Στο Furious 7 δεν λυπούνται τ' αυτοκίνητα
- Κατηγορία Νέα

Μέχρι τώρα, πιστεύαμε πως το ρεκόρ καταστροφής του Fast & Furious 6 ήταν άσπαστο: στην περίφημη σκηνή με το τανκ γίνονται μπροστά στα μάτια μας σμπαράλια 25 αυτοκίνητα.
Τα ρεκόρ, όμως - όπως και τα αυτοκίνητα - είναι για να σπάνε.
Σε συνέντευξη του στη Wall Street Journal, ο υπεύθυνος για τα γυρίσματα των επικίνδυνων σκηνών στο Furious 7, Dennis McCarthy, αποκάλυψε πως η παραγωγή της πιο γρήγορης κινηματογραφικής saga κατάφερε να ξεπεράσει για μια ακόμα φορά τα όρια: «Ύστερα από τη σκηνή της καταδίωξης στο Monarch's Pass του Colorado, το προσωπικό πάρκαρε τα κατεστραμμένα αμάξια στον υπαίθριο χώρο ενός ski resort που βρισκόταν κοντά. Μετρήσαμε συνολικά πάνω από 40 διαλυμένα αυτοκίνητα. Έπρεπε να τα ξεφορτωθούμε μέσα σε δύο ημέρες, καθότι ο ιδιοκτήτης του ski resort ετοιμαζόταν να ανοίξει για την σεζόν», δήλωσε ο McCarthy.

O «καταστροφικός» Dennis McCarthy.
Εννοείται ότι σ' αυτόν τον αριθμό, ο McCarthy δεν συμπεριλαμβάνει τα αυτοκίνητα που έπεσαν με αλεξίπτωτα από το C-130. Τι θα πει ποια αυτοκίνητα; Θέλεις να πεις ότι δεν έχεις δει αυτό το βίντεο;
Προσθέτοντας και τον εναέριο «βομβαρδισμό», ο McCarthy εκτίμησε ότιστο βωμό του Furious 7 έπεσαν ηρωικά 230 αυτοκίνητα.

To «μετά» των αυτοκινήτων της ταινίας, όπως παρουσίασε το CNET.
Πολύ σίδερο, όχι αστεία...
Το SpoudaZO.gr δεν φέρει ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου, για τα σχόλια που φιλοξενεί μέσω της πλατφόρμας του facebook. Παρακαλούμε να σχολιάζεις με ευγένεια και σεβασμό προς τους συνομιλητές σου. Απόφυγε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Σε περίπτωση που θεωρείς πως θίγεσαι, για οποιονδήποτε λόγο, από κάποιο εξ’ αυτών, μπορείς να το αναφέρεις (report) απευθείας στο facebook πατώντας το "x" δεξιά και μετά "αναφορά" καθώς και να επικοινωνήσεις μαζί μας, μέσω της φόρμας επικοινωνίας, ώστε να προβούμε στις αρμόζουσες ενέργειες.



























