sedoni left all cities
sedoni right all cities

Πατρινός φοιτητής, υποψήφιος σε Παγκόσμιο Διαγωνισμό Νεανικής Επιχειρηματικότητας!

Κύριο Πατρινός φοιτητής, υποψήφιος σε Παγκόσμιο Διαγωνισμό Νεανικής Επιχειρηματικότητας!

Υποψήφιος στον διαγωνισμό Youth Citizen Entrepreneurship Competition στην κατηγορία Best Project 2019 είναι ο Ιωάννης Εμμανουήλ Κοσμαδάκης που σπουδάζει στο τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Τεχνολογίας Υπολογιστών, του Πανεπιστημίου της Πάτρας.

Πρόκειται για έναν παγκόσμιο διαδικτυακό διαγωνισμό, που δίνει τη δυνατότητα στους νέους (ηλικίας 15-35 ετών) από όλο τον κόσμο να υποβάλουν τις καινοτόμες ιδέες και τα έργα τους με κοινωνικό αντίκτυπο, με στόχο την αντιμετώπιση των σημαντικότερων κοινωνικών, οικονομικών και περιβαλλοντικών ζητημάτων του πλανήτη μας.

Ο Ιωάννης Εμμανουήλ Κοσμαδάκης είναι ο ένας από τους δύο Έλληνες σπουδαστές που εκπροσωπεί τη χώρα μας στο συγκεκριμένο διαγωνισμό, που έχει μεγάλο κύρος και διεθνές βεληνεκές, με τους τεχνολογικούς παγκόσμιους σύγχρονους κολοσσούς να έχουν στρέψει τα βλέμματα επάνω του, προκειμένου να εντοπίσουν νέες καινοτόμες ιδέες. 

Το έργο που εξασφάλισε μία θέση στο διαγωνισμό στον σπουδαστή του Πανεπιστημίου Πατρών είναι το fisea.

Η ηλεκτρονική πλατφόρμα που παρέχει ενσωματωμένα και αφομοιωμένα ταξίδια ψαρέματος

Πρόκειται για ένα project που έχει ως όραμά του να δημιουργηθεί μέσα από αυτό η πρώτη ηλεκτρονική πλατφόρμα που να παρέχει ενσωματωμένα και αφομοιωμένα ταξίδια ψαρέματος, έχοντας σαν σκοπό του να βελτιώσει την ποιότητα ζωής των ψαράδων και να τους διευκολύνει στη δουλειά τους. 

Σε ποιους απευθύνεται η πλατφόρμα

Η εφαρμογή που απευθύνεται κυρίως σε επαγγελματίες αλιείς, αλλά και ερασιτέχνες, ευελπιστώντας ότι μέσα από τη λειτουργία του θα συμβάλει στην ανάπτυξη του αλιευτικού τουρισμού, σε μία χώρα που έχει απεριόριστες δυνατότητες, με πολλά μέρη για ψάρεμα που θα μπορούσαν να προσελκύσουν επισκέπτες αυτού του είδους από όλα τα μέρη του κόσμου. 

Πώς λειτουργεί

Η πλατφόρμα μπορεί να αποτελέσει το συνδετικό κρίκο και το σημείο επαφής για τους ενδιαφερόμενους που θέλουν να ταξιδέψουν για να επιδοθούν στο ψάρεμα, δίνοντάς τους χρήσιμες πληροφορίες για κάθε μέρος, δημιουργώντας παράλληλα μέσα από την παρουσία της δεσμούς αλληλεπίδρασης με ταξιδιωτικά πρακτορεία, με αεροπορικές εταιρείες με ξενοδοχεία, με εστιατόρια και γενικότερα με διαφόρων ειδών υπηρεσίες που μπορούν να διευκολύνουν το ταξίδι του ενδιαφερόμενου. 

Ο διεθνής αυτός διαγωνισμός γίνεται με τη μορφή ηλεκτρονικής ψηφοφορίας, κάτι που σημαίνει ότι το έργο του σπουδαστή της Πάτρας έχει ανάγκη από την υποστήριξή όλων μας, προκειμένου να έχει μία καλή τύχη στην αξιολόγηση και στη διεκδίκηση των βραβείων.

Μάθετε περισσότερα για το fisea και ψηφίστε εδώ.

SpoudaZO Team

Δημοσιεύουμε άρθρα που σε ενδιαφέρουν! Έχεις άποψη και αιχμηρή πένα; Γίνε αρθρογράφος με μια απλή εγγραφή στο site και δημοσίευσε τα δικά σου άρθρα και ανταποκρίσεις από τη σχολή σου και την πόλη που σπουδάζεις. Αναφέρουμε πάντα τις πηγές μας αλλά αν κρίνεις ότι το περιεχόμενο μας παραβιάζει πνευματικά δικαιώματα, επικοινώνησε μαζί μας. Θα απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν. Το SpoudaZO.gr δεν υιοθετεί και δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο των άρθρων και τις απόψεις των συγγραφέων τους

Τελευταία άρθρα από τον/την SpoudaZO Team

Το ​SpoudaZO.gr δεν φέρει ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου, ​για τα σχόλια που φιλοξενεί μέσω της πλατφόρμας του facebook. Παρακαλούμε να σχολιάζεις με ευγένεια και σεβασμό προς τους συνομιλητές σου. Απόφυγε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Σε περίπτωση που θεωρείς πως θίγεσαι, ​για οποιονδήποτε λόγο, από κάποιο εξ’ αυτών, ​μπορείς να το αναφέρεις (report) απευθείας στο facebook πατώντας το "x" δεξιά και μετά "αναφορά" καθώς και να επικοινωνήσεις ​μαζί μας, μέσω της φόρμας επικοινωνίας, ώστε να ​προβούμε στις αρμόζουσες ενέργειες.​