sedoni left all cities
sedoni right all cities

Το Techsaloniki έρχεται για να σου βρει τη δουλειά που ψάχνεις καιρό!

Εδώ σε έχουμε!

 

Το διήμερο καριέραςTechSaloniki επιστρέφει για ακόμα μια χρονιά στη Θεσσαλονίκη με σκοπό να ανοίξει νέα career paths σε υποψήφιους που θέλουν να εργαστούν στον χώρο. Ειδικότερα θα φιλοξενηθεί φέτος στο Βασιλικό Θέατρο στις 12-13 Οκτωβρίου. Δεν θέλεις να το χάσεις. Θα είναι μοναδική εμπειρία γιατί πρώτα απ’όλα είναι το μεγαλύτερο event για εύρεση εργασίας σε νέους αποφοίτους στον τομέα της πληροφορικής στην Βόρεια Ελλάδα.

Σε περίπτωση, λοιπόν, που ψάχνεις εργασία στον τομέα της Πληροφορικής και της Τεχνολογίας γενικότερα, στο διήμερο αυτό, θα έχεις την ευκαιρία να μιλήσεις με τους κατάλληλους ανθρώπους.

Υπάρχει όμως και το ενδεχόμενο να είσαι νέος στην αγορά εργασίας. Λογικό! Το πιθανότερο είναι να είσαι φοιτητής, ή προσφάτως απόφοιτος. Κανένα πρόβλημα παιδιά. Υπάρχει και γι΄αυτό λύση!

Λίγα λόγια για το TechSaloniki

Γνωρίζετε ότι στη Θεσσαλονίκη υπάρχουν δεκάδες, υγιείς, εξωστρεφείς, ταχεία αναπτυσσόμενες εταιρείες υψηλής τεχνολογίας; Και όμως υπάρχουν, καινοτομούν και δημιουργούν νέες θέσεις εργασίας εδώ, στη Θεσσαλονίκη.

Φέτος ο θεσμός επιστρέφει για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά με δεκάδες εταιρίες από το χώρο της τεχνολογίας που βρήκαν τους ιδανικούς συνεργάτες στα προηγούμενα TechSaloniki.

Ελάτε στο διήμερο του TechSaloniki να γνωρίσετε τα στελέχη των εταιριών, να μιλήσετε για επίκαιρα τεχνολογικά θέματα του τομέα τους και να διεκδικήσετε να δουλέψετε μαζί τους σε μια από τις δεκάδες καινοτόμες θέσεις που είναι διαθέσιμες!

Oι ειδικότητες πολλές:

Web Developers, Mobile Developers, Engineers, Data Scientists, Consultants, Project Managers, QA Consultants, Quality Test Engineers και άλλες σχετικές με τον κλάδο θέσεις σας περιμένουν να τις καλύψετε.

O τρόπος με τον οποίο θα συμμετέχετε:

Ο δρόμος προς τη νέα σου θέση εργασίας: Υπάρχουν κάποια βήματα που θα πρέπει να ακολουθήσεις μέχρι να κατακτήσεις το στόχο σου.

  1. Συμπληρώνεις τη φόρμα εγγραφής
  2. Την πρώτη μέρα του event, αν θέλεις, παίρνεις μέρος σε μια γρήγορη και απλή διαδικασία Skill Matching
  3. Δείξε τις γνώσεις σου και μπες αυτόματα σε συνεντεύξεις με τις εταιρείες που συμμετέχουν στο TechSaloniki!
  4. Αν όλα πάνε καλά και έχεις όλα όσα ζητά ο εργοδότης, you are hired!

Λίγα λόγια για το Skill Matching

Έμπειροι προγραμματιστές, με πολυετή προϋπηρεσία στον κλάδο θα σε περιμένουν στο Βασιλικό Θέατρο.

Ποιες ώρες συγκεκριμένα;

Από τις 12:00 έως και τις 20:00, την Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2018, θα σου δώσουν την ευκαιρία να δοκιμάσεις τις δυνάμεις σου στα διάφορα skills.

Ανεξάρτητα από το βασικό σου πτυχίο ή την εξειδίκευσή σου, θα έχεις την ευκαιρία να αξιολογήσεις από κοντά και αντικειμενικά το επίπεδό των γνώσεων σου και ταυτόχρονα να πάρεις μία γεύση από τις απαιτήσεις των εταιρειών που συμμετέχουν στην διοργάνωση και είναι πρόθυμες να σου προσφέρουν εργασία!

Τι πρέπει να κάνω για να λάβω μέρος:

1. Παράλληλα με την εγγραφή στην πλατφόρμα επιλέγεις σε ποια skills
είσαι καλός.

2. Διαλέγεις σε ποια skills θα ήθελες να δοκιμάσεις τις δυνάμεις σου.

3. Διαλέγεις το χρονικό περιθώριο που σε βολεύει. Επισυνάπτεις το βιογραφικό σου ή συμπληρώνεις το link με το online βιογραφικό σου

4. Την εβδομάδα πριν το event λαμβάνεις σχετικό SMS που σε καλεί να επιβεβαιώσεις τη συμμετοχή σου και σου δίνει οδηγίες!

Tι θα κερδίσω αν το παρακολουθήσω

Το TechSaloniki είναι μια μοναδική ευκαιρία:

  • Nα γνωρίσεις τις επιχειρήσεις της Θεσσαλονίκης που δραστηριοποιούνται στον τομέα της πληροφορικής και τεχνολογίας.
  • Nα μάθεις ποια skills είναι περιζήτητα στην αγορά εργασίας.
  • Nα θα συναντήσεις συναδέλφους και μέσω του networking να προκύψουν νέες ιδέες και συνεργασίες.
  • Nα βάλεις τον εαυτό σου στο χάρτη των εν δυνάμει στελεχών της πόλης καταθέτοντας τα skills και το βιογραφικό σου.
SpoudaZO Team

Δημοσιεύουμε άρθρα που σε ενδιαφέρουν! Έχεις άποψη και αιχμηρή πένα; Γίνε αρθρογράφος με μια απλή εγγραφή στο site και δημοσίευσε τα δικά σου άρθρα και ανταποκρίσεις από τη σχολή σου και την πόλη που σπουδάζεις. Αναφέρουμε πάντα τις πηγές μας αλλά αν κρίνεις ότι το περιεχόμενο μας παραβιάζει πνευματικά δικαιώματα, επικοινώνησε μαζί μας. Θα απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν. Το SpoudaZO.gr δεν υιοθετεί και δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο των άρθρων και τις απόψεις των συγγραφέων τους

Το ​SpoudaZO.gr δεν φέρει ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου, ​για τα σχόλια που φιλοξενεί μέσω της πλατφόρμας του facebook. Παρακαλούμε να σχολιάζεις με ευγένεια και σεβασμό προς τους συνομιλητές σου. Απόφυγε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Σε περίπτωση που θεωρείς πως θίγεσαι, ​για οποιονδήποτε λόγο, από κάποιο εξ’ αυτών, ​μπορείς να το αναφέρεις (report) απευθείας στο facebook πατώντας το "x" δεξιά και μετά "αναφορά" καθώς και να επικοινωνήσεις ​μαζί μας, μέσω της φόρμας επικοινωνίας, ώστε να ​προβούμε στις αρμόζουσες ενέργειες.​