sedoni left all cities
sedoni right all cities

Η Λουξ βραβεύτηκε από το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών

  • Κατηγορία Νέα

Η Λουξ, η μεγαλύτερη Ελληνική Εταιρία Αναψυκτικών και 100% φυσικών χυμών βραβεύτηκε από το Επαγγελματικό Επιμελητήριο  Αθηνών στο πλαίσιο της απονομής των Βραβείων Ε.Ε.Α «Καινοτομίακαι Δημιουργική Επιχειρηματικότητα» σε τελετή που έλαβε χώρα την Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου στο Μέγαρο Μουσικής.

Συγκεκριμένα στο πλαίσιο του νέου θεσμού που καθιέρωσε από φέτος η Αστική Εταιρία«Ερμής»του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών η Λουξ απέσπασε βραβείο ως εταιρία που εν μέσω της κρίσης, υιοθέτησε καινοτόμες ιδέες και επένδυσε και συνεχίζει να επενδύει στους τομείς της δημιουργικής επιχειρηματικότητας μέσα σε συνθήκες πρωτόγνωρων ασφυκτικών περιορισμών.

Ο Πλάτωνας ΜαρλαφέκαςΑντιπρόεδρος της Λουξ αμέσως μόλις παρέλαβε το βραβείο του από την Υπουργό Τουρισμού κ.Κεφαλογιάννη δήλωσε τα εξής: «Η ικανοποίηση είναι μεγάλη όταν η σκληρή προσπάθεια που καταβάλλουμε όλες οι Ελληνικές εταιρίες αναγνωρίζεται από ένα τόσο σημαντικό θεσμό όπως αυτός που θέσπησε το Επαγγελματικό Επιμελητήριο. Μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε να προβάλλουμε τη χώρα μας σε κάθε γωνιά της γης....»

Το ​SpoudaZO.gr δεν φέρει ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου, ​για τα σχόλια που φιλοξενεί μέσω της πλατφόρμας του facebook. Παρακαλούμε να σχολιάζεις με ευγένεια και σεβασμό προς τους συνομιλητές σου. Απόφυγε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Σε περίπτωση που θεωρείς πως θίγεσαι, ​για οποιονδήποτε λόγο, από κάποιο εξ’ αυτών, ​μπορείς να το αναφέρεις (report) απευθείας στο facebook πατώντας το "x" δεξιά και μετά "αναφορά" καθώς και να επικοινωνήσεις ​μαζί μας, μέσω της φόρμας επικοινωνίας, ώστε να ​προβούμε στις αρμόζουσες ενέργειες.​