Η Apple έχει ένα χριστουγεννιάτικο δώρο για όλους!
- Γράφτηκε από τον SpoudaZO Team
- Κατηγορία Τεχνολογία
Ανεξαρτήτως αν έχουν iPhone ή όχι
H Apple μόλις ανακοίνωσε μια εορταστική προωθητική ενέργεια που αφορά τους πάντες και όχι μόνο τους κατόχους iPhone, Mac και γενικότερα τους μυημένους στο οικοσύστημά της. Συγκεκριμένα, το Apple TV+ θα γίνει εντελώς δωρεάν για όλους για ένα Σαββατοκύριακο, δίνοντας τη δυνατότητα στους ενδιαφερόμενους σε όλες τις συσκευές να απολαύσουν ολόκληρο τον κατάλογο των αυθεντικών παραγωγών της υπηρεσίας χωρίς συνδρομή.
Από τις 4 έως και τις 5 Ιανουαρίου, οι χρήστες θα μπορούν να δουν όλα τα Apple Originals απλώς ανοίγοντας την εφαρμογή Apple TV σε οποιαδήποτε υποστηριζόμενη συσκευή. Η προωθητική αυτή ενέργεια στοχεύει στην ενίσχυση της αναγνωρισιμότητας της πλατφόρμας καθώς θέλει να εισέρθει δυναμικά στη νέα χρονιά με πλούσιο περιεχόμενο.
Ανάμεσα στους τίτλους που είναι διαθέσιμοι, ξεχωρίζουν οι πρόσφατες επιτυχίες όπως η δεύτερη σεζόν του Bad Sisters, το θρίλερ Before με τον Billy Crystal, καθώς και ταινίες όπως το Blitz και το Fly Me to the Moon. Επίσης, η πολυσυζητημένη σειρά επιστημονικής φαντασίας Silo βρίσκεται διαθέσιμη στην υπηρεσία στη δεύτερη σεζόν της.
Με πάνω από 250 αυθεντικές σειρές και ταινίες στη βιβλιοθήκη του, το Apple TV+ συνεχίζει να χτίζει τη θέση του στην ανταγωνιστική αγορά του streaming, παρά τις προκλήσεις όσον αφορά την προσέλκυση μεγαλύτερου κοινού.
Το δωρεάν Σαββατοκύριακο σχεδόν συμπίπτει πάντως και με διάφορες νέες κυκλοφορίες, όπως η δεύτερη σεζόν του Severance που αναμένεται αργότερα αυτόν τον μήνα.
- Πηγή: unboxholics

SpoudaZO Team
Δημοσιεύουμε άρθρα που σε ενδιαφέρουν! Έχεις άποψη και αιχμηρή πένα; Γίνε αρθρογράφος με μια απλή εγγραφή στο site και δημοσίευσε τα δικά σου άρθρα και ανταποκρίσεις από τη σχολή σου και την πόλη που σπουδάζεις. Αναφέρουμε πάντα τις πηγές μας αλλά αν κρίνεις ότι το περιεχόμενο μας παραβιάζει πνευματικά δικαιώματα, επικοινώνησε μαζί μας. Θα απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν. Το SpoudaZO.gr δεν υιοθετεί και δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο των άρθρων και τις απόψεις των συγγραφέων τους
Σχετικά Άρθρα
-
ChatGPT: Είναι πολιτικά αμερόληπτο; – Ο αλγόριθμος ξέρει αλλά… δεν απαντά
-
Έρχονται ρομπότ από την… Apple;
-
44 χρόνια μετά ανακαλύφθηκε το πραγματικό τέλος του Donkey Kong!
-
O Τραμπ «ακυρώνει» τη Σελήνη για να βάλει την αμερικανική σημαία στον Άρη
-
O σούπερ πύραυλος του Ελον Μασκ θα μεταφέρει για πρώτη φορά φορτίο
Τελευταία άρθρα από τον/την SpoudaZO Team
- Οριστικά εκτός πανεπιστημίων 333.795 αιώνιοι φοιτητές: Επιμένει στη διαγραφή ο υπουργός Παιδείας
- Καιρός: Στο μάτι της κακοκαιρίας θα βρεθεί και η Αθήνα – Απότομη αλλαγή τις επόμενες ώρες
- ChatGPT: Είναι πολιτικά αμερόληπτο; – Ο αλγόριθμος ξέρει αλλά… δεν απαντά
- Στεγαστική κρίση: Λιγότεροι νέοι, αλλά οι ανάγκες για σπίτια αυξάνονται
- Έρχονται ρομπότ από την… Apple;
Το SpoudaZO.gr δεν φέρει ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου, για τα σχόλια που φιλοξενεί μέσω της πλατφόρμας του facebook. Παρακαλούμε να σχολιάζεις με ευγένεια και σεβασμό προς τους συνομιλητές σου. Απόφυγε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Σε περίπτωση που θεωρείς πως θίγεσαι, για οποιονδήποτε λόγο, από κάποιο εξ’ αυτών, μπορείς να το αναφέρεις (report) απευθείας στο facebook πατώντας το "x" δεξιά και μετά "αναφορά" καθώς και να επικοινωνήσεις μαζί μας, μέσω της φόρμας επικοινωνίας, ώστε να προβούμε στις αρμόζουσες ενέργειες.