sedoni left all cities
sedoni right all cities

For the Festivals: Δύο Λαρισαίοι φτιάχουν must εφαρμογή, για να μη χάνεις πανηγύρι για πανηγύρι!

Κύριο For the Festivals: Δύο Λαρισαίοι φτιάχουν must εφαρμογή, για να μη χάνεις πανηγύρι για πανηγύρι!

Ελληνικό καλοκαίρι χωρίς πανηγύρι δε γίνεται!

Είτε είσαι από χωριό είτε όχι, ξέρεις κι εσύ ότι ο Αύγουστος δε βγαίνει χωρίς να ακούσεις λίγο κλαρίνο και Γωγώ Τσαμπά στο μικρόφωνο, όσο μετράς σουβλάκια και κουτάκια από μπύρες.

Το πρόβλημα που προκύπτει συχνά όμως, είναι τα μέρη όπου στήνονται αυτά τα γλέντια, τα οποία ούτε το gps δεν αναγνωρίζει!

Όλα αυτά μαζί λοιπόν, δημιουργούν την τέλεια συγκυρία για τη δημιουργία της εφαρμογής «For The Festivals»σ’ ελεύθερη μετάφραση «για τα πανηγύρια», η ονομασία της οποίας δεν αντιπροσωπεύει καθόλου τη χρήση της!

Διότι σκοπός της είναι να διευκολύνει τη ζωή μας και κύριως το καλοκαίρι μας, μέσω της χαρτογράφησης πανηγυριώνεκδηλώσεωνγλεντιώνμουσικών και συλλόγων.

Έτσι, θα μπορείς να γνωρίζεις ανά πάσα στιγμή πού παίζει πανηγύρι, κι εφόσον βρίσκεται κάπου εκεί τριγύρω, να κάνεις μια guest εμφάνιση. Βέβαια, οι πιθανότητες να σου βγάλει αποτελέσματα στην Αθήνα είναι ελάχιστες, οπότε έχε υπόψιν σου ότι επαρχίες και χωριά είναι πιο ζωντανά σε αυτό το κομμάτι. 

Οι δημιουργοί της εφαρμογής, Λαρισαίοι στην καταγωγή, δήλωσαν«Στόχος μας είναι να ενώσουμε όλα αυτά τα συστατικά σε μια κοινότητα, να αναδείξουμε και να προβάλλουμε το έργο των μουσικών, των συλλόγων και φυσικά να ενημερώνουμε τον κόσμο.»

Όλοι εμείς που ασχολούμαστε και αγαπάμε την παράδοση, πλέον θα έχουμε το εργαλείο να εντοπίζουμε εύκολα και γρήγορα τους μουσικούς και τις εκδηλώσεις της αρεσκείας μας. 

Δε θα χρειάζεται λοιπόν να πας μέχρι την Ικαρία, για να είσαι σίγουρος ότι όλο και κάποιο γλέντι θα είναι εύκαιρο, το «For The Festivals» θα σε ενημερώνει για όσα συμβαίνουν σε όλη τη χώραΓια να την κατεβάσεις, μπες ΕΔΩ

Συνοπτικά όμως, η εφαρμογή προσφέρει:

  • Εύκολο log in
  • Γεωγραφικό προσδιορισμό εκδηλώσεων
  • Αναζήτηση εκδηλώσεων ανά περιοχή και ημερομηνία
  • Ειδοποιήσεις
  • Πλήθος μουσικών-συλλόγων-εκδηλώσεων σε όλη την Ελλάδα
  • Ευχάριστο κι εύχρηστο περιβάλλον

Το μόνο σίγουρο είναι πως με τέτοια διευκόλυνση, δε θα χάσουμε πανηγύρι για πανηγύρι φέτος!

SpoudaZO Team

Δημοσιεύουμε άρθρα που σε ενδιαφέρουν! Έχεις άποψη και αιχμηρή πένα; Γίνε αρθρογράφος με μια απλή εγγραφή στο site και δημοσίευσε τα δικά σου άρθρα και ανταποκρίσεις από τη σχολή σου και την πόλη που σπουδάζεις. Αναφέρουμε πάντα τις πηγές μας αλλά αν κρίνεις ότι το περιεχόμενο μας παραβιάζει πνευματικά δικαιώματα, επικοινώνησε μαζί μας. Θα απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν. Το SpoudaZO.gr δεν υιοθετεί και δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο των άρθρων και τις απόψεις των συγγραφέων τους

Το ​SpoudaZO.gr δεν φέρει ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου, ​για τα σχόλια που φιλοξενεί μέσω της πλατφόρμας του facebook. Παρακαλούμε να σχολιάζεις με ευγένεια και σεβασμό προς τους συνομιλητές σου. Απόφυγε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Σε περίπτωση που θεωρείς πως θίγεσαι, ​για οποιονδήποτε λόγο, από κάποιο εξ’ αυτών, ​μπορείς να το αναφέρεις (report) απευθείας στο facebook πατώντας το "x" δεξιά και μετά "αναφορά" καθώς και να επικοινωνήσεις ​μαζί μας, μέσω της φόρμας επικοινωνίας, ώστε να ​προβούμε στις αρμόζουσες ενέργειες.​