Μοιράζεσαι τους κωδικούς του Netflix; Θα έχεις πρόβλημα!
- Γράφτηκε από τον SpoudaZO Team
- Κατηγορία Home & Living
Πολλοί είναι εκείνοι που αποφεύγουν τα τέλη συνδρομής σε κάποια πλατφόρμα συνεχούς ροής περιεχομένου, όπως το Netflix, μοιράζοντας τους κωδικούς πρόσβασης σε φίλους και συγγενείς. Αυτοί βέβαια σύντομα θα μπορούσαν να έρθουν αντιμέτωποι με «κυρώσεις» χάρη σε μια έξυπνη τεχνολογία που παρουσιάστηκε στην CES 2019.
Η εταιρία τεχνολογίας Synamedia, με έδρα στο Ηνωμένο Βασίλειο, παρουσίασε ένα νέο σύστημα τεχνητής νοημοσύνης ικανό να εντοπίσει την κοινή χρήση κωδικών από λογαριασμούς τέτοιου είδους και να τους μπλοκάρει ή να τους καταργήσει εάν δεν αναβαθμιστούν ώστε να πληρώνουν όλοι.
Αυτή η νέα κι αποτελεσματική τεχνολογία θα μπορούσε να σημάνει το τέλος του διαμοιρασμού κωδικών ενός λογαριασμού σε πολλαπλούς χρήστες οι οποίοι παρακολουθούν με μια μόνο συνδρομή, αλλά χωρίς να βλέπουν ταυτόχρονα, το περιεχόμενο.
Να σημειωθεί ότι η Synamedia εξασφάλισε πρόσφατα χρηματοδότηση από την Sky, η οποία υπήρξε το προηγούμενο διάστημα πελάτης της.
Αν το εν λόγω πρόγραμμα που λάνσαρε η εταιρεία χρησιμοποιηθεί από εταιρείες συνεχούς ροής, οι πολλαπλοί χρήστες στο μέλλον θα εντοπίζονται εύκολα και στη συνέχεια κάθε πλατφόρμα θα αποφασίζει τι θα γίνει με την συνδρομή τους.
- Πηγή: www.athensmagazine.gr

SpoudaZO Team
Δημοσιεύουμε άρθρα που σε ενδιαφέρουν! Έχεις άποψη και αιχμηρή πένα; Γίνε αρθρογράφος με μια απλή εγγραφή στο site και δημοσίευσε τα δικά σου άρθρα και ανταποκρίσεις από τη σχολή σου και την πόλη που σπουδάζεις. Αναφέρουμε πάντα τις πηγές μας αλλά αν κρίνεις ότι το περιεχόμενο μας παραβιάζει πνευματικά δικαιώματα, επικοινώνησε μαζί μας. Θα απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν. Το SpoudaZO.gr δεν υιοθετεί και δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο των άρθρων και τις απόψεις των συγγραφέων τους
Σχετικά Άρθρα
-
Έρευνα: «Κόβουν» τον καφέ εκτός σπιτιού πάνω από τους μισούς Ελληνες
-
Ολυμπία Οδός για Πατρών - Πύργου: «75 χιλιόμετρα προς το μέλλον» (βίντεο)
-
Αλλαγή ώρας: Ξημερώματα Κυριακής γυρνάμε τους δείκτες
-
21 Μαρτίου: Γιατί η Παγκόσμια Ημέρα Ποίησης ξεκίνησε από την Ελλάδα - Ποιος ήταν ο εμπνευστής
-
Mario Molina: Αφιερωμένο στον Μεξικανό χημικό το doodle της Google
Τελευταία άρθρα από τον/την SpoudaZO Team
- Έρευνα: «Κόβουν» τον καφέ εκτός σπιτιού πάνω από τους μισούς Ελληνες
- Τζούντο: «Χρυσή» η Τελτσίδου στην Τιφλίδα
- Πανεπιστήμιο Πατρών: Θερμή υποδοχή στους μεταπτυχιακούς φοιτητές- ΦΩΤΟ
- Ολυμπία Οδός για Πατρών - Πύργου: «75 χιλιόμετρα προς το μέλλον» (βίντεο)
- Φοιτητής του ΑΠΘ άφησε την τελευταία του πνοή! "Η σχολή μας σήμερα πενθεί"
Το SpoudaZO.gr δεν φέρει ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου, για τα σχόλια που φιλοξενεί μέσω της πλατφόρμας του facebook. Παρακαλούμε να σχολιάζεις με ευγένεια και σεβασμό προς τους συνομιλητές σου. Απόφυγε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Σε περίπτωση που θεωρείς πως θίγεσαι, για οποιονδήποτε λόγο, από κάποιο εξ’ αυτών, μπορείς να το αναφέρεις (report) απευθείας στο facebook πατώντας το "x" δεξιά και μετά "αναφορά" καθώς και να επικοινωνήσεις μαζί μας, μέσω της φόρμας επικοινωνίας, ώστε να προβούμε στις αρμόζουσες ενέργειες.