sedoni left all cities
sedoni right all cities

Τελευταία Ημέρα Συμμετοχής στην Διοργάνωση Ημέρας Καριέρας 2024 απο το ΕΑΠ !

Κύριο Τελευταία Ημέρα Συμμετοχής στην Διοργάνωση Ημέρας Καριέρας 2024 απο το ΕΑΠ !

Ακολουθεί πρόσκληση συμμετοχής απο το ΕΑΠ στην Ημέρα Καριέρας 2024

 

Πρόσκληση φοιτητών/τριών – αποφοίτων τριτοβάθμιας εκπαίδευσης για συμμετοχή σε ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ συνεντεύξεις επιλογής προσωπικού

με επιχειρήσεις/ εργοδότες στο πλαίσιο των Ημερών Καριέρας 2024

 

Η διοργάνωση των Ημερών Καριέρας έχει γίνει πλέον θεσμός για το Γραφείο Διασύνδεσης του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου. Μετά την επιτυχημένη εκδήλωση στην Αθήνα και Θεσσαλονίκη, σειρά έχει η Πάτρα για να φιλοξενήσει την εκδήλωση που φέρνει κοντά στην αγορά εργασίας φοιτητές και απόφοιτους.

Φέτος ειδικά και στο πλαίσιο των δράσεων εξωστρέφειας του ΕΑΠ, η εκδήλωση:

  • θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Αχαΐας και τον Οργανισμό Λιμένος Πατρών ΑΕ, και
  • απευθύνεται σε όλους τους φοιτητές και απόφοιτους τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Στο πλαίσιο των Ημερών Καριέρας θα πραγματοποιηθούν δια ζώσης συνεντεύξεις επιλογής προσωπικού το Σάββατο 25 Μαΐου 2024 στο κτηριακό συγκρότημα Β1 του ΟΛΠΑ στο Νότιο Λιμένα Πατρών.

Οι φοιτητές και απόφοιτοι τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, θα έχουν την ευκαιρία να:

  • έρθουν σε επαφή με εργοδότες/ επιχειρήσεις που έχουν διαθέσιμες θέσεις εργασίας,
  • συμμετάσχουν σε δια ζώσης συνέντευξη επιλογής προσωπικού,
  • εξοικειωθούν με τις διαδικασίες εύρεσης εργασίας και
  • πληροφορηθούν για τις νέες τάσεις και τα δεδομένα στην αγορά εργασίας, το επιχειρείν και τις ακαδημαϊκές ευκαιρίες.

Οι φοιτητές και απόφοιτοι προπτυχιακών και μεταπτυχιακών προγραμμάτων σπουδών, οι υποψήφιοι διδάκτορες ή κάτοχοι διδακτορικού διπλώματος καθώς και εκπαιδευόμενοι ή εκπαιδευμένοι ΚΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ. μπορούν να συμμετέχουν στις δια ζώσης συνεντεύξεις επιλογής προσωπικού, υποβάλλοντας την αίτηση συμμετοχής εδώ:

https://forms.gle/9EPRijHLpS1Qdb9t6

Οι αιτήσεις πρέπει να υποβληθούν το αργότερο έως την Τρίτη 14/05/2024.

 

Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν πληροφορίες με το προφίλ των επιχειρήσεων που θα συμμετέχουν στις Ημέρες Καριέρας και συνοπτική περιγραφή των διαθέσιμων θέσεων εργασίας στην ιστοσελίδα https://career.eap.gr/career-days-2024/

 

Σημαντικές επισημάνσεις:

✓ Οι επιχειρήσεις θα επιλέξουν τους υποψήφιους με τους οποίους θα προχωρήσουν σε προγραμματισμένη συνέντευξη (ραντεβού).

✓ Εάν κάποιος υποψήφιος δεν επιλεγεί για συνέντευξη τη συγκεκριμένη μέρα, υπάρχει η δυνατότητα: α) η επιχείρηση να επικοινωνήσει σε επόμενο χρονικό διάστημα και έως 1 έτος μετά με τον υποψήφιο, β) ο υποψήφιος να επισκεφθεί αυτοπροσώπως τον εκπρόσωπο της επιχείρησης στο χώρο της εκδήλωσης στην «ΩΡΑ της Δικτύωσης» (σύντομα θα ανακοινωθεί το πρόγραμμα της εκδήλωσης) και να αφήσει το βιογραφικό του.

✓ Οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν μαζί τους πολλά αντίτυπα του βιογραφικού τους για να καταθέσουν στις επιχειρήσεις που τους έχουν καλέσει για συνέντευξη ή ενδιαφέρονται οι ίδιοι να επισκεφθούν.

✓ Πριν την υποβολή της αίτησης οι υποψήφιοι θα πρέπει να αποδεχθούν τους όρους για την διαχείριση προσωπικών δεδομένων.

Καθηγητής Κωνσταντίνος Καραμάνης

 

Αντιπρόεδρος Έρευνας και Δια Βίου Εκπαίδευσης ΕΑΠ και

Επιστημονικά Υπεύθυνος έργου Γραφείου Διασύνδεσης ΕΑΠ

 

                             

SpoudaZO Team

Δημοσιεύουμε άρθρα που σε ενδιαφέρουν! Έχεις άποψη και αιχμηρή πένα; Γίνε αρθρογράφος με μια απλή εγγραφή στο site και δημοσίευσε τα δικά σου άρθρα και ανταποκρίσεις από τη σχολή σου και την πόλη που σπουδάζεις. Αναφέρουμε πάντα τις πηγές μας αλλά αν κρίνεις ότι το περιεχόμενο μας παραβιάζει πνευματικά δικαιώματα, επικοινώνησε μαζί μας. Θα απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν. Το SpoudaZO.gr δεν υιοθετεί και δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο των άρθρων και τις απόψεις των συγγραφέων τους

Το ​SpoudaZO.gr δεν φέρει ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου, ​για τα σχόλια που φιλοξενεί μέσω της πλατφόρμας του facebook. Παρακαλούμε να σχολιάζεις με ευγένεια και σεβασμό προς τους συνομιλητές σου. Απόφυγε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Σε περίπτωση που θεωρείς πως θίγεσαι, ​για οποιονδήποτε λόγο, από κάποιο εξ’ αυτών, ​μπορείς να το αναφέρεις (report) απευθείας στο facebook πατώντας το "x" δεξιά και μετά "αναφορά" καθώς και να επικοινωνήσεις ​μαζί μας, μέσω της φόρμας επικοινωνίας, ώστε να ​προβούμε στις αρμόζουσες ενέργειες.​