sedoni left all cities
sedoni right all cities

Υποτροφία «Κωνσταντίνου και Αννέτας Αρβανίτη» σε φοιτητές με καταγωγή από τα Καλάβρυτα και Αιγιαλεία για σπουδές στο Deree – The American College of Greece.

Ανοίγουν και πάλι οι διαδικασίες για την απονομή της υποτροφίας «Κωνσταντίνου και Αννέτας Αρβανίτη» στο Deree – The American College of Greece για έναν υποψήφιο φοιτητή από την Αιγιαλεία και τα Καλάβρυτα. 
Η υποτροφία, που καλύπτει πλήρως τα δίδακτρα για την τετραετή φοίτηση στο Deree, απονέμεται χάρη στην πολύτιμη δωρεά από την επιχειρηματία κα Ιζαμπέλλα-Ιωάννα Αρβανίτη προς το Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος. Στόχος της είναι να βοηθήσει νέους και νέες με καταγωγή από την Αιγιαλεία ή τα Καλάβρυτα να αποκτήσουν πρόσβαση σε διεθνή εκπαίδευση υψηλού επιπέδου και να δημιουργήσουν γερές βάσεις για το μέλλον τους, σπουδάζοντας στο Deree.
Για να είναι υποψήφιος ο/η αιτών/αιτούσα πρέπει:
• Να πληροί τις προϋποθέσεις εισαγωγής στο Κολλέγιο.
• Να έχει αποφοιτήσει από το Λύκειο με βαθμό τουλάχιστον 15/20. 
• Προτεραιότητα δίνεται σε μαθητές που έχουν καταγωγή από τους Δήμους Αιγιαλείας ή Καλαβρύτων (Νομός Αχαΐας, Πελοπόννησος) ή σε αυτούς που έχουν οι ίδιοι αποφοιτήσει από τις ανωτέρω περιοχές. Σε περίπτωση που δεν υπάρξει ενδιαφέρον υποψηφίων από τις περιοχές αυτές, το Κολλέγιο θα εξετάσει περιπτώσεις μαθητών από άλλες περιοχές της Ελλάδος οι οποίοι πληρούν τις προϋποθέσεις. Σε αυτή την περίπτωση το Κολλέγιο θα ειδοποιεί εκ των προτέρων εγγράφως τη δωρήτρια ή τον κ. Γεώργιο Καραούζα-Αρβανίτη ή τον/ους νόμιμο/ους κληρονόμο/ους αυτών, ζητώντας την έγγραφη συγκατάθεσή τους ώστε να προχωρήσει στην απονομή.
• Να αποδείξει ότι διαθέτει χαμηλό οικογενειακό εισόδημα (λαμβάνοντας υπόψη τόσο το οικογενειακό, όσο και το ατομικό εισόδημα και περιουσιακά στοιχεία). 
• Να επιδείξει προοπτική επίτευξης υψηλής ακαδημαϊκής επίδοσης. H υποτροφία «Κωνσταντίνου και Αννέτας Αρβανίτη» θεσπίστηκε το 2010 και φέρει το όνομα των γονέων της δωρήτριας. Οι υποψήφιοι που επιθυμούν να κάνουν αίτηση για την υποτροφία θα πρέπει να πληρούν τις προϋποθέσεις εισαγωγής στο Κολλέγιο, να έχουν υψηλή ακαδημαϊκή επίδοση, και είτε να έχουν αποφοιτήσει από λύκεια των δήμων Αιγιαλείας ή Καλαβρύτων είτε ένας από τους δύο γονείς να έχει γεννηθεί σε έναν από τους προαναφερθέντες δήμους.
Η υποτροφία θα προσφέρει την ευκαιρία σε έναν νέο ή μία νέα να παρακολουθήσει ένα από τα 26 σύγχρονα προπτυχιακά προγράμματα που προσφέρει το Deree για την απόκτηση πτυχίου bachelor, αλλά και να αξιοποιήσει όλες τις ευκαιρίες που προσφέρει η φοίτηση στο Deree: πρακτική άσκηση σε κορυφαίες διεθνείς εταιρείες εντός και εκτός Ελλάδας, παρακολούθηση μαθημάτων σε διακεκριμένα πανεπιστήμια του εξωτερικού, συμμετοχή σε εκπαιδευτικά προγράμματα, σε ομίλους και φοιτητικές κοινότητες.
Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για την Υποτροφία «Κωνσταντίνου και Αννέτας Αρβανίτη» για το φθινοπωρινό ακαδημαϊκό εξάμηνο του Deree λήγει στις 31 Αυγούστου 2018. 
Για πληροφορίες σχετικά με τα κριτήρια και τον τρόπο υποβολής αιτήσεων, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με το Γραφείο Οικονομικής Ενίσχυσης και Σχεδιασμού στο τηλέφωνο: 210 600 9800, εσωτ.: 1305, 1306, 1307 ή μέσω email στο: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
SpoudaZO Team

Δημοσιεύουμε άρθρα που σε ενδιαφέρουν! Έχεις άποψη και αιχμηρή πένα; Γίνε αρθρογράφος με μια απλή εγγραφή στο site και δημοσίευσε τα δικά σου άρθρα και ανταποκρίσεις από τη σχολή σου και την πόλη που σπουδάζεις. Αναφέρουμε πάντα τις πηγές μας αλλά αν κρίνεις ότι το περιεχόμενο μας παραβιάζει πνευματικά δικαιώματα, επικοινώνησε μαζί μας. Θα απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν. Το SpoudaZO.gr δεν υιοθετεί και δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο των άρθρων και τις απόψεις των συγγραφέων τους

Το ​SpoudaZO.gr δεν φέρει ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου, ​για τα σχόλια που φιλοξενεί μέσω της πλατφόρμας του facebook. Παρακαλούμε να σχολιάζεις με ευγένεια και σεβασμό προς τους συνομιλητές σου. Απόφυγε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Σε περίπτωση που θεωρείς πως θίγεσαι, ​για οποιονδήποτε λόγο, από κάποιο εξ’ αυτών, ​μπορείς να το αναφέρεις (report) απευθείας στο facebook πατώντας το "x" δεξιά και μετά "αναφορά" καθώς και να επικοινωνήσεις ​μαζί μας, μέσω της φόρμας επικοινωνίας, ώστε να ​προβούμε στις αρμόζουσες ενέργειες.​