sedoni left all cities
sedoni right all cities

Από το Facebook στο ταμείο ανεργίας

Πώς ένα ποστάρισμα στο Facebook θα σε οδηγήσει στο ταμείο ανεργίας

Άνευ σχολίου

H Ashley Warden «ανέβασε» στο χρονολόγιο της τη φωτογραφία 3 αστυνομικών μαζί με το σχόλιο «Ηλίθιοι μπάτσοι δεν είμαι η υπηρέτριά σας. FDP». Όπου το αρκτικόλεξο FDP, μεταφράζεται ως «Fucking Da Police». Η Warden στο προφίλ της ανέφερε πως εργάζεται ως σερβιτόρα στο μπαρ- εστιατόριο Chill's. Η εν λόγω φωτογραφία τραβήχτηκε από το πάρκινγκ του μαγαζιού. Το ποστάρισμα έγινε viral, 400 άνθρωποι το σχολίασαν, οι περισσότεροι ευμενώς, όχι όμως και ο σερίφης της Οκλαχόμα, όπως και οι υπεύθυνοι του μαγαζιού που της ανακοίνωσαν την απόλυσή της.

Το μεγάλο λάθος της Ashley Warden ήταν που ανάφερε στο προφίλ της την εταιρεία όπου εργαζόταν.Όπως πολλοί εξ' υμών εκεί έξω.

Do you like him?

Μια ένορκος σε δικαστήριο στις ΗΠΑ άρχισε να δημοσιεύει «live» στο Facebook λεπτομέρειες από μια δίκη, τα συμπεράσματα και τις αμφιβολίες του. Ζήτησε μάλιστα από τους «φίλους» του να ψηφίσουν αν ο κατηγορούμενος είναι «ένοχος ή όχι». Περιττό να σας πούμε τι επακολούθησε...

Αναμένουμε το επόμενό της ποστάρισμα με τις νομικές κυρώσεις που υπέστη.

Summertime Sadness

Η Καναδή Nathalie Blanchard αποζημιώθηκε ύστερα από τη διάγνωση που την ήθελα να πάσχει από «σοβαρή κατάθλιψη». Φανταστείτε την (ευχάριστη) έκπληξη της ασφαλιστικής εταιρείας, όταν άρχισε να ποστάρει στο Facebook φωτογραφίες της να κάνει ηλιοθεραπεία και να χορεύει σε κλαμπ...

Η Nathalie Blanchard ξαναέπαθε κατάθλιψη όταν συναντήθηκε με τους εκπροσώπους της ασφαλιστικής εταιρείας.

Ο δάσκαλος, ο Σαρδανάπαλος

Ένας καθηγητής γυμνασίου στη Νέα Υόρκη απολύθηκε εξαιτίας του φλερτ με τις μαθήτριές του στο Facebook. Είχε σχολιάσει μάλιστα μια φωτογραφία της κόρης του: «Πόσο σέξι».

Τίμιο στέλεχος

Η Tina Dickinson, στέλεχος του Υπουργείου κοινωνικής ανάπτυξης της Νέας Ζηλανδίας έγραψε στο προφίλ της στο Facebook πως είναι ιδιαίτερα ικανή στο να ξοδεύει «χρόνο για ανοησίες», να μετατοπίζει το «πρόβλημα στους άλλους» και στο να κλέβει « τις προμήθειες του γραφείου». Περιττό να αναφέρουμε πως το υπουργείο προχώρησε στην αντικατάστασή της.

Jesus like

Από την Ισπανίδα αδελφή Maria Jesus Galan ζητήθηκε να εγκαταλείψει το μοναστήρι όπου εμόναζε, λόγω της υπερβολικής ενασχόλησής της με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Αισθανόμουν λίγο μοναχή...».

Με πονοκέφαλο στην τοποθεσία...

Ένας Ελβετός ζήτησε να αποχωρήσει από την εργασία του, λόγω «σοβαρής ημικρανίας». Το αίτημά του έγινε δεκτό επειδή στις περιπτώσεις ημικρανίας είναι αδύνατο να εργαστεί ένας άνθρωπος σε υπολογιστή. Φανταστείτε λοιπόν την έκπληξη του διευθυντή του, όταν τον εντόπισε online σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Η απόλυσή του δικαιολογήθηκε ως «απώλεια της εμπιστοσύνης».

Όλα στον αέρα

Δεκατρία μέλη πληρώματος της Virgin Atlantic απολύθηκαν λόγω της συμμετοχής τους σε ένα διάλογο που αφορούσε την ύπαρξη κατσαρίδων στο πιλοτήριο και στο πόσο συχνά (δεν) επισκευάζονται οι κινητήρες ενός αεροσκάφους.

Μασκότ...ισες

Ο Andrew Kurtz, μασκότ των Pittsburgh Pirates, απολύθηκε λόγω των δυσμενών σχολίων του στη σελίδα του στο Facebook για τον ιδιοκτήτη της ομάδας και των συνεργατών του.

Πλέον ο Andrew Kurtz τρέχει και δεν φτάνει, χωρίς στολή.

ΠΗΓΗ

Το ​SpoudaZO.gr δεν φέρει ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου, ​για τα σχόλια που φιλοξενεί μέσω της πλατφόρμας του facebook. Παρακαλούμε να σχολιάζεις με ευγένεια και σεβασμό προς τους συνομιλητές σου. Απόφυγε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Σε περίπτωση που θεωρείς πως θίγεσαι, ​για οποιονδήποτε λόγο, από κάποιο εξ’ αυτών, ​μπορείς να το αναφέρεις (report) απευθείας στο facebook πατώντας το "x" δεξιά και μετά "αναφορά" καθώς και να επικοινωνήσεις ​μαζί μας, μέσω της φόρμας επικοινωνίας, ώστε να ​προβούμε στις αρμόζουσες ενέργειες.​