sedoni left all cities
sedoni right all cities

Χανιά: : Και προσωπικά οι εγγραφές στο Ανοιχτό Λαϊκό Πανεπιστήμιο

Από σήμερα οι ενδιαφερόμενοι να εγγραφούν στο Ανοιχτό Λαϊκό Πανεπιστήμιο, στα τμήματα Ρεθύμνου και Χανίων και οι οποίοι δεν έχουν την δυνατότητα να το κάνουν ηλεκτρονικά, μπορούν να το κάνουν προσωπικά προσερχόμενοι αντίστοιχα: στο Ρέθυμνο, στην Τσουδερών 49, ώρες καταστημάτων, και στα Χανιά, Μίνωος 31 ώρες 10:00 έως 13:00. Υπενθυμίζεται ότι η θεματολογία του νέου κύκλου είναι: «Ολιστική ιατρική: η νέα ιατρική». Ο συγκεκριμένος κύκλος πραγματοποιείται προκειμένου να συμπληρώσει τα κενά των προηγούμενων αντίστοιχων κύκλων και των δύο τμημάτων. Για τον σκοπό αυτό έχουν κληθεί νέοι εισηγητές, καταξιωμένοι γιατροί κ.α ,που υπηρετούν την Ολιστική Ιατρική και οι οποίοι θα μεταφέρουν στους συμμετέχοντες έγκυρη γνώση. Θα αναλυθούν θέματα όπως: Ολιστικές θεραπείες, αντιμετώπιση χρόνιου πόνου, ομοιοπαθητική, κλινική ύπνωση, νευροανάδραση, ψυχονευροανοσολογία, βιοπαθολογία, βιοσυντονισμός, ηχοσυντονισμός, ρεφλεξολογία, βελονισμός, Βοτανοθεραπεία κ.α.

thumbnail_ΧΑΝΙΑ-ΡΕΘΥΜΝΟ
Τα παραπάνω θέματα μεταξύ άλλων θα αναπτύξουν οι: Κωνσταντίνος Μουρούτης Φυσίατρος, Νευροεπιστήμων, Ιωάννης Ν. Νέστορος, Ψυχίατρος/καθηγητής ψυχολογίας Π. Κρήτης, Δημοσθένης Παπαμεθοδίου, Ιατρός Νευρολόγος, Στέλιος Λιναρδάκης, Διαιτολόγος – Διατροφολόγος, Ανδρέας Τσιάρτας, Συνθέτης, Ερευνητής, ηχοθεραπευτής, Ευφοσύνη Μάρδα- Στραβελάκη,Ρεφρεξολόγος, Ιωάννης Αναγνωστόπουλος, Ιατρός Γενικής Ιατρικής, Ομοιοπαθητικός & Βιοσυντονιστής, Μιλτιάδης Καράβης,Ειδικός Ιατρός Φυσικής Ιατρικής και Αποκατάστασης,Βασιλική Χασιώτη, βοτανοθεραπεύτρια. Η έναρξη των μαθημάτων και στα δύο τμήματα Χανίων/Ρεθύμνου, θα γίνει την Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2016, και θα ολοκληρωθούν σε 10 εβδομαδιαίες εισηγήσεις 3ωρης διάρκειας, κάθε Δευτέρα, ώρες 17:00 έως 20:00. Δικαίωμα εγγραφής έχει ο καθένας που το επιθυμεί, χωρίς ηλικιακό ή μορφωτικό περιορισμό, καταβάλλοντας συνδρομή εγγραφής 65 ευρώ και για τα δέκα μαθήματα, (ειδική τιμή για φοιτητές, ανέργους, πολύτεκνους, ΑμΕΑ και ομάδες άνω των 5 ατόμων: 50 ευρώ). Για καθυστερημένες εγγραφές στην είσοδο: 90 ευρω. Με την ολοκλήρωση της διδακτικής περιόδου οι σπουδαστές θα λάβουν ανάλογο, πιστοποιητικό παρακολούθησης. Οι εγγραφές συνεχίζονται και ηλεκτρονικά και αυστηρά με σειρά προτεραιότητας από την ιστοσελίδα του Α.Λ.Π. www.alp.edu.gr Περισσότερες πληροφορίες: www.alp.gr και στη γραμματεία του Α.Λ.Π. τηλ: 2821501060 κιν. 6932447016.

SpoudaZO Team

Δημοσιεύουμε άρθρα που σε ενδιαφέρουν! Έχεις άποψη και αιχμηρή πένα; Γίνε αρθρογράφος με μια απλή εγγραφή στο site και δημοσίευσε τα δικά σου άρθρα και ανταποκρίσεις από τη σχολή σου και την πόλη που σπουδάζεις. Αναφέρουμε πάντα τις πηγές μας αλλά αν κρίνεις ότι το περιεχόμενο μας παραβιάζει πνευματικά δικαιώματα, επικοινώνησε μαζί μας. Θα απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν. Το SpoudaZO.gr δεν υιοθετεί και δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο των άρθρων και τις απόψεις των συγγραφέων τους

Τελευταία άρθρα από τον/την SpoudaZO Team

Το ​SpoudaZO.gr δεν φέρει ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου, ​για τα σχόλια που φιλοξενεί μέσω της πλατφόρμας του facebook. Παρακαλούμε να σχολιάζεις με ευγένεια και σεβασμό προς τους συνομιλητές σου. Απόφυγε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Σε περίπτωση που θεωρείς πως θίγεσαι, ​για οποιονδήποτε λόγο, από κάποιο εξ’ αυτών, ​μπορείς να το αναφέρεις (report) απευθείας στο facebook πατώντας το "x" δεξιά και μετά "αναφορά" καθώς και να επικοινωνήσεις ​μαζί μας, μέσω της φόρμας επικοινωνίας, ώστε να ​προβούμε στις αρμόζουσες ενέργειες.​