sedoni left all cities
sedoni right all cities

Οι 10 καλύτεροι προορισμοί για το 2018 σύμφωνα με το Lonely Planet! (Βίντεο)

Κύριο Οι 10 καλύτεροι προορισμοί για το 2018 σύμφωνα με το Lonely Planet! (Βίντεο)
1.Σεβίλη, Ισπανία

Τα τελευταία 10 χρόνια έχει πραγματικά μεταμορφωθεί… και μάλιστα πρωταγωνίστησε και στο Game Of Thrones.

2. Ντιτρόιτ, Αμερική

Γεμάτο ιδέες για street art και εξαιρετικά ανανεωμένο με πάρκα και πανέμορφες καφετέριες.

3. Canberra, Αυσταλία

Εε αν κανονίσεις ταξίδι μέχρι της Αυστραλία θα πας.

4. Αμβούργο, Γερμανία

Είναι πραγματικά μια ονειρεμένο πόλη που ευτυχώς πήγαμε erasmus και ανακαλύψαμε καθώς δεν είναι ο πιο φημισμένος προορισμός! Είναι από τις ομορφότερες πόλεις της Γερμανίας!

5. Kaohsiung, Ταιβάν

Το επόμενο it place της Ασίας..

6. Antwerp, Βέλγιο

Δεν την είχαμε καν ακουστά…και όπως λέει το Lonely Planet είναι ένα καλά κρυμμένο μυστικό, αφού κρύβει πάρα πολλές πολιτιστικές εκπλήξεις για τους λάτρεις της τέχνης!

7. Matera, Ιταλία

Να πάτε τώρα πριν γίνει ο πιο διάσημος προορισμός αφού βρίσκεται σε τεράστια τουριστική άνθηση, ενώ ανακηρύχθηκε Ευρωπαική Πολιτιστική Πρωτεύουσα του 2019!

8. San Juan, Πουέρτο Ρίκο

Mπορεί να επλήγη από τον τυφώνα αλλά επανέρχεται σταδιακά και είναι μια πόλη με τεράστια ιστορία σε διαδικασία εκμοντερνισμού.

9. Guanajuato, Μεξικό

Σε αυτήν την πανέμορφη πολύχρωμη πόλη γυρίστηκε το Coco της Pixar.

10. Όσλο, Νορβηγία

Είναι μια εορταστική χρονιά για το Όσλο γι’αυτό και συμπεριλαμβάνεται στην λίστα. Κλείνει 50 χρόνια γάμου το βασιλικό ζεύγος και 10 χρόνια λειτουργίας η Όπερα.

Πολυμέσα

SpoudaZO Team

Δημοσιεύουμε άρθρα που σε ενδιαφέρουν! Έχεις άποψη και αιχμηρή πένα; Γίνε αρθρογράφος με μια απλή εγγραφή στο site και δημοσίευσε τα δικά σου άρθρα και ανταποκρίσεις από τη σχολή σου και την πόλη που σπουδάζεις. Αναφέρουμε πάντα τις πηγές μας αλλά αν κρίνεις ότι το περιεχόμενο μας παραβιάζει πνευματικά δικαιώματα, επικοινώνησε μαζί μας. Θα απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν. Το SpoudaZO.gr δεν υιοθετεί και δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο των άρθρων και τις απόψεις των συγγραφέων τους

Το ​SpoudaZO.gr δεν φέρει ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου, ​για τα σχόλια που φιλοξενεί μέσω της πλατφόρμας του facebook. Παρακαλούμε να σχολιάζεις με ευγένεια και σεβασμό προς τους συνομιλητές σου. Απόφυγε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Σε περίπτωση που θεωρείς πως θίγεσαι, ​για οποιονδήποτε λόγο, από κάποιο εξ’ αυτών, ​μπορείς να το αναφέρεις (report) απευθείας στο facebook πατώντας το "x" δεξιά και μετά "αναφορά" καθώς και να επικοινωνήσεις ​μαζί μας, μέσω της φόρμας επικοινωνίας, ώστε να ​προβούμε στις αρμόζουσες ενέργειες.​