«Είμαι ένας πατέρας με καρκίνο 4ου σταδίου στους πνεύμονες και αυτά είναι όσα ξέρω»
- Κατηγορία Νέα
Ο Oren Miller είναι ένας πατέρας 2 παιδιών που διαγνώστηκε πρόσφατα με καρκίνο 4ου σταδίου στους πνεύμονες. Αυτό που ακολουθεί είναι ένα κείμενο που ανάρτησε στο blog του.
Μου ήρθε κατακέφαλα.
Την Παρασκευή 30 Μαϊου 2014, έμαθα ότι έχω καρκίνο 4ου σταδίου στους πνεύμονες. Στην κατάσταση μου, το προσδόκιμο ζωής είναι 1 χρόνος πάνω κάτω και η θεραπεία περιορίζεται απλά στο να κάνεις πιο υποφερτή τη ζωή σου. Υπάρχουν και άλλες επιλογές που μπορεί να εξετάσω αργότερα, συμπεριλαμβανομένων πειραματικών θεραπειών, και παραμένω αισιόδοξος, αλλά ειλικρινά, νομίζω ότι γνωρίζω τη θέση μου.
Διαβάστε περισσότερα...
Το SpoudaZO.gr δεν φέρει ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου, για τα σχόλια που φιλοξενεί μέσω της πλατφόρμας του facebook. Παρακαλούμε να σχολιάζεις με ευγένεια και σεβασμό προς τους συνομιλητές σου. Απόφυγε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Σε περίπτωση που θεωρείς πως θίγεσαι, για οποιονδήποτε λόγο, από κάποιο εξ’ αυτών, μπορείς να το αναφέρεις (report) απευθείας στο facebook πατώντας το "x" δεξιά και μετά "αναφορά" καθώς και να επικοινωνήσεις μαζί μας, μέσω της φόρμας επικοινωνίας, ώστε να προβούμε στις αρμόζουσες ενέργειες.