sedoni left all cities
sedoni right all cities

Κάνε το καλό με ένα ρολόι

Το Ingenieur είναι ένα από τα πιο κλασικά μοντέλα της IWC, με ένα απλό και καθαρό ντιζάιν που δεν φωνάζει. Η πραγματική του δύναμη βρίσκεται στην ανθεκτικότητα του μηχανισμού του στα μαγνητικά πεδία. Υπερβαίνει κατά πολύ τις ελβετικές προδιαγραφές που προβλέπονται για την προστασία από αυτά, με μια ογκώδη, βιδωτή και θωρακισμένη κορώνα να προδίδει ότι τίποτε δεν μπορεί να πειράξει την ομαλή λειτουργία της διαδικασίας που λαμβάνει χώρα κάτω από την κάσα του.

Αυτή την προστασία που έχει φροντίσει η IWC να χαρίσει στο εκλεκτό της μοντέλο, την επέκτεινε φέτος και σε παιδιά ανά τον κόσμο που χρήζουν βοήθειας. Μέσω της «Laureus World Sports Academy», Πρόεδρος του οποίου είναι ο θρυλικός εμποδιστής Edwin Moses, η ελβετική εταιρεία θα διαθέσει στα παιδιά αυτά μέρος των κερδών της από την πώληση μιας ειδικής έκδοσης του Ingenieur. Πρόκειται για το «Laureus Sport For Good Foundatio» με ένα χαρακτηριστικό μπλε στο καντράν (που η IWC το ονόμασε «Laureus Blue») και στην πλάτη της κάσας εγχαραγμένη τη ζωγραφιά ενός κοριτσιού από την Ουγκάντα που κέρδισε σε ένα διαγωνισμό για παιδιά που οργάνωσε η IWC.

Η μικρή Nakayenga Zahara μεγάλωσε κοντά στην Καμπάλα, σε μια περιοχή όπου ο ιός του AIDS είναι αρκετά διαδεδομένος και οι εγκαταστάσεις υγείας περιορισμένες. Πολλοί από όσους έχουν μολυνθεί από τον ιό στην περιοχή είναι παιδιά. Πλέον, χάρη στη χρηματοδότηση που έχουν λάβει από το «Laureus Sport for Good Foundation», έχουν τώρα πρόσβαση σε αθλήματα όπως γυμναστική, μποξ, επιτραπέζιο τένις, βόλεϊ και ποδηλασία, αφού όπως έχει αποδειχτεί, ο καλύτερος τρόπος για να μάθει ένα παιδί πώς να προφυλαχθεί από τον HIV ή άλλα θέματα υγείας είναι μέσω του αθλητισμού.

To ρολόι που «κάνει το καλό» κινείται από τον μηχανισμό 30110 της IWC, με αυτόματο κούρδισμα και power reserve 42 ωρών, που προσφέρει ένδειξη ημερομηνίας στο 3. Η κάσα του και το μπρασελέ είναι από ατσάλι και η διάμετρος είναι 40 χιλιοστά, ενώ έχει μόνο 10 χιλιοστά πάχος. Το εν λόγω μοντέλο διατίθεται σε μια περιορισμένη έκδοση 1.500 κομματιών.

 

ΠΗΓΗ

Το ​SpoudaZO.gr δεν φέρει ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου, ​για τα σχόλια που φιλοξενεί μέσω της πλατφόρμας του facebook. Παρακαλούμε να σχολιάζεις με ευγένεια και σεβασμό προς τους συνομιλητές σου. Απόφυγε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Σε περίπτωση που θεωρείς πως θίγεσαι, ​για οποιονδήποτε λόγο, από κάποιο εξ’ αυτών, ​μπορείς να το αναφέρεις (report) απευθείας στο facebook πατώντας το "x" δεξιά και μετά "αναφορά" καθώς και να επικοινωνήσεις ​μαζί μας, μέσω της φόρμας επικοινωνίας, ώστε να ​προβούμε στις αρμόζουσες ενέργειες.​