sedoni left all cities
sedoni right all cities

Πρόσκληση νέων στο next-gen Forum από τη SAP Hellas

Με τίτλο “next-gen Forum,” η SAP Hellas διοργανώνει για δεύτερη χρονιά το Youth Forum, την Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2016 στο Μουσείο Μπενάκη (κτίριο Οδού Πειραιώς). Το Forum απευθύνεται σε φοιτητές, νέους απόφοιτους, startuppers και όλους όσοι ενδιαφέρονται για τις τελευταίες εξελίξεις της τεχνολογίας και πώς αυτές επηρεάζουν τη ζωή μας.

Οι συμμετέχοντες στο next-gen Forum θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ομιλίες σχετικές με τις πρωτοβουλίες της εταιρείας που αφορούν συνεργασίες με Πανεπιστήμια και φοιτητές, καθώς και όλα ταπρογράμματα αξιοποίησης νέων ταλέντων. 

Επίσης, στο πλαίσιο του Forum, οι συμμετέχοντες μπορούν να παρακολουθήσουν μια συζήτηση με τη συμμετοχή πέντε CEO εταιριών από διαφορετικούς κλάδους, οι οποίοι θα μιλήσουν για τις πρωτοβουλίες που λαμβάνουν για τη στήριξη των νέων, το μέλλον της αγοράς εργασίας στην Ελλάδα, καθώς και τα προσόντα και ποιοτικά χαρακτηριστικά που αναζητούν στους νέους υποψήφιους.

  • http://static.in.gr/webstatic/layout/themes/1/default/Media/News/Layout/bullet_orange.gif") -994px 0.5em no-repeat;">Στο συνέδριο θα πραγματοποιηθεί και η επίσημη παρουσίαση του SAP Data Science Hub που μόλις δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Η αναζήτηση συνεργασιών με Πανεπιστήμια και φοιτητές  στον τομέα του data science ξεκινά άμεσα.
  • http://static.in.gr/webstatic/layout/themes/1/default/Media/News/Layout/bullet_orange.gif") -994px 0.5em no-repeat;">To κέντρο θα αναλαμβάνει, μεταξύ άλλων, για λογαριασμό επιχειρήσεων να διαχειρίζεται και να βελτιώνει τη διαχείριση των σχέσεων με τους πελάτες, αναλύοντας πολύ μεγάλο όγκο δεδομένων. Η επιλογή της Ελλάδας για τη δημιουργία ενός τόσο σημαντικού κέντρου για την εταιρεία είναι αποτέλεσμα της στρατηγικής γεωπολιτικής θέσης που κατέχει η χώρα στην περιοχή της Ευρώπης, Μέσης Ανατολής και Αφρικής.
  • http://static.in.gr/webstatic/layout/themes/1/default/Media/News/Layout/bullet_orange.gif") -994px 0.5em no-repeat;">Το Data Science Delivery Hub αναμένεται να αποτελέσει ένα κέντρο για την περαιτέρω αξιοποίηση των ευκαιριών που προσφέρουν τα Big Data – σήμερα και στο μέλλον – μέσα από συνεργασίες με εταιρείες, οι οποίες έχουν ήδη υιοθετήσει το Internet of Things και λύσεις διαχείρισης analytics, καθώς και σε συνεργασία με την ακαδημαϊκή κοινότητα και άλλους παραγωγικούς φορείς. Οι εταιρείες σήμερα καλούνται να διαχειριστούν σε καθημερινή βάση τεράστιο όγκο δεδομένων τα οποία ανταλλάσσονται μεταξύ υπολογιστών, κινητών και άλλων συσκευών. Με τη χρήση κατάλληλων λύσεων λογισμικού, όπως αυτές που προσφέρει η SAP για τη διαχείριση των σχέσεων με τους πελάτες (Customer Innovation), καθώς και πλατφόρμες επιχειρηματικού λογισμικού (Enterprise Platform), οι επιχειρήσεις μπορούν να συγκεντρώσουν πολύτιμες πληροφορίες και στοιχεία τα οποία μπορούν να αξιοποιήσουν ώστε να λειτουργούν πιο αποτελεσματικά, τόσο εσωτερικά, όσο και σε σχέση με τα κοινά τους.

Η ενότητα της τεχνολογίας θα ολοκληρωθεί με μια διαδραστική παρουσίαση σχετική με το Internet of Things.

Στο τελευταίο μέρος του Συνεδρίου, οι συμμετέχοντες θα παρακολουθήσουν τις εξελίξεις της start-up κοινότητας και θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν το πρόγραμμα EGG της Eurobank. Το next-gen Forum θα ολοκληρωθεί με την ομιλία του Χρυσού Ολυμπιονίκη και 3 φορές Παγκόσμιου Πρωταθλητή, Νίκου Κακλαμανάκη.

Η συμμετοχή στο next-gen Forum είναι δωρεάν και οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν μετά από κλήρωση ένα Raspberry Pi 3 kit.

  • http://static.in.gr/webstatic/layout/themes/1/default/Media/News/Layout/bullet_orange.gif") -994px 0.5em no-repeat;">Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα του Συνεδρίου http://sapnextgenforum.gr.
SpoudaZO Team

Δημοσιεύουμε άρθρα που σε ενδιαφέρουν! Έχεις άποψη και αιχμηρή πένα; Γίνε αρθρογράφος με μια απλή εγγραφή στο site και δημοσίευσε τα δικά σου άρθρα και ανταποκρίσεις από τη σχολή σου και την πόλη που σπουδάζεις. Αναφέρουμε πάντα τις πηγές μας αλλά αν κρίνεις ότι το περιεχόμενο μας παραβιάζει πνευματικά δικαιώματα, επικοινώνησε μαζί μας. Θα απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν. Το SpoudaZO.gr δεν υιοθετεί και δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο των άρθρων και τις απόψεις των συγγραφέων τους

Το ​SpoudaZO.gr δεν φέρει ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου, ​για τα σχόλια που φιλοξενεί μέσω της πλατφόρμας του facebook. Παρακαλούμε να σχολιάζεις με ευγένεια και σεβασμό προς τους συνομιλητές σου. Απόφυγε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Σε περίπτωση που θεωρείς πως θίγεσαι, ​για οποιονδήποτε λόγο, από κάποιο εξ’ αυτών, ​μπορείς να το αναφέρεις (report) απευθείας στο facebook πατώντας το "x" δεξιά και μετά "αναφορά" καθώς και να επικοινωνήσεις ​μαζί μας, μέσω της φόρμας επικοινωνίας, ώστε να ​προβούμε στις αρμόζουσες ενέργειες.​