μνήμης». Η Φύλλις ανεβαίνει το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου στη σκηνή του TEDxPatras, για να μιλήσει για την Αυτογνωσία και την Αυτεπίγνωσή μας και πώς μπορούμε να μετατρέψουμε αυτά τα χαρακτηριστικά σε εργαλεία που μας ωθούν προς τα εμπρός, ενώ παράλληλα δίνουν νόημα και σκοπό στη ζωή και την εργασία μας.


ELISABETH CALBARI
Neuropsychologist, Executive NeuroLeadership Consultant Founder

Self Balance

Η Ελισσάβετ Κάλμπαρη είναι νευροψυχολόγος και σύμβουλος νευροηγεσίας. Έρχεται στο TEDxPatras 2023 για να μας βοηθήσει να αποκωδικοποιήσουμε τη δύναμη των συναισθημάτων, ώστε να ανακαλύψουμε πώς μπορούν να αξιοποιηθούν για μεγαλύτερη κατανόηση, σύνδεση και επιτυχία. Η νευροεπιστήμη διαμορφώνει την εμπιστοσύνη, την ενσυναίσθηση, τη λήψη αποφάσεων και τη διαίσθηση στην καθημερινή μας ζωή.

SpoudaZO Team

Δημοσιεύουμε άρθρα που σε ενδιαφέρουν! Έχεις άποψη και αιχμηρή πένα; Γίνε αρθρογράφος με μια απλή εγγραφή στο site και δημοσίευσε τα δικά σου άρθρα και ανταποκρίσεις από τη σχολή σου και την πόλη που σπουδάζεις. Αναφέρουμε πάντα τις πηγές μας αλλά αν κρίνεις ότι το περιεχόμενο μας παραβιάζει πνευματικά δικαιώματα, επικοινώνησε μαζί μας. Θα απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν. Το SpoudaZO.gr δεν υιοθετεί και δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο των άρθρων και τις απόψεις των συγγραφέων τους

Το ​SpoudaZO.gr δεν φέρει ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου, ​για τα σχόλια που φιλοξενεί μέσω της πλατφόρμας του facebook. Παρακαλούμε να σχολιάζεις με ευγένεια και σεβασμό προς τους συνομιλητές σου. Απόφυγε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Σε περίπτωση που θεωρείς πως θίγεσαι, ​για οποιονδήποτε λόγο, από κάποιο εξ’ αυτών, ​μπορείς να το αναφέρεις (report) απευθείας στο facebook πατώντας το "x" δεξιά και μετά "αναφορά" καθώς και να επικοινωνήσεις ​μαζί μας, μέσω της φόρμας επικοινωνίας, ώστε να ​προβούμε στις αρμόζουσες ενέργειες.​