sedoni left all cities
sedoni right all cities

Πες μου πώς φιλά να σου πω ποιος είναι

Με κλειστά μάτια
Συνήθως αυτός ο τρόπος φιλιού ταιριάζει στους ρομαντικούς, σε εκείνους που θέλουν να χαθούν στη στιγμή και να απολαύσουν αυτό που ζουν με όλες τις αισθήσεις τους. Οι ονειροπόλοι σίγουρα έχουν τα μάτια κλειστά όταν φιλάνε, αλλά και όσοι έχουν αυξημένο συναισθηματισμό, είναι ευαίσθητοι και εκείνοι που, όταν ερωτεύονται, τα δίνουν όλα.

Με ανοιχτά μάτια
Αν δεν μιλάμε για τις περιπτώσεις που το φιλί είναι αγγαρεία και τα μάτια μένουν ανοιχτά από ανία, εκείνοι που όταν φιλούν, δεν τα κλείνουν, είναι άνθρωποι παρατηρητικοί, που αντλούν ευχαρίστηση από την οπτική διάσταση των πραγμάτων. Η όραση στις προσωπικές τους στιγμές έχει κυρίαρχο ρόλο και γενικότερα, από το φλερτ ως την ερωτική πράξη, το τι βλέπουν τα μάτια τους παίζει σημαντικό ρόλο.

 

Με (πολύ) ανοιχτό το στόμα
Αν κάποιος σας φιλάει με αυτόν τον τρόπο, δεν θα πέσετε έξω αν συμπεράνετε ότι πρόκειται για άνθρωπο τολμηρό, που του αρέσουν τα ρίσκα και οι πρωτοβουλίες. Οι άνθρωποι που φιλάνε με το στόμα πολύ ανοιχτό είναι λάγνοι, ίσως όμως και λίγο αδιάκριτοι και επιθετικοί στις συμπεριφορές, περιλαμβανομένων των…ερωτικών.

Με (ελαφρώς) κλειστό το στόμα
Επιφυλακτικά άτομα, με συστολή ή νεαρά στην ηλικία και χωρίς εμπειρία συνήθως επιλέγουν αυτόν τον τρόπο να φιλήσουν και να φιληθούν. Μην περιμένετε υπερβολές στα συναισθήματα και στις εκδηλώσεις κάποιου που επιλέγει να φιλάει με αυτόν τον τρόπο, αλλά αν ψάχνετε για κάποιον συγκρατημένο και ενδεχομένως πιστό δίπλα σας, τότε αυτής της μορφής το φιλί είναι μια καλή ένδειξη ότι πρόκειται για τον άνθρωπό σας.

 

Με πάθος
Ο παθιασμένος τρόπος φιλιού δηλώνει ότι εκείνος που το δίνει είναι αφοσιωμένος σε αυτό που κάνει. Συνήθως την ίδια στάση πάθους και έντασης θα τον δείτε να έχει και απέναντι στη ζωή γενικότερα. Αν μάλιστα το παθιασμένο φιλί συνοδεύεται από επιθετικότητα, πρόκειται για άτομο που θέλει να έχει τον έλεγχο και αρέσκεται σε ρόλους αρχηγικούς με επίδειξη εξουσίας. 

Με ποικιλία
Το φιλί-παιχνίδι είναι χαρακτηριστικό των ανθρώπων που θέλουν εναλλαγές στη ζωή και τη σχέση τους. Όσοι το επιλέγουν, συνήθως έχουν μεγάλη φαντασία, ταυτόχρονα όμως βαριούνται εύκολα και θέλουν κάθε τόσο να πειραματίζονται με νέες εμπειρίες. 

 

Αργά
Το αργό, γαλλικό φιλί χαρακτηρίζει ανθρώπους που αφοσιώνονται σε ό,τι καταπιάνονται σε βαθμό εμμονής, είναι τελειομανείς και θέλουν να απολαμβάνουν τη ζωή με την ησυχία τους. Δεν θα τους δείτε να τρέχουν, να μιλούν γρήγορα ή να παίρνουν γρήγορες αποφάσεις.

Παθητικά
Δισταγμός είναι ο χαρακτηρισμός που ταιριάζει στα άτομα που προτιμούν να φιλιούνται από το/τη σύντροφό τους παρά να τον/την φιλούν. Δεν θα πέσετε πολύ έξω, αν συμπεράνετε ότι πρόκειται για άνθρωπο καλομαθημένο, που θεωρεί το λαβείν δεδομένο και το δούναι περιττό.

SpoudaZO Team

Δημοσιεύουμε άρθρα που σε ενδιαφέρουν! Έχεις άποψη και αιχμηρή πένα; Γίνε αρθρογράφος με μια απλή εγγραφή στο site και δημοσίευσε τα δικά σου άρθρα και ανταποκρίσεις από τη σχολή σου και την πόλη που σπουδάζεις. Αναφέρουμε πάντα τις πηγές μας αλλά αν κρίνεις ότι το περιεχόμενο μας παραβιάζει πνευματικά δικαιώματα, επικοινώνησε μαζί μας. Θα απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν. Το SpoudaZO.gr δεν υιοθετεί και δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο των άρθρων και τις απόψεις των συγγραφέων τους

Τελευταία άρθρα από τον/την SpoudaZO Team

Το ​SpoudaZO.gr δεν φέρει ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου, ​για τα σχόλια που φιλοξενεί μέσω της πλατφόρμας του facebook. Παρακαλούμε να σχολιάζεις με ευγένεια και σεβασμό προς τους συνομιλητές σου. Απόφυγε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Σε περίπτωση που θεωρείς πως θίγεσαι, ​για οποιονδήποτε λόγο, από κάποιο εξ’ αυτών, ​μπορείς να το αναφέρεις (report) απευθείας στο facebook πατώντας το "x" δεξιά και μετά "αναφορά" καθώς και να επικοινωνήσεις ​μαζί μας, μέσω της φόρμας επικοινωνίας, ώστε να ​προβούμε στις αρμόζουσες ενέργειες.​