sedoni left all cities
sedoni right all cities

Startup Grind Patras Vol. I

Το Startup Grind έρχεται στην Πάτρα στις 21 Οκτωβρίου στο Act Theater και εγκαινιάζει μία σειρά από 10 μηνιαία meetups που θα πραγματοποιηθούν στη διάρκεια ενός έτους. Με τον τρόπο αυτό η Πάτρα γίνεται μέρος μιας πολύ μεγάλης κοινότητας που περιλαμβάνει 250 πόλεις, 100 χώρες και πάνω από 1.000.000 επιχειρηματίες.

Σκοπός της πρωτοβουλίας είναι να εκπαιδεύσει, να εμπνεύσει και να φέρει κοντά άτομα από τον χώρο της ανώτατης εκπαίδευσης, της επιχειρηματικότητας και της καινοτομίας σε κάθε πόλη. Ο θεσμός αυτός, που υποστηρίζεται από το Google for Entepreneurs, ξεκίνησε στο Silicon Valley και διοργανώνεται για πρώτη φορά από το Mindspace at Patras στην Πάτρα. Το βασικό συστατικό της δράσης είναι μηνιαία meetups, όπου επιτυχημένοι τοπικοί επενδυτές, καινοτόμοι και επιχειρηματίες μοιράζονται την εμπειρία τους και τα όσα έμαθαν στην πορεία τους. Στο Q&A που ακολουθεί, το κοινό θα έχει την δυνατότητα να θέσει ερωτήσεις στον ομιλητή, ενώ στο τέλος της εκδήλωσης όλοι οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να δικτυωθούν.

Αισθανόμαστε ιδιαίτερη τιμή που το Startup Grind Patras εγκαινιάζει ο Γεράσιμος Μεντζελόπουλος General Manager του Patras Science Park. Το Επιστημονικό Πάρκο Πατρών για περισσότερα από 15 χρόνια υποστηρίζει την ίδρυση και ανάπτυξη καινοτόμων επιχειρήσεων ως Incubator. Στόχος της θερμοκοιτίδας είναι η παροχή υψηλής ποιότητας υποδομών καθώς και η διαμόρφωση των κατάλληλων οικονομικών και κοινωνικών συνθηκών που θα προωθήσουν τη δημιουργία και την ανάπτυξη νεοφυών επιχειρήσεων. Το Mindspace είναι ένας σύλλογος καινοτομίας και επιχειρηματικότητας, φοιτητών και νεαρών απόφοιτων. Όραμά μας είναι  να δούμε τις ιδέες που αναπτύσσονται σε ένα ακαδημαϊκό περιβάλλον να ωφελούν την κοινωνία, αντί να μένουν παγιδευμένες στο πανεπιστήμιο. Στην κατεύθυνση αυτή, διοργανώνουμε το “Startup Grind Patras” και άλλες δράσεις όπως τον διαγωνισμό φοιτητικής επιχειρηματικής ιδέας Mindspace Challenge, ο οποίος έλαβε χώρα σε 4 πόλεις το περασμένο εξάμηνο.

Από κάθε πόλη επιλέχθηκαν 3 ιδέες-ομάδες, οι οποίες συμμετείχαν στην τελική φάση του διαγωνισμού στην Αθήνα, οι νικητές του οποίου έλαβαν 8000€ σε χρηματοδότηση από το "The People's Trust" και θα συμμετάσχουν σε ένα εκπαιδευτικό ταξίδι στις ΗΠΑ, με την ευγενική υποστήριξη της αμερικανικής πρεσβείας Ολοκληρώνοντας, μπορείτε να κλείσετε το δωρεάν εισιτήριο σας στον από κάτω σύνδεσμο. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την σελίδα μας στο Facebook.

Θέατρο Act, Πάτρα, 21/10/2017 18:00
Κλείστε το δωρεάν εισιτήριο σας εδώ: https://goo.gl/nhtQdw

Σύνδεσμοι:
Event: https://goo.gl/UUVkAQ
FB Page: https://goo.gl/SEnJak

SpoudaZO Team

Δημοσιεύουμε άρθρα που σε ενδιαφέρουν! Έχεις άποψη και αιχμηρή πένα; Γίνε αρθρογράφος με μια απλή εγγραφή στο site και δημοσίευσε τα δικά σου άρθρα και ανταποκρίσεις από τη σχολή σου και την πόλη που σπουδάζεις. Αναφέρουμε πάντα τις πηγές μας αλλά αν κρίνεις ότι το περιεχόμενο μας παραβιάζει πνευματικά δικαιώματα, επικοινώνησε μαζί μας. Θα απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν. Το SpoudaZO.gr δεν υιοθετεί και δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο των άρθρων και τις απόψεις των συγγραφέων τους

Σχετικά Άρθρα

Τελευταία άρθρα από τον/την SpoudaZO Team

Το ​SpoudaZO.gr δεν φέρει ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου, ​για τα σχόλια που φιλοξενεί μέσω της πλατφόρμας του facebook. Παρακαλούμε να σχολιάζεις με ευγένεια και σεβασμό προς τους συνομιλητές σου. Απόφυγε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Σε περίπτωση που θεωρείς πως θίγεσαι, ​για οποιονδήποτε λόγο, από κάποιο εξ’ αυτών, ​μπορείς να το αναφέρεις (report) απευθείας στο facebook πατώντας το "x" δεξιά και μετά "αναφορά" καθώς και να επικοινωνήσεις ​μαζί μας, μέσω της φόρμας επικοινωνίας, ώστε να ​προβούμε στις αρμόζουσες ενέργειες.​