sedoni left all cities
sedoni right all cities

Youth Today - AIESEC

Είσαι φοιτητής ή απόφοιτος?
Σε ενδιαφέρει η επιχειρηματικότητα?
Έχεις μια ιδέα αλλά δεν ξέρεις από πού να ξεκινήσεις?
Έχουμε την απάντηση!!
Η AIESEC στην Ελλάδα διοργανώνει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στις τρεις μεγαλύτερες πόλεις της Ελλάδος, Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα την εκδήλωση Youth Today!
Το Youth Today είναι μια πρωτοβουλία της AIESEC που έχει στόχο να φέρει σε επαφή τον επιχειρηματικό κόσμο με φοιτητές και νέους, ώστε μέσα από την αλληλεπίδραση τους να προάγει την εξωστρέφεια ,την ηγετικότητα και την δύναμη της αυτογνωσίας.
Το Youth Today έχει ως στόχο να ενεργοποιήσει και να εμπνεύσει τους νέους να αλλάξουν τον τρόπο σκέψης, να πάρουν πρωτοβουλίες και να ανακαλύψουν τα χαρακτηριστικά και τις ικανότητες που χρειάζονται για να φέρουν θετική αλλαγή στην καθημερινότητα και το πανεπιστήμιό τους.
Κατά τη διάρκεια του Youth Today, οι φοιτητές και νέοι θα έρθουν σε επαφή με επιχειρήσεις και οργανισμούς προκειμένου να συζητήσουν θέματα που τους απασχολούν, να προτείνουν λύσεις, να μάθουν από την εμπειρία των ειδικών στον κλάδο αλλά και να ανιχνεύσουν τις ευκαιρίες που μπορούν να αξιοποιήσουν για την επαγγελματική τους ανάπτυξη.
Το Youth Today θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 24 Νοεμβρίου στο ξενοδοχείο Βυζαντινό, Ρήγα Φεραίου 106.
Μπορείς να δηλώσεις συμμετοχή στην παρακάτω φόρμα :
https://podio.com/webforms/16977464/1141654
Λόγω περιορισμένων αριθμών θέσεων, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας!!
Aκολουθείστε το Youth Today: https://www.facebook.com/youthtodaygr

SpoudaZO Team

Δημοσιεύουμε άρθρα που σε ενδιαφέρουν! Έχεις άποψη και αιχμηρή πένα; Γίνε αρθρογράφος με μια απλή εγγραφή στο site και δημοσίευσε τα δικά σου άρθρα και ανταποκρίσεις από τη σχολή σου και την πόλη που σπουδάζεις. Αναφέρουμε πάντα τις πηγές μας αλλά αν κρίνεις ότι το περιεχόμενο μας παραβιάζει πνευματικά δικαιώματα, επικοινώνησε μαζί μας. Θα απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν. Το SpoudaZO.gr δεν υιοθετεί και δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο των άρθρων και τις απόψεις των συγγραφέων τους

Το ​SpoudaZO.gr δεν φέρει ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου, ​για τα σχόλια που φιλοξενεί μέσω της πλατφόρμας του facebook. Παρακαλούμε να σχολιάζεις με ευγένεια και σεβασμό προς τους συνομιλητές σου. Απόφυγε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Σε περίπτωση που θεωρείς πως θίγεσαι, ​για οποιονδήποτε λόγο, από κάποιο εξ’ αυτών, ​μπορείς να το αναφέρεις (report) απευθείας στο facebook πατώντας το "x" δεξιά και μετά "αναφορά" καθώς και να επικοινωνήσεις ​μαζί μας, μέσω της φόρμας επικοινωνίας, ώστε να ​προβούμε στις αρμόζουσες ενέργειες.​