sedoni left all cities
sedoni right all cities

Δωρεάν μεταπτυχιακά 2022-2023: Τα 273 προγράμματα σπουδών χωρίς δίδακτρα - Σε ποια Πανεπιστήμια προσφέρονται

Κύριο Δωρεάν μεταπτυχιακά 2022-2023: Τα 273 προγράμματα σπουδών χωρίς δίδακτρα - Σε ποια Πανεπιστήμια προσφέρονται
Αναλυτικά και τα 273 δωρεάν μεταπτυχιακά προγράμματα για το ακαδημαϊκό έτος 2022-2023.

Ολοένα και περισσότεροι πτυχιούχοι ΑΕΙ, αποφασίζουν να συνεχίσουν τις σπουδές του κάνοντας ένα μεταπτυχιακό. Πολλοί μάλιστα είναι πλέον εκείνοι που προχωρούν στο δεύτερο. Η αλήθεια είναι πως λόγω του αυξημένου ανταγωνισμού στην αγορά εργασίας, ένα μεταπτυχιακό προσφέρει πολλές περισσότερες πιθανότητες επιτυχημένης πορείας στην αγορά εργασίας και περισσότερες πιθανότητες επαγγελματικής αποκατάστασης.

Ένα σύνηθες πρόβλημα το οποίο αποτρέπει πολλούς απόφοιτους από το να συνεχίσουν τις σπουδές τους είναι το κόστος των διδάκτρων που στις περισσότερες των περιπτώσεων είναι αποτρεπτικό. Ευτυχώς στην Ελλάδα υπάρχουν αρκετά και αξιοπρεπή προγράμματα μεταπτυχιακών σπουδών σε πολλά πανεπιστήμια, τα οποία προσφέρονται δωρεάν και εξασφαλίζουν έναν “δυνατό” τίτλο σπουδών.

Για το ακαδημαϊκό έτος 2022-2023, τα ΠΜΣ των ελληνικών πανεπιστημίων υπολογίζονται γύρω στα 1.100. Από αυτά, τα 273 είναι δωρεάν και καλύπτουν όλο το φάσμα των κατευθύνσεων.

Δωρεάν Μεταπτυχιακά 2022-2023: Αναλυτικά η λίστα ανά Πανεπιστημιακό Ίδρυμα

ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΕΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ

ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ

ΠΑΝΤΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΡΗΤΗΣ

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ

IONIO ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ

OIKONOMIKO ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ

ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ

SpoudaZO Team

Δημοσιεύουμε άρθρα που σε ενδιαφέρουν! Έχεις άποψη και αιχμηρή πένα; Γίνε αρθρογράφος με μια απλή εγγραφή στο site και δημοσίευσε τα δικά σου άρθρα και ανταποκρίσεις από τη σχολή σου και την πόλη που σπουδάζεις. Αναφέρουμε πάντα τις πηγές μας αλλά αν κρίνεις ότι το περιεχόμενο μας παραβιάζει πνευματικά δικαιώματα, επικοινώνησε μαζί μας. Θα απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν. Το SpoudaZO.gr δεν υιοθετεί και δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο των άρθρων και τις απόψεις των συγγραφέων τους

Το ​SpoudaZO.gr δεν φέρει ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου, ​για τα σχόλια που φιλοξενεί μέσω της πλατφόρμας του facebook. Παρακαλούμε να σχολιάζεις με ευγένεια και σεβασμό προς τους συνομιλητές σου. Απόφυγε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Σε περίπτωση που θεωρείς πως θίγεσαι, ​για οποιονδήποτε λόγο, από κάποιο εξ’ αυτών, ​μπορείς να το αναφέρεις (report) απευθείας στο facebook πατώντας το "x" δεξιά και μετά "αναφορά" καθώς και να επικοινωνήσεις ​μαζί μας, μέσω της φόρμας επικοινωνίας, ώστε να ​προβούμε στις αρμόζουσες ενέργειες.​